ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

ya anasını satım millet ilk geceden hamile kalıyo biz yok ateşi ölç yok çatladı çatlıcak ne şanslılar var ya .. Allahım neyler eylerse güzel eyler..

canım bu kadar büyük konuşma rabbım neylerse güzel eyler yanlış kelime kullanma bence hoşdeğil sana yakışmıyor :KK20: :KK20:

Son düzenleme:
ya nedemessın pek düşüncelidir o konuda ah kuzum orasını bıde bana sor kız ne sevmesi sakın ha benden başkasını sevmek yok :KK20::KK20::KK19::KK9:
benım düğünüm 3 temmuzda ankarada oldu düğünden hemen sonra yola çıktık eve gelip gelinliği soydum cıktık neymiş gerdek gecesıne onun evinde girecekmışım benım ordada düğünüm oldu 5 temmuzda ama burnumdan geldi zehir etti bana hem kınamı hem düğünümü odayıda o yüzden hazırlattı gerçi ben gerdeğede giremedim psikojik bunalıma girdim annem benı götürecekti ankaraya ama kocam için birsey demedi allhdan onlara karşı benı ezdirmiyor
ben ameliyat oldum rahim ağzı kapalıydı yanı kızlık mızlık ameliyathanede gitti ama balayında dikişler geçti döneceğimiz gün oldu ilişki ben hem o günü zifaf gecesi diyorum tabı kansız bıraz kanamam olmustu ama dikişten dolayı
bızım ilk beraberliğimiz balayında ankaraya dönmeye bırgün kala oldu ama ondan sonrada 2 ay ilişkiye giremedik benım canım çok acıyodu o yüzden tedavi gördüm psikolojik hepsi kayınvalıdenın yüzünden :KK14::KK14:
yıne saygım sonsuz nede olsa yaşlı ne yapalım evin bır oğlu 5 görümce diller papuç kadar kadını sürekli dolduruyorlar işte benım halım bu ama ben kendimi hiç ezdirmiyorum ezdırmemde ben evlenelı 10 aylık evliyim ama 7 aydır düzenli ilişkimiz var

ya meleğim amma döktürmüşüm ha hayat hikayesi oldu verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar :KK54::KK34:
amma dolmuşum haaa

Ohh düktürüp iyi yapmışsın fıstığım.Sıkıntılar çekmişsin çok üzüldüm, kayınvalideni de sevmiyorummm işte :KK4: görümceleri de:KK4:
Aile mevzuları fena illa üste çıkma huyları yok mu :KK20: Alttan alma kuzum, ezdirme en güzelini yapıyorsun:KK54: Allah ağzınızın tadını bozmasın, Eniştem de ne güzel bak seni ezdirmiyor, ötesini boşverr :KK54: Tüm sıkıntılar geri de kaldı, bebek zamanı şimdi :nazar:

Seviommm kız seniii:KK54:

ya anasını satım millet ilk geceden hamile kalıyo biz yok ateşimi ölç yok çatladı çatlıcak bu kadar hesaplıyoruz yok yok ne şanslılar var ya.. Allahım neyler eylerse güzel eyler ...

Onlar istemiyorlar , biz istiyoruz tatlım. İsteyince kafa da doluyor :44::44:

Ohh düktürüp iyi yapmışsın fıstığım.Sıkıntılar çekmişsin çok üzüldüm, kayınvalideni de sevmiyorummm işte :KK4: görümceleri de:KK4:
Aile mevzuları fena illa üste çıkma huyları yok mu :KK20: Alttan alma kuzum, ezdirme en güzelini yapıyorsun:KK54: Allah ağzınızın tadını bozmasın, Eniştem de ne güzel bak seni ezdirmiyor, ötesini boşverr :KK54: Tüm sıkıntılar geri de kaldı, bebek zamanı şimdi :nazar:

Seviommm kız seniii:KK54:

Onlar istemiyorlar , biz istiyoruz tatlım. İsteyince kafa da doluyor :44::44:

bende seviyooom kız senı :KK16::KK16::KK19::KK19:

meleklerim 11 gün yokum izne çıkıyorum kendinize iyi bakın umarım geldiğimde bol bol hamiş haberi alırım :KK49::KK49::KK49:
2mayısda görüşürüz
belfücüm senı kocaman öpüyorum allaha emanet ol melekler senınle olsun benı unutmayın haaaa :KK20::KK20::KK20:
:KK54::KK54:

Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR :KK43:
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin

Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR :KK43:
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin

çok büyük geçmiş olsun bilirim o sakızları benimde yiğenim var aynı şeyi yaşadık...allah bi daha yaşatmsın büyük geçmiş olsun allaha emanet yavrun..
:nazar:

Slm fistiklar tatil bitti ben geldim
Eee biri bana özet gecebilurmu ins hamisler vardiiiiiirrr
Biz de Allahin iznuyle calismalara basladik gazamiz mubarek olsun

Son düzenleme:
Sagolasin cnm
Bugun yapma yarin yap sabahtan ancak cift cozgi goruldulten sonra
24 ila 36. Saatte catlar yumurta gun asiri iliskiye devam et cnm

kızlar ben ovulasyon testini kullandğım ay hamile kaldım 4 yıldır bekliyoduk darısı sizlerin başların inşallah herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkesee

Amin canim rabbim bir dah yasatmasin tai hic kimseyede...

ins bu ay olur hepimizinde:KK52:

amin canım inşallah ben testi ilk pozitif olarak adlandırdığım gün iki çizgi aynı koyulukta değildi sonradan çıkan çizginin yarısı tam kırmızı yarısı biraz daha açıktı
onu gördüğüm gün ve sonraki iki gün ilişki oldu yani 3gün üst üste ve ben evlendiğimden beri ilk defa o 3gün gece banyo yapmadan yattım sabahları yaptım banyomu allah affetsin:)))
tabi ilişkiden sonra en az 1 saat ayaklarınız havada yatın bence çok faydası var benden bukadar gerisi Allah'a kalmış

ben kk'dan almıştım bütün bu fikirleri kendim birleştirdim tabi herkes bişey söylüyodu aklıma yatanları yaptım oldu çok şükürr:nazar:
belki sizede faydası olur diye yazıyorum yanlış anlmayın akıl veriyomuş gibi anlamayın neolur En Büyük KK

amin canım inşallah ben testi ilk pozitif olarak adlandırdığım gün iki çizgi aynı koyulukta değildi sonradan çıkan çizginin yarısı tam kırmızı yarısı biraz daha açıktı
onu gördüğüm gün ve sonraki iki gün ilişki oldu yani 3gün üst üste ve ben evlendiğimden beri ilk defa o 3gün gece banyo yapmadan yattım sabahları yaptım banyomu allah affetsin:)))
tabi ilişkiden sonra en az 1 saat ayaklarınız havada yatın bence çok faydası var benden bukadar gerisi Allah'a kalmış

Yumurtladigimi tahmin ettigim gunden bir gun once iliski oldu
Ondan sonra olmadi bakalim ,ne yattim nede ayak diktim
Bakalim hamis kalabilecekmiyim
Cnm bilgiler paylastikca guzeldir estagfirullah yani ne demek sen yaz herkes bildigi yassinki
Hamis kalalim insAllah

Kadınlar bekledikleri adetten 14 gün önce yumurtlar. Bu tarihten bir kaç gün önce gerçekleşen cinsel ilişki gebelik şansını artırıyor. Kadının altta olduğu pozisyonda hamile kalmak daha kolay.

Yumurtlamayı takiben yumurtanın döllenebilme süresi 24-48 saat, spermin dölleyebilme süresi ise 72 saattir. Bu nedenle ilişki zamanlamasına dikkat etmek gerekir. Kadınlar bekledikleri adetten 14 gün önce yumurtlar. Gebelik olasılığının en yüksek olduğu ilişki, yumurtlamadan önceki bir kaç gün içinde gerçekleşendir. Böylece yumurtlama olduğundaVİRÜS spermle karşılaşma olasılığı artar. Olasılığı artırmak için her gün ilişkiye girmenin faydası yok. Cinsel ilişkinin 2-3 günde bir olması yeterlidir. Haftada 2 veya 3 kez düzenli olarak ilişkiye girmeniz durumunda döllenme için uygun zamanı denk getirme şansınız artacaktır. Kadının üstte olduğu durumlarda sperm kolayca dışarı akacağından, bu şansı artırmak için tam tersi şekillerde ilişki yaşanmalı, gerekirse spermin dışarıya hemen akmaması için tedbirler alınmalıdır.

mrb kızlar

size vermem gereken güzel haberlerim var ve sonunda oldu bende hamileyimmmmmm :) dün öğrendim ve inanın dünden beri sarhoş gibiyim çok muhteşem mutlulukmuş Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın....

X