ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

yeni gelenler tabloya eklenmek isterse ekleriz ins

kızlar bakın işte ben ilişkiye başladığım günde aynen böyle çıkmıştı testim sonra üst üste 3gün ilişki oldu da öyle hamile kaldım

ayy inşlaaahhh gelir bebıs bakalım bakalımm

günaydın ayşecim
içindeki ses güzel demiş bende yarın akşamı bekliyorum canım
bugeceden yapmam gereken bişey varmı fındık,fıstık ceviz gibi

günaydın canım :)

canım ben eşime yedırıym ıcırym dedım ben savaşçılarıma güvenıyorum ekstra dopinge gerek yok

olimpiyatlara hile karıştırmak istemem dedi direttim ama yemedı ehehehe :) taze sıkılmış havuc suyu

türk kahvesi , fındık ceviz , keçiboynuzu falan yedırıyoalr genelde ama yımedı benımıı napaım anam :) :) :)

sen bı şansını dene bence

yeni gelenler tabloya eklenmek isterse ekleriz ins

beni eklersen sevınırım canım :)

sat : 13 Nisan

Bat : 10 Mayıs

Kaçıncı ay : 2 ( martta düşük yaptım )

Kaçıncı çocuk : 4. ( fakat hiç yaşayan yok ilki 11 haftalık , ikincisi 28 haftalık ücüncüsü 6 haftalık )

1 kürtaj , bir normal doğum bir de normal düşük geçirdim

günaydın gelecegin güzel anneleri nasılsınız bugun ben dün doktora gittim yumurtamda çatlama olmuş aramızda hamiş varmış allah tamamına erdirsin çok sevindim tebrikler

Ayşecim acını tazelemek istemezdim ama 28 haftalık olan kaybının nedeni nedir ?

Kızlar Günaydın.bende şubat ayında ovulasyon testini kullandığım ay hamile kaldım.kızlar silik olanları dikkate almayın.bende 2.çizgi daha damlatır damlatmaz 2.çizgi belirdi ve kopkoyuydu.testi yapmaya devam edin lütfen.17.gün belirdi benimki ve sadece tek ilişkiyle hamile kaldım.yani 2 gibi testi yaptım ertesi günde 5-6 gibi ilişki olmuştu.o da tuttu.şimdi tekrardan başladım.mart'da kürtaj olmuştum.adetim tam 40 gün sonra geldi ve 4 gün sürdü.5.günden itibaren yapmaya başladım.inşallah pozitifi yakalar bebeişlerimize kavuşuruz.bende artık anne olmak istiyorum.bunun için çok çaba sarfettim.umarım bu sefer de tutar ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasib olur.Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ayşecim acını tazelemek istemezdim ama 28 haftalık olan kaybının nedeni nedir ?

estf canım net bi sebebi söylenmedi bana doğum yaptıgımda çünkü bebegım cok sağlıklıydı bi sorun yoktu benım
sağlığımda yerındeydı hatta bebegımın gelısımı cok guzeldı bunu bi kaç farklkı doktora giderek onaylatmıstım yanı
bi cumartesi birden her tarafım şişti birazda halsizdim ayakalrım cok şişti yanı ayakkabılarımın ıkı katı oldu Allah Allah az uzanayı8m dedim

