- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.241
günaydın kızlar...üç gündür ovulasyon testim çift çizgi iki gün çalıştık.bakalım bugünde çift çıkıcakmı.acaba tutturabildikmi çok merak ediyorum
Ben yurt disindayim oyle isteyince gidilmiyor malesef((
Drum da tatilde zaten
alooooooooo :102:
kızlar nerdesiniz
günaydın kızlar...üç gündür ovulasyon testim çift çizgi iki gün çalıştık.bakalım bugünde çift çıkıcakmı.acaba tutturabildikmi çok merak ediyorum
Anladım canımbilmiyordum kusura bakma.Şimdi nasılsın peki
Kuzummm benim de işler patladıOnları çözmeye çalışıyorum.
Aklım sendeki gelişmeler de durum nedir , gülüm
Ben bu ayda ümitli değilim.Çok stres yaşadım bu sıralar.Yarın doktora gidicem biliyorsun yumurtalar ne durumda göreceğiz.Geliştiğini sanmıyorum bu ay kötü 2-3 geçirdim.
Bakalım artık.
Sen hamiş kalda başka bişey istemiyorum
Anladım canımbilmiyordum kusura bakma.Şimdi nasılsın peki
sağlık olsun tatlım sıkma canını sende çörekotu kürünü yapsana bu ay ben yaptım bakalım neler olacak :18::18:
cnm onemli degil vguzelim valla dun acillik sekilde basim agridi guzelim simdide karnim agriyor gelsede kurtulsam yaaaaaa((
canım nasıl yapıyosun çörekotu kürünü daha önce duymamıştım acaba nasıl memnun kalanlar varmı ??
CANIM ÇOĞU ARKADAŞIM BUNU YAPTIĞI AY HAMİLE KALDI BENDE YAPTIM BU AY BAKALIM GÖRECEĞİZ BATA SON 2 GÜNÜM KALDI
BİRAZ TADI ACI BENIM ÇOK MİDEM KALKTI AMA YINEDE YAPTIM PES ETMEDİM BIDE KURU İNCİR YEDİM ARA SIRA SÜTE POLEN KARIŞTIRIP İÇTİM EŞİMEDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPTIM BİRDE BİR KAVANOZ KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ BİTİRDİ
12 SİLME TATLI KAŞIĞI TAZE ÖĞÜTÜLMÜŞ ÇÖREK OTU (30GR)
10 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN
10 YEMEK KAŞIĞI SAF SÜZME BAL
ADETİN 2 GÜNÜ BAŞLAYIP 12 GÜNÜ SONLANDIRIYORSUN HERGÜN SABAH AKŞAM 1 YEMEK KAŞIĞI TATLIM
canım benim adetimin 3. günü bugun başlasam sorun olurmu. bide benim sorunum sebepsiz infertilite hiç sorun yok sanırım benim stresimden kaynaklanıyo bunuda denicem bu ay. İnşallah sen adet olmazsın haberdat et beni inşallah tutar bu ay bebegini kucagına alırsın...
canım hadi hayırlısı gün aşırı çalışmalar devam et kaçıncı günün
Süper canım.Değerlendirmeye devam
Hayırlısıı
dördüncü gün olcak bugun akşam tekrar yapcam testi heralde artık cıkmaz çift çizgi gerçi ilk defa bu ay kullanmaya başladım ovulasyon testlerini.meğer erken yumurtluyormuşum ben onu öğrendim...dün çalıştım bugün yapmıyım o zaman
canım bende 11 de yumrtlamışım bende bilmiyordum hep 14 gün sanıyordum benım hala 2 çizgi silik çıkıyor bat cuma günü bakalım ne olacak hayırlısı inş. tutturmuşuzdur
evet bende 9 uncu günde gördüm çift çizgiyi bugün 12 nci gün bakalım çıkıcakmı çizgiler gidene kadar devam çalışmaya.birde acaba bir ay içinde bida yumurtlama şansımız varmı ki inşallah tutar bu ay
valla tatlım bende bilmiyorum ama sende gün aşırı çalışmalara devam et bir kaçgün sonra 2 günde 3 günde bir yap kocişleri çok sıkmamak lazım
oy oy yerimben seni bende hiç bir belirti yok tek belirti kasık ağrısı gögüs ağrısı birde 3 gündür kafamı kaldıramıyorum öğlen arasında bıle kafamı masaya indiriyorum sankı hiç uyumamış gibi dünde 11:00 de yattım evet meleğim bende beklıyorum ya kırmızılar gelecek yada bebek gelecek hayırlısı artık
ya sen ne biçim konuşuyorsunvalla bak benı istanbullara getirtme
bu ay yiğen isterim ben ona göre valla birdaha duymayacağım yoksa
şaka şaka ben sana kıyarmıyım ağlama sakın ama böylede söyleme ne oldu kim senı strese soktu eniştemi yoksa neden kuzum 2-3 gündür girmiyorum diyemi hmmbaksen üzülme ben senın için hergün girerim artık sen benı facedende ekle ben sana özelden atarım adımı meleğim
cnm onemli degil vguzelim valla dun acillik sekilde basim agridi guzelim simdide karnim agriyor gelsede kurtulsam yaaaaaa((
ya değerlendirmeye devam ediyomda...artık benim kocaya görev gibi oldu bu isyan edicek yakında heheheehe