-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.421
ya nedemessın pek düşüncelidir o konuda ah kuzum orasını bıde bana sor kız ne sevmesi sakın ha benden başkasını sevmek yok
benım düğünüm 3 temmuzda ankarada oldu düğünden hemen sonra yola çıktık eve gelip gelinliği soydum cıktık neymiş gerdek gecesıne onun evinde girecekmışım benım ordada düğünüm oldu 5 temmuzda ama burnumdan geldi zehir etti bana hem kınamı hem düğünümü odayıda o yüzden hazırlattı gerçi ben gerdeğede giremedim psikojik bunalıma girdim annem benı götürecekti ankaraya ama kocam için birsey demedi allhdan onlara karşı benı ezdirmiyor
ben ameliyat oldum rahim ağzı kapalıydı yanı kızlık mızlık ameliyathanede gitti ama balayında dikişler geçti döneceğimiz gün oldu ilişki ben hem o günü zifaf gecesi diyorum tabı kansız bıraz kanamam olmustu ama dikişten dolayı
bızım ilk beraberliğimiz balayında ankaraya dönmeye bırgün kala oldu ama ondan sonrada 2 ay ilişkiye giremedik benım canım çok acıyodu o yüzden tedavi gördüm psikolojik hepsi kayınvalıdenın yüzünden
yıne saygım sonsuz nede olsa yaşlı ne yapalım evin bır oğlu 5 görümce diller papuç kadar kadını sürekli dolduruyorlar işte benım halım bu ama ben kendimi hiç ezdirmiyorum ezdırmemde ben evlenelı 10 aylık evliyim ama 7 aydır düzenli ilişkimiz var
ya meleğim amma döktürmüşüm ha hayat hikayesi oldu verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar
amma dolmuşum haaa
ya anasını satım millet ilk geceden hamile kalıyo biz yok ateşimi ölç yok çatladı çatlıcak bu kadar hesaplıyoruz yok yok ne şanslılar var ya.. Allahım neyler eylerse güzel eyler ...
Ohh düktürüp iyi yapmışsın fıstığım.Sıkıntılar çekmişsin çok üzüldüm, kayınvalideni de sevmiyorummm iştegörümceleri de
Aile mevzuları fena illa üste çıkma huyları yok muAlttan alma kuzum, ezdirme en güzelini yapıyorsun Allah ağzınızın tadını bozmasın, Eniştem de ne güzel bak seni ezdirmiyor, ötesini boşverr Tüm sıkıntılar geri de kaldı, bebek zamanı şimdi
Seviommm kız seniii
Onlar istemiyorlar , biz istiyoruz tatlım. İsteyince kafa da doluyor :44::44:
Eki Görüntüle 396307
ovülasyon testlerime yorum yapabilirmisiniz kızlar sürekli aynı koyulukta gidiyor...:18:
canım bunlar şuan silik koyu olunca yani ikiside aynı koyulukta olunca yap ve ertesi gün gördüğün günden sonra üstüste bir kaçgün yap
Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin
kızlar ben ovulasyon testini kullandğım ay hamile kaldım 4 yıldır bekliyoduk darısı sizlerin başların inşallah herzaman dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkesee
Öldüm öldüm dirildim evlatlarimizla imtihan etme Yarabbimmmmm emanetlerin sana emanett
YAVRUM YUSUFUM HENÜZ 5 YASINDA 7 MAYIS TA 6 YASINDA OLACAK INSALLAH BUGUN ALISVERISTEYDIM ÖDEMEYI YAPARKEN YANIMA GELDI KOSKOCAN ACMIS GÖZLERINI NEFES ALAMIYOR
ELLERIMI YUMRUK YAPTIM MIDESINE BASTIRDIM KUVVETLICE KUSTU DAHA SONRA SIRTINA VURDUM MIDEYE PARALEL OLAN BÖLGEYE YINE O ZIKKIM SAKIZ (HENUZ CIGNEMEMIS KARE SEKLINDE BIRSEY)GELMEDI DISARI TAM ELIMI EN SON BOGAZINA SOKACAKKEN SAKIZ DISARI FIRLADI O ZAMAN BIR OH CEKTIM HEMEN ELIMDEN SADAKA CIKARDIM YAVRUM COK KORKTU COK KIMSELERIN BASINA GELMESIN.........amin
ins bu ay olur hepimizinde
amin canım inşallah ben testi ilk pozitif olarak adlandırdığım gün iki çizgi aynı koyulukta değildi sonradan çıkan çizginin yarısı tam kırmızı yarısı biraz daha açıktı
onu gördüğüm gün ve sonraki iki gün ilişki oldu yani 3gün üst üste ve ben evlendiğimden beri ilk defa o 3gün gece banyo yapmadan yattım sabahları yaptım banyomu allah affetsin:)))
tabi ilişkiden sonra en az 1 saat ayaklarınız havada yatın bence çok faydası var benden bukadar gerisi Allah'a kalmış