ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım merhaba bende dün akşam yaptım testi negatif çıktı 11.günüm regl 28 sürüyor .testi gece23:00 yaptım kaçta yapmam lazım

Canım ben sadece geçen ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ama bebiş olmadı hayırlısı herşeyin ben yinede bildiklerimi yazayım sana belki yardımcı olabilirim :KK66: ben çalıştığım için her akşam 8 de yapmaya özen gösterdim testi 3 saat önce sıvı tüketmeyi bıraktım ortalama 26 günde bir adet oluyorum benim 13.gün koyu çizgi çıktı 14.gün çok çok az azalmıştı koyuluğu sonrada bıraktm ben koyu çizgiyi gördüm diye birde canım benim hiç negatif çıkmadı ikinci çizgi hep vardı koyuluk oranı değişti tek seninde hakkında hayırlısı olsun canımmm

Son düzenleme:
GURBETCİMMM nasılsın canım haber vermedin hala ne dedi doktorun merak ettim arkadaşım inşallah herşey yolundadırrrrr :)))

Tatlim tr daati ole 15.30 randevum cnm henuz gitmedim hazirlik yapiyorum birazdan cikicam
NEVGULCUM EVDEdegilim tatlim eve donunce senide eklerim
Yeni arkadaslar hosgeldiniz ins hepimiz hemencik hamis kaliriz
GLSSSHH CNM HAYIRLI UGURLU OLSUN CNM BNNM iliski gunlerin cok guzel arkadaslar bu sekilde sizde devam edin bn nedense sizin adiniza bu ay umutluyum

kızlarrr merhabalar benide aranıza alın.almazsanız haneye tecavüz olur haa....:KK53: bende akşam yapacam ovulasyon testi.yalnız bende pko var.çookk uğraşmam lazım çoookkkk.

Tatlim pkolu olman gebe olmayacan anlamina gelmez gelecek ins bir kizin olur hayirlisiyla

canım çok sevindim tebrik ederim bende dün akşam ovülasyon testi yaptım saat 23:00 civarında 11.günümdeyim negatif çıktı regl 28 gün sürüyor sen nasıl yaptın paylaşırmısın 10 aydır kucagımda göbüşümde boşşşşşşşşşşşşşşş:KK49::KK49::KK49::KK43::KK43::KK43::KK43:
saol canım...darısı başına inşallah....
canım ben akşam 7,30 da ovulasyon testi yapıordum. her akşam aynı saatte. sabahlarıda yine 7,30 da ateş ölçümü yapıp yazıodum. ovulasyon testi için 10 ile akşam 8 arasında yapın diyorlar. daha geç yapmak yanıltabilirmiş. ben reglim bittiğinden 2 gün sonra her akşam aynı saate yaptım canım . sende saatler dikkat ederek yap olur mu?

AMİNN canım sağolll inşallahhhh bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiden birgün önce ve bir gün sonra çalışma olmuştu ve ayrıca gün aşırı ama bebiş tutmadı testte koyu çizgileri görünce çok heveslenmiştim ümitlenmiştim ama kırmızlar gelince çok üzüldüm bu ayda hem biras ben istmedim testti hemde denk gelmedi yapamadım değişik çalıştık bakalım bu ay tahmini yumrtlama dönemimden 2 gün önce (pazar - pazartesi) ve ogün olmak üzere (yani salı dün akşam) 3 gece ardarda çalıştık bugünde 14.günüm daha adetin sonuç ne olur kmbilir hayırlısı şimdiden

canım..nasip kısmet..hiç belli olmaz..belki değişik çalışmanızın meyvesini alıcaksınız belli mi olur :KK1: :KK1: hayırlısı olsun güzelim.. allah inşallah gönlüne göre versin canım..

GURBETcim ya listeye yeni arkadaşları ekleyeceğin zaman benim yaşıda 24 olarak düzeltebilirmisin ben daha nasip olursa nisan ayında 25den gün almaya başlayacağım 2012ye girdik hemen 1 yaş büyüttümde kendimide :))) düzeltelim istedim listede saolll arkadaşımm sonuçları yazzzz unutmaaaa :)))

Canım ben sadece geçen ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ama bebiş olmadı hayırlısı herşeyin ben yinede bildiklerimi yazayım sana belki yardımcı olabilirim :KK66: ben çalıştığım için her akşam 8 de yapmaya özen gösterdim testi 3 saat önce sıvı tüketmeyi bıraktım ortalama 26 günde bir adet oluyorum benim 13.gün koyu çizgi çıktı 14.gün çok çok az azalmıştı koyuluğu sonrada bıraktm ben koyu çizgiyi gördüm diye birde canım benim hiç negatif çıkmadı ikinci çizgi hep vardı koyuluk oranı değişti tek seninde hakkında hayırlısı olsun canımmm

sevgen canım teşekkürler :KK54:

saol canım...darısı başına inşallah....
canım ben akşam 7,30 da ovulasyon testi yapıordum. her akşam aynı saatte. sabahlarıda yine 7,30 da ateş ölçümü yapıp yazıodum. ovulasyon testi için 10 ile akşam 8 arasında yapın diyorlar. daha geç yapmak yanıltabilirmiş. ben reglim bittiğinden 2 gün sonra her akşam aynı saate yaptım canım . sende saatler dikkat ederek yap olur mu?

