ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tamam canım çok sağol hergun aynı saatte yapar bakarım reglım gelsın de bi :)

gecıktı bu ay biraz :)

canım bende aynı markayı kullandım adetim biter bitmez başadım ben sabah işe gelip kahvaltımı yapıyorum 9:00 dan 11:30 kadar sadece sıvı tüketmiyorum ve yapıyorum 11 günü 12 gün 13 gün günde ikikez yaptım 11:30 biri akşam 7:00 çift çizgiyi silik koyu gördüğüm günler hep yaptım sonra gün aşırı yaptım bol şanslar

tamam canım ya ezcaneden birtane al ucuz zaten dil altı olması lazım sen hemen git canım ben sana tablo açarım her sabah aynı saatde olacak ve düzünli uyuyacaksın gece geç vakte kadar oturmayacaksın 11:00 yada 11:30 uyumam lazım

bugun gidemedim trye
bnm ufaklik hastalandi acildeydik sabaha kadar sanirim onuda bîrakip gitmiycem yarin ola hayir ola
bir daha kayinpederi goremem belki durumu hic iyi degil tumor cogalmis
bu arada adet 5. gunde sökülmeye basladiiiii

canım acil şifalar dilerim kayınpederine ufaklığada acil şifalar ay canım benım bu nasıl şans ama üzülme boşver allah yardımcısı olsun allah el ayağa düşürmesin

evet canım olur alsında he :) bende sılık görünce ıkı kez yaoparım olmazsa

ben de ıs yerındeyım 9 da yapıyorum kahvaltımı deidğin gibi 9-12 arası

sıvı almam testımı yapatım 12 gibi oh mis :)

tamam suaycım ben yarın ölçüp başliyim.akşam zaten erken yatarım dediğin gibi.uykuda bi problem yok:)

kuzum ben 9 da kesiyorum sıvıyı 11:30 hemen testi yapıyorum yanı 2 saat almıyorum sıvı oda yeter li zaten

kızla gittigidiyordaki ovulasyon testleri sizce sağlıklımıdır..
fiyatları çok uygun 30 tanesi 29 tl

canım ben kullandım tavsiye ederim gerçekten tüm arkadaşlarda memnun kaldı benım bat yarın inş. hayırlısı olsun

o zaman alayım canım ya çok uygun..eczanede 2 lisi 25-28 tl
hayırlısı olsun inşlh senin içinde..
ben hiç kullanmadım bide öyle deniyim diyorum:)

kızlar benim kırmızılar geldi çok kötüyüm ne ateş ne çörekotu kürü işe yaramadı ya benım nıye bebeğim olmuyo
anlamıyorum ateşimde düşmedi ama adet tam gününde geldi ben artık ateş ölçmeyi kürü herşeyi oluruna bıraktım cumartesi dr. gitcem hormon testi yaptırmaya

GURBET GÜZELİ benım sat:13 nisan - bat:10.mayıs
artık hiç ümidim kalmadı kızlar

BELFÜCÜM CANIM NE KADAR ÜMİTLİYDİN BENDEN AMA YOK İŞTE ÇOK KÖTÜYÜM ANLATAMAM YA BIDE ÜZÜLMEYECEĞİM DİYORUM AMA ELİMDE DEĞİL İŞTE DİLERİM BU AY SEN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜRSÜN BEN ARTIK DR. GİDİP YUMURTA TAKIBI YAPTIRCAM OLMUYOR BÖYLE

canım üzme kendini ya bende onu pazar günü yaşadım çok zor ya allah bize yardım etsin tüm isteyenlerin bebegi olsun üzme kendini (

Kuzucum ya gerçekten nedir bu yaşadıklarımız bende anlamıyorum Kuzucum herşeyi bırakalım artık bir kenara rahatlamaya çalışalım.Sen git doktora bakalım neler diyecek.Yumurta takibi yapar bakarsın, daha sağlam olur.
Üzüldük ve bitti.Yeni bir döngüdeyiz artık moral bozukluğuna yer yokk Tamam mı canımm

canım üzme kendini ya bende onu pazar günü yaşadım çok zor ya allah bize yardım etsin tüm isteyenlerin bebegi olsun üzme kendini (

sağol canım elimde değil gerçekten

meleğim çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum sabah karın ağrısıyla uyandım 6:00 geldiler hiç şaşmadılar
eşimde çok ümitlendi oda sürekli teselli etti benı yarın hormon testi yapılcak sabah 10:00da adetin 2 yada 3 günü yapılıyormuş onda sorun olmazsa tüplere bakacaklarmış artık kürmür yok oluruna bıraktım ben hayırlısı artık ağlasamda zırlasamda yok yok
artık bu aya mecbur bıraktım istemesemde mecbur bekliyeceğim ölmem heralde
dilerim rabbım bu ay sana nasip eder

Son düzenleme:

üzülme dicem ama fayda etmez biliyorum,ama üzülme.bende dün yaşadım aynısını.
kaç aydır deniyosun?acaba diyorum sorun bizde olmayabilirmi?eşimede baktırmayı düşünüyorum.ben doktora gittim herşey normal.reglimde hep düzenlidir ne biliyim vakti zamanı var heralde.

valla canım bende kendi kontrollerimin hepsini yaptırayım eğer birsey çıkmazsa eşimde gidecek kontrole tabi bilemeyiz kimde sorun var yok yada ikimzdede yok ama vakti zamanı var bilmiyorum artık hayırlısı olsun sende üzme kendini canım üzülmek bir care olmuyor malesef

Tatlım yapma lütfen Üzüntü stres en kötü şeyler bunlar.Benimde canım acıyor çok inanSenden bunları duymak istemiyorum.Hayırlısıyla kavuşacağız bebeklerimize.
Lütfen yapma böyle Aklım sende bak kuzuuu.

Telden internete felan giriyormusun.BBM Whatsapp Twitter?

yok meleğim girmiyorum ama koçiş bana yeni tlf alacak ya onda var whatsap bende alınca yapacam niye sordun meleğim ne olduki
tama sen üzülme kuzucum bende üzülmeyeceğim ama sen bana takma kafanı ne olur

yok meleğim girmiyorum ama koçiş bana yeni tlf alacak ya onda var whatsap bende alınca yapacam niye sordun meleğim ne olduki
tama sen üzülme kuzucum bende üzülmeyeceğim ama sen bana takma kafanı ne olur

Tatlım daha sık konuşuruz diye sordum balımm.Kocişin alınca yaparız o zaman süper olur.

Sen iyi olursan iyi olcam fıstığım.Pozitifim pozitifsin pozitiflerr :103::103::103::103::103::108::108::108::108::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…