- 16 Aralık 2010
- 435
- 1
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Cnm ilk 24 ve 36 saat icinde yumurtlaman getceklesecek
Bugun yarini gec carsamba ve cuma iliski olsun
benim daha 4 gün var reglime. ovulasyon testi aldığımda onunla beraber erken gebelik testi de almıştım. işte bugün içimden bi ses ısrarla yap dedi. yaptım. ikinci çizgi çok kırmızı olmamakla beraber belirgindi. işyerimdeyim şimdi görüntü koyamıourm ama eve gttiğimde görüntü eklerim yorum yaparsınız..
inşallah doğrudur ya..kan testimin sonucunu bekliyorum..
kızlarr..yardım...
ovulasyon testi almıştık bu ay onunla deneme yaptık. 25 ocakta çift çizgiyi gördüm. bi iki gün öncesi sonrası çalışma yaptık:) içime doğuodu zaten ama bilmiorum..daha reglime var ama dayanamyıp test yaptım. erken gebelik testlerinden. ve çift çizgiyi gördüm..hala şoktayım..inanamıyorum.. gittim hastaneye kan tahlili verdim. sonuçlar iki saat sonra alıcam. bu testlerin yanılma payı yoktur dımıne yapıcam ben...
canım hadi hayırlı olsun inşallah kandada sonuç idrar testindeki gibi pozitif çıkar sonuçu yaz bizlere merak ederiz şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımm :)))
canım saol..sonucumu aldım. beta Hcg 61,24 çıktı. sanırım 3 haftalık hamileyimçok çok yeni. haftasonu için randevu aldık . bakalım ne diycek doktor? inşallah bebeğim tutunur..benimle kalır..çok heyecanlıyım..hemde çok kokruyorum.ne güzel bi duyguymuş bu? allahım dileyen herkese nasip eder inşallah...
canım saol..sonucumu aldım. beta Hcg 61,24 çıktı. sanırım 3 haftalık hamileyimçok çok yeni. haftasonu için randevu aldık . bakalım ne diycek doktor? inşallah bebeğim tutunur..benimle kalır..çok heyecanlıyım..hemde çok kokruyorum.ne güzel bi duyguymuş bu? allahım dileyen herkese nasip eder inşallah...
merabalar hayırlı olsun bebişin inşallah sağ sağlim kucağına alırsın canım ovulasyon belirtilerini vede gebelik belirtilerini yazarmısın öptüm
AMİNNN canım inşallahhh inşallahh ALLAHım bizlerede nasip eder dikkat et artık kendine hiç yorma kendini bi doktoruna gidip gelin bakalım neler diyecek inşallah sağsalim kucağına alırsın canım inan çok sevindim kaçıncı aydı denemenizde :) birde tam çalışmanız nasıl olmuştu canım ya yazsana testle günleri falan fikir edinelim bisdeee))
sağol canım...amin..inşallah... Ben ateş ölçümüde yaptım canım. Reglim bittikten 2 gün sonra her akşam aynı saatte ovulasyon testi yaptım. Ikinci çizgi sillik çıksada çalışma yaptık. En koyu çıktığı gün yapamadıkAma bi gün öncesi ve bi gün sonrası yaptık canım. Ateşimin en yüksek çıktığı gün ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Ikisini muhakkak beraber yapın. Allah biran önce nasip etsin canım.
Evet canım bi doktora gidelimde..bende merak ediyorum çok neler diyceğini :44: :44: Allah sanada nasip etsin güzelim. Hayırlısı ile..bizim 6. Ayımızdı. Ovulasyonla ikinciydi. çok şükür kelebeğime kavuştum..
Ilk ovulasyon denediğimde çift çizgiyi göremedim hiç. Meğerse geç başlamışım. Erken yumutlama dönemine giriomuşum ben meğerse. Bu ay işte regl bitince iki gün sonra hemen başladım ovulasyon testlerine. Silik çizgi çıktı bi iki gün, sonra koyu çift çizgi , sonraki gün silikti yine. Sonrada tek çizgiydi:) ama o haftayı gün aşırı değerlendirdik.
Allah gönlüne göre versin canım seninde..göbişe bebiş gelsin
evet canım bi doktora gidelimde..bende merak ediyorum çok neler diyceğini :44: :44: allah sanada nasip etsin güzelim. hayırlısı ile..bizim 6. ayımızdı. ovulasyonla ikinciydi. çok şükür kelebeğime kavuştum..
ilk ovulasyon denediğimde çift çizgiyi göremedim hiç. meğerse geç başlamışım. erken yumutlama dönemine giriomuşum ben meğerse. bu ay işte regl bitince iki gün sonra hemen başladım ovulasyon testlerine. silik çizgi çıktı bi iki gün, sonra koyu çift çizgi , sonraki gün silikti yine. sonrada tek çizgiydi:) ama o haftayı gün aşırı değerlendirdik.
allah gönlüne göre versin canım seninde..göbişe bebiş gelsin
aminn canım sağolll inşallahhhh bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiden birgün önce ve bir gün sonra çalışma olmuştu ve ayrıca gün aşırı ama bebiş tutmadı testte koyu çizgileri görünce çok heveslenmiştim ümitlenmiştim ama kırmızlar gelince çok üzüldüm bu ayda hem biras ben istmedim testti hemde denk gelmedi yapamadım değişik çalıştık bakalım bu ay tahmini yumrtlama dönemimden 2 gün önce (pazar - pazartesi) ve ogün olmak üzere (yani salı dün akşam) 3 gece ardarda çalıştık bugünde 14.günüm daha adetin sonuç ne olur kmbilir hayırlısı şimdiden