canım teşekkürler ben vardiyalı çalışınca biraz zor olcak ama dikkat etmeye çalışırım sabah 10 akşam 8 arasındamı canım

Tatlim tr daati ole 15.30 randevum cnm henuz gitmedim hazirlik yapiyorum birazdan cikicam
NEVGULCUM EVDEdegilim tatlim eve donunce senide eklerim
Yeni arkadaslar hosgeldiniz ins hepimiz hemencik hamis kaliriz
GLSSSHH CNM HAYIRLI UGURLU OLSUN CNM BNNM iliski gunlerin cok guzel arkadaslar bu sekilde sizde devam edin bn nedense sizin adiniza bu ay umutluyum
hoşbuldum teşekkür ederim hepimizin kucağına hayırlı evlatlar düşsün inşallah.
Tatlim pkolu olman gebe olmayacan anlamina gelmez gelecek ins bir kizin olur hayirlisiyla

öyle evet ama tedavisiz allah bilir.şuan tedavisiz deniyoruz.en yakın zamanda tedaviyede başlayacam inş.bu arada ağızdan bal damlıyor valla bende eşimde kız çok istiyoruz inş.allah hepimizin gönlündekini bize hayırlı,bizim için hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.amin.

Son düzenleme:
Slm fistiklar drdaYim birazdan iceri giricem ins
Burasi hamis kayniyor ya el mi alsam nee:13:

iyi haberler alırsın inşallah.

alllll allll gurbetcimmm allllll :))))
hadi hayırlı haberler yaz bize inşallahhhhh canımm :)))))

Slm kizlar kil payi ikizleri kacirdim:)))
Ikitarafli kist olmus 2 ay ara vericem calismaya
Dogumkontrol hapiyla 3 aylik tedavi uygulanip kistleri yok edebiliriz dedi
Fakat iki ay bekliyeldedi kendiliginden yok olacakmi bekliycez
Dogal yoldan kistleri yok etmenin caresine bakicam

Yola devam edicem insAllah tavsiyelere acigim kizlar

cnm geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.
3 tane evladım var maşallah devamıda gelir:)
bende 1 senedir ikinciye uğraşıyorum :KK43:
iki kez düşük yaşadım malesef,

Son düzenleme:
SLm kizlar yarin itibariyle sogan ve sumak kurune basliyorum 15 gun boyunca ins faydali olur

çok geçmiş olsun ..geç olsun temiz olsun:)

Gurbetcim canımm hadi çok geçmiş olsunn daha kötü şeyler söylüycek die doktor korkarken bunada şükür insanlarda ne hastalıklar var geçer onlarda canım geçer tekrar ççookkkk geçmiş olsunnnn inşallahh 4.yavrunda gelicek ben inananıyorummmmm :)

gurbetguzelım çok geçmiş olsun cnm Allah dermansız hastalıklar vermesin soğan kürünü bende uyguluyorum 11. günüm bugün ovulasyon gününden sonra kasıklarımda ağrı hissettim soğan küründen mi kaynaklandı anlamadım gitti ama okuduklarımı görünce bende öyle çok akıntı yapan yapmadı bi yerde de akıntı çok olursa ihtihap olan arkadaşlar karşılaşmışlar bakalım etkisini gösterecek mi daha doğrusu Rabbim soğan kürünü vesile edip bebişimi verecek mi bu ay kucağıma yine de hayırlısı hakkımızda herşeyin Allah ım isteyen herkese ve banada eli ayağı düz aklı dengesi yerinde evlatlar nasip eylesin.AMİN......

SLm kizlar yarin itibariyle sogan ve sumak kurune basliyorum 15 gun boyunca ins faydali olur

canım az önce tv de izledim.soğan kürünü anlatıyordu..kistler için birebirmiş...inşallah faydasını görürsün...bende yapmak istiyorum ama soğanı içmeyi bırakın dokunamıyorum bile..nasıl içicem bilmiyorum

KIZLARRRR merhaba nasılsınızzz ????
benim bugün adetin 15.günü dün gece çalışmadık ondun öncesindeki 3 gece üstüste olunca çalışma :) dün ara verelim dedim bu akşam nasipse yine çalışalım diyorum birde kasıklarımda ağrı var baya ya neden anlamadım acaba bu ay geçmi yumurtladımki yada ayaklarımı üsüttüm ondanmıki kar kış derken sabahları dikkat edemiyoruz acaba ondanmıki birde dün deil ondan önceki gece sağ kasığımda hafif sancılar hissettim geçen ay sol kasığımda hissetmiştim o sancıyı 26.günde bir adet oluyorum 15.güne kalmaz diyordum yumurtlama ama olabilirmi ????? 11,12,13,günler olan çalışmalar boşamı gittikiiii aaaaaaaaaaaaaa :))))

kızlar bişey sorucam.kist olup olmadığı nasıl anlaşılır nasıl belirti verir.geçen sene başka rahatsızlığımdan dolayı usg ye girmiştim iç organlara bakılıyodu.kist var demişlerdi bana.ama daha kadın doğuma falan gitmedim ne biliyim hiç şikayetim yok diye adetlerim çok düzenli.doktora gitmak o kadar zor geliyoki.kendimi bildim bileli doktorlardayım.lupus rahatsızlığım var.cevap veren arkadaşlar şimdiden teşekkürler inşallah hamile kalırlarrrrrrr:))

X