internetten baktım uzanın gecmezse dr gşidin dıodu uzanım dınendm baktım ınmıs ayakalrım ıı ok dedım
zaten daha cuma gunu dr gitmıstım olmadı pazartesı gene gıderım dr şimdi yoktr yanı bı de yenı gıttım bi sorun yoktu
hemde o ayalrda bı de yazın şişlik oluyo halıyle diye e ınınce de gıtmedım pazra gunu oldu aöf sınavım vardı
gne şişmiş ayakalrım allah allah uzandım falan azaldı giyindim cıktım sınava gittim pazartesi sabah kalktım kızım tekmelıyordu
acıkmıs rahgatsız olmustu....iş yerıen gıttım kahvaltımı yaptım öğle yemeıgnı yedık vs sv hareket yıok saat 2 - 3 oldu hareket yok
meraklandım hem su sıslıklerıde sorym dıe dr gittim iş çıkısı esım de geldı neyse dr dio bak cuma burdaydın pimpiriklenmene
gerek yok bebegın ciddi söyluyorum ki sağlıklı derken bi yandan da sıslıkelrımı kont edıodu evt sısmıs ama cok değil dedi
ultrasındada bak da rahatla dedi güle oynaya baktık ult kalp atmıo dr vuruo karnıam vuruo bişeler yapio ben anladım tabı
az çok anlıo ınsan kalbi atmıo dedım ama dünya basıma yıkıldı sankı sonra dr nası olur nası olur yasması lazımdı fln o da şok oldu benım kadar
neyse böle işte özeldeydı drum bebege otopsi arastırma yapılamsı ıcın devlete gıtmek ıstedım gittim önce preeklampsi dediler
ama preeklampside tansıyonda görülüyo benım tansıyonum gayet normaldi....yanı doktorlar kesın bişe söyleeyemdıelr
bebegımer otopsi yapıldı benım bütün testlerım yapıldı ne bebegımde ne bende anormal hiçbişey cıkmadı
doğpumdan sonra hematolojıde ıncelendım kan pıhtılaşması varmış genetık bu sebep olmus oalbilri diyorlar besleneememıs ve
ölmüştür diyorlar bundan sonra gebelıkte her gun bir iğne vurunmamı söyledıler ayrıca normal doğum yapmamı yasakladılar
kan kaybından kaybedilebilirmısım bir de hayat bıoyu bebe aspirini kullanıcam pıhtılaşmam olmasın die böle işte
üçünmcü bebegıme hamıle kalınca ıgnemı kullandım ama gene dustu dr talıhsızlık bu seferkı pıhtılaşmadan değil dedi...
yani böyle kzılar çok şükür bi sorunum yok bebekelrıdme sağlıklı gelısıyor sadece daha fazla dıkkat etmem gerekıyo sanırımm :26:
2010 haziranda yaptım doğumu sonra safra amelıyatı oldum (safram tas yapmsıtı stresten üzüntüden sanırırm) ara verdım ıste
2011 aralıkda tekrar denemeye baslaıdk şubatta hamıle kaldım martta düştü sımdı gene ugrasıyoruz ıstee

günaydın gelecegin güzel anneleri nasılsınız bugun ben dün doktora gittim yumurtamda çatlama olmuş aramızda hamiş varmış allah tamamına erdirsin çok sevindim tebrikler

günaydınnnn oo maşallahh

Günaydınn kızlarrr

günaydınn

Canım başın sağolsun..Çok çok üzüldüm..Ben de ilk bebeklerimi kaybettiğim için bu konuda çok hassasım..Bir daha hamile kalırsan muhakkak riskli gebelik uzmanına git ve tek dr.a değil bir kaç dr. a git ve danış arkadaşım..Ayrıca erken doğum tehlikesine karşın celestone ciğer geliştirici iğne yaptırmanı tavsiye ederim..Zamanı gelince yine dr.una danışırsın..Yazdıklarından ben de preeklampsi mi acaba diye düşündüm...Çok çok dikkat et canım..Ben de haziran 2010 da doğum yaptım...

sağol canım senınde basın sağolsun ıkız mıydı ??? yoksa tek tek mıydı bebnekelrın kaç haftalıktı canım ???
senınkının sebebı neydı ??? yasayan bebegın var mı ?

kusura bakma ben de cok soru sordum ama insna merak edıo ahnı arastırmak ıcın bi de umutsuızluga kapğılmamak için
çünkü zamanla insan daha karamsar oluyo

canım evet kesınlıkle bi riskli gebelıkelrmuzmanına gidicem hatta bı prof var rıza madazlı die ona gidicektım
kürtajdan sonra rand falan aldım ama eşim dedi şimdi gitsek bişi değişmiycek herseyımzı yapılmıs bence hamıle kalınca
gidelişm dedi haklı buldum cunku yapılcak bi tetkıkımız kalmadı artık hepsi yapıldı....ınsallah tekrar hamıle kalınca ona
gitmeyı dusunuyorum zaten gecmıs gebelıkelrıdme hep 2-3 dr birden gittim o önlemı aldım ama ıste
bi sorun olmuyo kı haber versınler bebek bırden kalbi duruo ama bundna sonra sık sık doppler ile
kontrol edilicekmısım....bi de hematologum söledi nromal doğum cok sakıncalı Allah korusun senı anında
kaybederıs masada kalırsın...sezeryan olmalısın...gebelıkelrın hep riskli geıcke bunu bil anne olman ımkansız demıyorum
ama biraz zor sabretmen ugrasman lazım seninde hakkın ama umudunu kaybetme dedi sağolsun cok yardımcı oldu bana

