ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3

canım bence 15. gün yumurtan çatlamış..inş bebişin senledir.

adetime 4 gün kaldı.elimde fazla kalmış.ovulasyon testi vardı.bi yapayım dedim.ikinci çizgi nerdeyse ötekisinden de koyu .yani pozitif.şiömdi ben 2.kezmi yyumurtluyorum?yoksa hamilemiyim.böyle olan varmııı.ay ümitlenmekte istemiyorumm bi cevapp bana

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim
ftebuly cnm kist icin bariz olan belirti goguslerde hassaslik ve sis olmadi dolgun olmasi adet olamamak cnm surekli kasik agrisi var
Akinti fazla oldu bn solemeden dr cok fazla dedi akintiyi
Bide yillik kontrolumu öne aldi rahim agzindan parca aldi akintidan ornek aldi laborativara yolladi
Bide aileden erken menoopza giren oldumu iye sordu
Moralman uzgunum fakat herseyde bir hayir var diyorum gec olsun guc olmasin insAllah
Bekleyen kardeslerim ins siz hamis kalin
Bnm bu ay cizgiyi gormememin sebebi varmis catlayamamis yumurta bilsem hemen kür yapardim
Catlatirdim neyse basa gelince herseyi ogreniyorsun

ARtik neye inanicam bilemiyorum ne desem tersi cikar en guzel adet gecince normal
Gebelik testi yapmak en guzeli tatlim

bence hamilesin.aynı şekilde arkadaşım gebeliğini öğrenmişti...

gecmiş olsun arkadaşım...ama bildigim kadarı ile sen daha önce hamile kalmıştın.en azından hamile kalabiliyorsun.bence çok yakında bebegin gelecek...ben henüz hamile kalmayı bile beceremedim

bence hamilesin.aynı şekilde arkadaşım gebeliğini öğrenmişti...

ne güzel söyledin inşallah inşallah.insan ümitleniyo ister istemez.şimdi gebelik testi yapsam çıkmazheralde daha 4gün var.burda sağlık ocağında kan testide yapmıyolar.sadece idrar testi yapıyolar.neyse beklerim ne acelem var.(desemde inanma:))

kızlarrr cevap bekliyorummm

Bu isler belli olmuyor tatlim bnm 26 ginde bir adet olan bn 15. Gunde yumurtam catliyor

eee bu aydamı tutturamadıkki :) benim geçen ay ovulasyonda 13.14. günler koyu çizgiydi bisde dün çalışmadık bugün çalışıcaz ama nasipse amann ne zormuşşş yawww bebişşşş :)))

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz..
benim geçen ay 37.günde adet oldum. en son 17 ocakta adet oldum.
6-7-8 şubat ovulasyon testlerim aşağıda bugün 2. çizgi silik çıktı benim
yumurtlama işlemim bitmiş mi oluyor..kafam çok karışık.. bu gece çalışmalımıyızz (

Cnm teste devam et iliskide gun asiri olsun cift cizgiyi gorursun cnmmm

slm bayanlar nasılsınız .geçmiş olsun Gurbet güzeli
nasıl oldu böyle ya hani bende diyodum dr gitcem diye neyse gittim bende geçen cuma ultursana gönderdi pazar günü önceden sadece sağ overdaydı kist şimdi soldada varmış aynı durumdayız gurbet güzeli.daha öncede söylemiştim burada sağlık sistemi çok yavaş bana 2 hafta sonra gelirsin diyordu biraz önce aradı yarın görmeliyim seni dedi :) böyle diyince çok korktum umarım çok kötü bişeyler yoktur 25 yaşındayım inşAllah kötü hastalıklar falan çıkmaz.

Gurbet güzeli bişey soracağım sana 1.5 yıllık evliyim ve hiç böyle olmamıştı lavabodn kalkarkan 1 damla kan geldi ve 20dk önce ilşki olmştu anlamadım ve çok korktum ne olabilirki .yarın dr söylemelimiyim bunu eşimde söyleme diyo .kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Herkese hayırlı cumalar kızlar..
bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıcam:)
cok heyecanlıyım insallah hepimiz faydasını görürüz.
benim adetim dün bitti.6sında baslamıstı.ben simdi bu testi 16sındamı yapmaya baslıcam??
ama bazı kadınlar daha erken yumurtladıklarını sölüyolar kafam karıstı yardımcı olur musunuz?
bu arada ben pko hastasıyım vede ilacsız adet göremiyorum
ama Allaha sükür 29 günde bir ilaclada olsa düzenli adet görüyorum.
bana yardımcı olur musunuz kızlar sizce ne zaman baslamalıyım.?
he buarada bugun dayanamadım biraz önce bitanesini yaptım coookk silik ikinci cizgi cıktı :44:
sizce devam edeyimmi hergün yoksa 16sınımı bekleyeyim!!!
simdiden teşekkür ederim yardımlarınız icin

Cnm iliskiden sonra kanama bnde de oluyor kistten kaynaklaniyor
Bn bugun sogan ve sumak kurune basladim sabah aksam yumurta buyuklugunde sogana bir tatli kasigi sumak koyup yeyemeden 15 dak once yiyeceksin 15 gun boyunca yiyeceksin kucuk oldugu icin adetle atilmasi dada kolay
Bide adacayi ic 3-4 fincan gunde adet sokturmesi icin gelismeleri bildiricem

Efesude soylesen dr a faretmez ayni seyi soyler iliskiden sonra lekelenme olacaktir
Adet oldunmu ne zaman oldun sen cnm yada olmadinmi
Bn gibi

kızlar selam bende ovülasyon testi kullanıyorum bügün 15 gün daha test yapmadım 11. günden beri çift çizgi ama birisi silik yani anladıgım kadarıyla negetif ama bu günden snr pozitifi yakalarım dimi birileri cvp yazar mı?

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4

Efesude soylesen dr a faretmez ayni seyi soyler iliskiden sonra lekelenme olacaktir
Adet oldunmu ne zaman oldun sen cnm yada olmadinmi
Bn gibi

oldum canım geçen pazar bitti yani biteli 7 gün oldu bugün.canım ben iki ay soğan kürü yaptım ama pek bi faydası olmadı sanırım.bu ayda onu deneyim bakalım.demiştim ya ultrasona bakan kadın soldada kist var demişti belki fazla ingilizce yok ondan yanlış anladık ama doktor sadece sağda var oda 6 cm benmki büyük yani belkide kürler ondan fayda etmiyo bilmiyorum.birde sinirimi bozdu dr diyoki sizi jinekoloğa yönlendrcm 2 ay içinde dönmezlerse tekrar bana gelin belki 9 ayıda bulabilir dönmeleri diyo bu ne ya nasıl iş bu.burda sistem berbat belkide türkiyeye giderim 5 ay sonra falan bilmiyorum ne olcak dua et nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…