ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlar

bu ay ben de ovulasyon testı aldım dün ilk testımı yaptım ve hemen çift çzigi çıktı

sabah ılk ıdrarım değildi ve en son 2 saat önce sıvı almıstım sonra testiş yaptım akşam 17,30 du saat

ve böyle ilk baş tek çizgi çıktı sonra yavas yava sdiğeri gözükmeye basladı ve kıpkırmızı oldu

bugun 11,30 da ve akşam tekrar test yapıcam....bu durumda ben erken yumurtalmış oluyorum sanırım değil mi ????

562105_372140526170825_100001246425347_1110403_1026144691_n.jpg

Canım bu test daha pozitif değil..Negatif yani..2.çizginin daha koyulaşması lazım...2. çizgi kontol çizgisine göre silik ve daha açık renk olunca negatif demek..Ovulasyon testlerinde zaten her halükarda çift çizgi çıkar..Önemli olan iki çizginin de koyu kırmızı olması...

Son düzenleyen: Moderatör:
AyyyyyyyyyyyyyyyyYyyyyyyyyy
Tutmayinnnnnnnnnnnn beni göbek aticammmmmmnnn
Ay sukurler olsun Allahim yaaaa ne cok sevindim bitanrmmmm
Yaaa ufffff uzat yanaklardan opem Allahim tamamina erdirsin insAllah:KK16:

Allah razı olsun cnm uzattım öp hadi gurbetgüzelim Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın en kısa zamanda inşallah hala bulutlardayım:)......

Canım bu test daha pozitif değil..Negatif yani..2.çizginin daha koyulaşması lazım...2. çizgi kontol çizgisine göre silik ve daha açık renk olunca negatif demek..Ovulasyon testlerinde zaten her halükarda çift çizgi çıkar..Önemli olan iki çizginin de koyu kırmızı olması...

hımmm anladım canım

başka testleri de kontrol ettım de kımınınkınde 9. gunlerde çizgi dahı yok 14. gunden sonra

yavas yavas çzigi çıkmaya başlamış baktıklarımda...

benımkınde cıkınca bişiler bişiler var diye düşündüm sonucta

lh yükselmemiş olsa hiç çizgi çıkmaz değil mi yani çalışmalar devam etmeli yine de

bugunkı testım daha koyu cıktı yarınkıne de bakıcaz ınsallah :)

çok tesekkur ederım :)

hımmm anladım canım

başka testleri de kontrol ettım de kımınınkınde 9. gunlerde çizgi dahı yok 14. gunden sonra

lh yükselmemiş olsa hiç çizgi çıkmaz değil mi yani çalışmalar devam etmeli yine de

Canım tabiiki yükseliş var. 2.çizgi çok silik değil çünkü...Bence de çalışmalar devam etmeli..:KK34:

hımmm anladım canım

gun asiri devam et sirt ustu kimildamadan yat guzelim

gun asiri devam et sirt ustu kimildamadan yat guzelim

gunasırı yapmasak olma mı ya :) kacırmayım bu gunlerı yanı biz daha dun sabah ılıskıye gırdık

gunasırı olursa bu akşam şaaapmamamız lazım ama ben bu gunlerı degerlendırelım diyorum yanı yarına

sarkmasın diyorum :) cevizdir fındıktır yedırsem kahve içirsem yataa atsam kocişi olma mı :KK53: :KK9:

Canım tabiiki yükseliş var. 2.çizgi çok silik değil çünkü...Bence de çalışmalar devam etmeli..:KK34:

evet devam etmeli yehhuu :KK52: :KK52: :KK52:

o değilde banyo yapması çok zor gelıyo yaa :KK53:

gunasırı yapmasak olma mı ya :) kacırmayım bu gunlerı yanı biz daha dun sabah ılıskıye gırdık

gunasırı olursa bu akşam şaaapmamamız lazım ama ben bu gunlerı degerlendırelım diyorum yanı yarına

sarkmasın diyorum :) cevizdir fındıktır yedırsem kahve içirsem yataa atsam kocişi olma mı :KK53: :KK9:

Evet devam etmeli yehhuu :KK52: :KK52: :KK52:

O değilde banyo yapması çok zor gelıyo yaa :KK53:

slm canım benimde aklıma takılan o gün aşırı olmak zorunda mı??? :KK1:

evet devam etmeli yehhuu :KK52: :KK52: :KK52:

o değilde banyo yapması çok zor gelıyo yaa :KK53:

sperm kalitesi acisindan cnm zaten spermler gidip yumurtanin basinda bekliyorlarr:KK52:

slm canım benimde aklıma takılan o gün aşırı olmak zorunda mı??? :KK1:

canım sperm kalitesi yonunden günaşırı yapmak en ama en iyisi ama içimden bi ses diokı "bak ayşe bu akşamı

boş gecmeyın aşna fişna aşna fişnadır zararı olmaz" dio :KK9: bi de dün yanı sabah yapmıstık onun ıcın

aradan 2 gun gecmıs gibi bi etkı olusuyo onun ıcın yanı bu akşam şapalıom diom :KK76: :KK76: :KK76: taş atcaz da kolumuz mu yorulcak bea

sperm kalitesi acisindan cnm zaten spermler gidip yumurtanin basinda bekliyorlarr:KK52:

beklesınler canım accık :KK9:

yumoş bu öle hemen teslımmı olsun eheueheueeu :KK70:

amaann hatunun tribini ayrı çek yumurtanın tribini ayrı çek zor anam bu işler :KK9: :KK9: :KK9:

mrb kızlar

size vermem gereken güzel haberlerim var ve sonunda oldu bende hamileyimmmmmm :) dün öğrendim ve inanın dünden beri sarhoş gibiyim çok muhteşem mutlulukmuş Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın....

gözlerin aydın canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah allahım sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin:nazar::nazar:

günaydın kızlar

bu ay ben de ovulasyon testı aldım dün ilk testımı yaptım ve hemen çift çzigi çıktı

sabah ılk ıdrarım değildi ve en son 2 saat önce sıvı almıstım sonra testiş yaptım akşam 17,30 du saat

ve böyle ilk baş tek çizgi çıktı sonra yavas yava sdiğeri gözükmeye basladı ve kıpkırmızı oldu

bugun 11,30 da ve akşam tekrar test yapıcam....bu durumda ben erken yumurtalmış oluyorum sanırım değil mi ????

562105_372140526170825_100001246425347_1110403_1026144691_n.jpg

kızlar bakın işte ben ilişkiye başladığım günde aynen böyle çıkmıştı testim sonra üst üste 3gün ilişki oldu da öyle hamile kaldım:emir_bebek:

yumurta catlamadan 6 gun oncede iliskiye girsen o yumurtayi beklermis spermler hamile kalma sansi varmis haberiniz olsun kizlarrrr

canım sperm kalitesi yonunden günaşırı yapmak en ama en iyisi ama içimden bi ses diokı "bak ayşe bu akşamı

boş gecmeyın aşna fişna aşna fişnadır zararı olmaz" dio :KK9: bi de dün yanı sabah yapmıstık onun ıcın

aradan 2 gun gecmıs gibi bi etkı olusuyo onun ıcın yanı bu akşam şapalıom diom :KK76: :KK76: :KK76: taş atcaz da kolumuz mu yorulcak bea

günaydın ayşecim
içindeki ses güzel demiş bende yarın akşamı bekliyorum canım
bugeceden yapmam gereken bişey varmı fındık,fıstık ceviz gibi :KK1: :KK1: :KK17: :KK17:

X