evet preeklampsiye benzıo ama preeklampsi cıkmadı snaıyorum tekrar hamıle kalırda 32-34 haftalara gelrısem
ciğer geliştirici yaparar cunku preklampsi help sendromu gibi durumalr olsuunca erken doğumla beebgı almak
gerekıyo hayatını kurtarmak ıcın umarım hıcbırını yasmaka zorudna kalmayız da sağlıkla gelır bebelerımzı canım

Canım ikizdi o bebeklerim de..Ben 18 haftalık normal doğum yapmak zorunda kalmıştım evde..Benim bebeklerimin gelişimi de çok sağlıklıydı..Hatta doğduklarında canlıydılar ve hareket ediyorlardı..Şu an yine ikizlerim var..İki hamileliğim de tedaviyle olmuştu..Bu ikizlerime hamileliğimde 24. haftada ciğer geliştirici iğne yaptırdım..Daha sonra 26. haftada ve 32+0 da yaptırdım...İlla 32 . 34. haftaya gelmeyi beklemene gerek yok..Daha önceden yaptırmalısın ciğer geliştirici iğneleri..Ki ben hep hastanede yatmama rağmen 32+4 de doğum yaptım..2 hafta küvezde kaldılar kilo almaları için...Ciğer geliştirici iğneleri yaptırmasaydım küvezde daha fazla kalacaklardı...

Son düzenleyen: Moderatör:

18. haftada doğdukalrında yasıyorlarmıydı yanı :S inanamıyorum mucize gibi bişey
erkenden sancın mı gelıyor nasıl doğuyor Allahım...anladım canım su yasayan ıkızın var yanı dımı
peki kaçıncı haftadan ıtıbaren hastanede yattın ne amaçla yatırdılar senı hastaende erken doğum olursa kontrol altında
olabilesin diye mı ?? çok gecmıs olsun neysekı bebeıslerın olmus Allah ım sana bagıslasın onalrı ınsallahhh

Evet yaşıyorlardı tabi ama dr. göbek kordonlarını kesince öldüler .Türkiye de o kadar küçük bebekleri küveze sokup yaşatabilecek bir teknoloji yok şu an malesef.. Rahim ağzı yetmezliğim varmış..Sancım geldi ve sularım gelince doğum yaptım birden bire...Evet şu an yaşayan ikizlerim var..Kaybettiğim bebeklerim de ikizdi..Tamamen Allahın işi iki kere ikiz ve kız-erkek olmaları.. Bu hamileliğimde 12+2 de rahim ağzı dikildi..17.haftadan itibaren hastanede yattım..Ara ara evde çıktığım da oluyordu..Ama evdeyken de hastaneyken de hep yatıyordum..Sadece wc ye kalkıyordum..10-15 günde bir banyo yapıyordum..Sürekli kasılma önleyiciler ve bazı bir takın iğneler yapıldı..Hamileliğimin son haftalarında serumlarla duruyordum..Sezaryan doğumla dünyaya geldi bu bebeklerim..Hazianda 2 yaşını dolduracaklar...Haziran başı doğdular ama aslında temmuz sonu doğmaları gerekiyordu..Prematüreyiz yani...

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım canım Allah ın hıkmetı evet ust uste ıkız olması ne güzel bişey ama :)

insan bisürü sorun yasyaıp ta yavrusuna ulastıgı zaman yanı sahıp oldugu zaman bebekelrıne daha bır baska

oluyrodur emınım....Allah bağışlasın acıalrını göstermeısn bıze de en kısa zamanda nasib etsın ınsallahh :)

Aminnn canım inşallah. :)

ayshe

bence diğeri kadar kırmızı değil.bi kaç güne aynı kırmızlığa gelince pozitif sayılıyor.nacizane fikrim.

Son düzenleme:
nasılsınızz kızlar.
bugün 13günümdeyim.daha testimi yapmadım.bakalım.11 .gün yapmıştım silikti bugün koyulaşmıştır heralde.

cnm sen caöismaya devam et baklaim yinede birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…