-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.461
evet teste gore erken yumurtluyorsun cnm bnmmmm
avet ayse senin için yazdım canım hadi hayırlısı olsun
günaydın kızlar
bu ay ben de ovulasyon testı aldım dün ilk testımı yaptım ve hemen çift çzigi çıktı
sabah ılk ıdrarım değildi ve en son 2 saat önce sıvı almıstım sonra testiş yaptım akşam 17,30 du saat
ve böyle ilk baş tek çizgi çıktı sonra yavas yava sdiğeri gözükmeye basladı ve kıpkırmızı oldu
bugun 11,30 da ve akşam tekrar test yapıcam....bu durumda ben erken yumurtalmış oluyorum sanırım değil mi ????
AyyyyyyyyyyyyyyyyYyyyyyyyyy
Tutmayinnnnnnnnnnnn beni göbek aticammmmmmnnn
Ay sukurler olsun Allahim yaaaa ne cok sevindim bitanrmmmm
Yaaa ufffff uzat yanaklardan opem Allahim tamamina erdirsin insAllah
Allah razı olsun cnm uzattım öp hadi gurbetgüzelim Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın en kısa zamanda inşallah hala bulutlardayım:)......
Tatlımmm tebriklerSüper bir haber bu, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısı topiğimizin başına inşallah
çok tşk. ederim belfü cüm Allah razı olsun Rabbim sizlerede en kısa zamanda tatdırsın bu duyguyu:54
Canım bu test daha pozitif değil..Negatif yani..2.çizginin daha koyulaşması lazım...2. çizgi kontol çizgisine göre silik ve daha açık renk olunca negatif demek..Ovulasyon testlerinde zaten her halükarda çift çizgi çıkar..Önemli olan iki çizginin de koyu kırmızı olması...
hımmm anladım canım
başka testleri de kontrol ettım de kımınınkınde 9. gunlerde çizgi dahı yok 14. gunden sonra
yavas yavas çzigi çıkmaya başlamış baktıklarımda...
benımkınde cıkınca bişiler bişiler var diye düşündüm sonucta
lh yükselmemiş olsa hiç çizgi çıkmaz değil mi yani çalışmalar devam etmeli yine de
bugunkı testım daha koyu cıktı yarınkıne de bakıcaz ınsallah :)
çok tesekkur ederım :)
hımmm anladım canım
başka testleri de kontrol ettım de kımınınkınde 9. gunlerde çizgi dahı yok 14. gunden sonra
yavas yavas çzigi çıkmaya başlamış baktıklarımda...
benımkınde cıkınca bişiler bişiler var diye düşündüm sonucta
lh yükselmemiş olsa hiç çizgi çıkmaz değil mi yani çalışmalar devam etmeli yine de
bugunkı testım daha koyu cıktı yarınkıne de bakıcaz ınsallah :)
çok tesekkur ederım :)
gun asiri devam et sirt ustu kimildamadan yat guzelim
Canım tabiiki yükseliş var. 2.çizgi çok silik değil çünkü...Bence de çalışmalar devam etmeli..
gunasırı yapmasak olma mı ya :) kacırmayım bu gunlerı yanı biz daha dun sabah ılıskıye gırdık
gunasırı olursa bu akşam şaaapmamamız lazım ama ben bu gunlerı degerlendırelım diyorum yanı yarına
sarkmasın diyorum :) cevizdir fındıktır yedırsem kahve içirsem yataa atsam kocişi olma mı
Evet devam etmeli yehhuu
O değilde banyo yapması çok zor gelıyo yaa
gunasırı yapmasak olma mı ya :) kacırmayım bu gunlerı yanı biz daha dun sabah ılıskıye gırdık
gunasırı olursa bu akşam şaaapmamamız lazım ama ben bu gunlerı degerlendırelım diyorum yanı yarına
sarkmasın diyorum :) cevizdir fındıktır yedırsem kahve içirsem yataa atsam kocişi olma mı
evet devam etmeli yehhuu
o değilde banyo yapması çok zor gelıyo yaa
slm canım benimde aklıma takılan o gün aşırı olmak zorunda mı???
sperm kalitesi acisindan cnm zaten spermler gidip yumurtanin basinda bekliyorlarr
mrb kızlar
size vermem gereken güzel haberlerim var ve sonunda oldu bende hamileyimmmmmm :) dün öğrendim ve inanın dünden beri sarhoş gibiyim çok muhteşem mutlulukmuş Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın....
günaydın kızlar
bu ay ben de ovulasyon testı aldım dün ilk testımı yaptım ve hemen çift çzigi çıktı
sabah ılk ıdrarım değildi ve en son 2 saat önce sıvı almıstım sonra testiş yaptım akşam 17,30 du saat
ve böyle ilk baş tek çizgi çıktı sonra yavas yava sdiğeri gözükmeye basladı ve kıpkırmızı oldu
bugun 11,30 da ve akşam tekrar test yapıcam....bu durumda ben erken yumurtalmış oluyorum sanırım değil mi ????
canım sperm kalitesi yonunden günaşırı yapmak en ama en iyisi ama içimden bi ses diokı "bak ayşe bu akşamı
boş gecmeyın aşna fişna aşna fişnadır zararı olmaz" diobi de dün yanı sabah yapmıstık onun ıcın
aradan 2 gun gecmıs gibi bi etkı olusuyo onun ıcın yanı bu akşam şapalıom diomtaş atcaz da kolumuz mu yorulcak bea
günaydın ayşecim
içindeki ses güzel demiş bende yarın akşamı bekliyorum canım
bugeceden yapmam gereken bişey varmı fındık,fıstık ceviz gibi
sizede günaydın topiç başı
bende yeni katıldım aranıza bu konularda hiç bilgili değilim malesef
bilgi almaya geldim