- 2 Aralık 2011
- 94
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.441
tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm
rabbim bize de göstersin böyle sevinçleriiiiiiiii
AyyyyyyyyyyyyyyyyYyyyyyyyyymrb kızlar
size vermem gereken güzel haberlerim var ve sonunda oldu bende hamileyimmmmmm :) dün öğrendim ve inanın dünden beri sarhoş gibiyim çok muhteşem mutlulukmuş Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın....
Guzelim zaten dusmeye basladiginda yumurtanin catladiginin göstergesibilgi payşlaşıldıkça çoğalır diyen arkadaşıma katılıyorum. verdiğin bilgiler için teşekür ederim kendi adıma:)
dün ve dünden önceki gün pozitif çizgiyi gördüm. bugün bi süre bekledikten sonra gözmüştüm sanırım yumurtlama oldu lh hormonu yavaş yavaş azalıyor.
kendimce böyle yorumladım. lh hormonu hemen mi düşer yoksa arttığı gibi yavaş yavaşmı düşer acaba?
Merhabalar arkadaşlar :) bugün regl oldum ve gebelik düşünüyorum. 7 ay önce bebeğimi doğumda kaybettim ve doktorum artık hamile kalmamda bi sakında olmadığını söyledi. Bunu duyunca insan hemen olsun istiyor tabi ama hayırlısı tabi. İçimde de hep bir korku var tekrar aynı şeyi yaşar mıyım diyeben de emin olmak için hemen gittim bir ovulasyon testi aldım ve okuduklarıma göre 11. gün ovulasyon testlerine başlamam gerekiyor. Allah'ım inş. isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, uzuuuuuun ömürlü melekler nasip eder.
Nick Sat Bat Yaş Kacinci ay Şehir Kaçıncı Çocuk Sonuc GurbetGuzeli 06 nisan 2012 01 mayis 2012 36 7.. ay isvicre 5. calismalara basladi insAllah
kistler yokoldu
Beklenti 17 ocak 2012 17 subat 2012 30 16.ay ilk fbetuly 11 nisan2012 11mayis 2012 25 4.ay yalova 2. istanbulizmir 21 ocak 2012 19 mart 2012 2.ay istanbul ilk gLssHh 16 ocak 2012 12 subat 2012 29 6.ay istanbul ilk sevgen 20 subat 2012 16 mart 2012 25 3.ay izmir ilk krdy 21 ocak 2012 21 subat 2012 24 3.ay bursa ilk cerol _balim_ .. naz034 15 subat 2012 17 mart 2012 30 8.ay istanbul ilk efesude 31 ocak 2012 03 mart 2012 25 10 ay kanada ilk
sağ over kisti var 6 cm çapındazeynepfaz 17 subat 2012 15 mart 2012 .. suay82 13 nisan 2012 10 mayis 2012 29 8.ay ankara ilk belfü 2-3 mayis 2012 NarMik 15 nisan2012 11 mayis 2012 39 2. ay izmir 5. .. Emos61 06 mayis 2012 27 6. .. .. .. ..
Cnm basin sagolsun
Hosgeldin insAllah ilk denemede. Hamis kalirsin cnm
Arslan,başın sağolsun,Allah tekrarını yaşatmasın inşallah..Tekrar hamile kalırsan muhakkak iyi bir perinatolog gözetiminde olmanı tavsiye ederim...
günaydın kızlar
bu ay ben de ovulasyon testı aldım dün ilk testımı yaptım ve hemen çift çzigi çıktı
sabah ılk ıdrarım değildi ve en son 2 saat önce sıvı almıstım sonra testiş yaptım akşam 17,30 du saat
ve böyle ilk baş tek çizgi çıktı sonra yavas yava sdiğeri gözükmeye basladı ve kıpkırmızı oldu
bugun 11,30 da ve akşam tekrar test yapıcam....bu durumda ben erken yumurtalmış oluyorum sanırım değil mi ????
Lh yumurta catladigi için düştü dimi.yoksa catlamadi da catlayacagi için mi düştü.. Ayy anlatamadim sanırım. Ne zaman catlamistir acaba canlarim yaa.. Yarın akşam ilişki olcak. İnşallah bu ay hayırlısıyla tutar. Yavaş yavaş bebek istekleri arttı etrafimin...
mrb kızlar
size vermem gereken güzel haberlerim var ve sonunda oldu bende hamileyimmmmmm :) dün öğrendim ve inanın dünden beri sarhoş gibiyim çok muhteşem mutlulukmuş Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın....
Merhabalar arkadaşlar :) bugün regl oldum ve gebelik düşünüyorum. 7 ay önce bebeğimi doğumda kaybettim ve doktorum artık hamile kalmamda bi sakında olmadığını söyledi. Bunu duyunca insan hemen olsun istiyor tabi ama hayırlısı tabi. İçimde de hep bir korku var tekrar aynı şeyi yaşar mıyım diyeben de emin olmak için hemen gittim bir ovulasyon testi aldım ve okuduklarıma göre 11. gün ovulasyon testlerine başlamam gerekiyor. Allah'ım inş. isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, uzuuuuuun ömürlü melekler nasip eder.
cnm adetin kacinci gunundesin sen sayiyi net goremedim cnm
olabilir calışmalara başla derim
bu testim düne ait yani adetimin 9. gününe....
bugun adetımın 10. günü saat 11 de bi test daha yaptım o da çift çzigi :)
erken yumurtluyorum sanırsam