- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.261
tamam balım güzel haberlerle gel inş.
sıkıntıları at kenara dr. giderken pozitif düşün
kuzucum ben faceye msn sadece öğlen arası giriyorum şifreli onlar girilmiyor bir tek buraya girebiliyor ne has sanırım şirketde benden başkası bu siteyi kulllanmıyorda ondan
o zaman cuma günü haberlerini bekliyorum meleğim
Arkadaslar merhaba. Beim bu ay 12. ve 13. gunde laboquick marka ovu testim asagidaki gibi pozitifti.
Eki Görüntüle 388026
14. gun doktora gittigimde yumurtam catlamisti. 2 gun ust uste pzitif ciktigi zaman ikinci gun yumurta catlayabiliyor. Yani pozitifi gorur gormez calismalara baslanabilir ertesi gunu beklememek gerek haberiniz olsun :)
canlarim yaaaa detim sokulmedi bir turlu öldüm resmen bas agrisindan yaaaaa yok yok Allahim sen sabir ver guzel Allahimmm
kizlar yarin belki tr ye gelicem kayinpederi gormeye
carsamba dönucem insAlllah belki giremem merak etmeyin diye yazdim donuste bol hamisli bir topik beni karsilasin insAllahhh
Arkadaslar merhaba. Beim bu ay 12. ve 13. gunde laboquick marka ovu testim asagidaki gibi pozitifti.
Eki Görüntüle 388026
14. gun doktora gittigimde yumurtam catlamisti. 2 gun ust uste pzitif ciktigi zaman ikinci gun yumurta catlayabiliyor. Yani pozitifi gorur gormez calismalara baslanabilir ertesi gunu beklememek gerek haberiniz olsun :)
canlarim yaaaa detim sokulmedi bir turlu öldüm resmen bas agrisindan yaaaaa yok yok Allahim sen sabir ver guzel Allahimmm
carsamba dönucem insAlllah belki giremem merak etmeyin diye yazdim donuste bol hamisli bir topik beni karsilasin insAllahhh
meleklerim hepinize günaydın
İyi yolculuklarr tatlımmm
Balım günaydınnn ne durumdasın.
Ben doktora gittim.Şimdi mükellefteyim.
3 yumurtam var biri oldukça küçük söylemedi bile. soldaki bi yumurta 13,2 sağdaki bi yumurta ise 15,4 büyüklükte.
Pek gelişme göstermemiş gibi.Cuma-Pazar-Salı ilişki günleri ve pazar çatlatma iğnesi vurulucamm:44:
kırmızılar geldiitamda ovulasyona göre 14.gün geliyo bi problem yok:)ama bebekde yok.6 ay oldu hiö ummazdım bu kadar bekleyeceğimi hemen gelicek sanırdım,ilkinde öyle olmuştu.bu nazlı bebiş herlade.
herkes nasıl hamiş haberleri bekliyoruzzz..
canım sen bu ayateş ölçmede yapsana sağlık olsun canım benım
ateş ölçme konusunda pek bilgim yok.nasıl yorumlucam.adetliykende ölçülüyomu
?
kızlar merhaba bu ay ben ilk kez ovulasyon testi kullanıcam :)
tek bildiğim ovulasyon testının guniçi idrarıyla vee hergün aynı saate yapılamsı gerektiği
dikkat etmem gereken başka şeyler var mıı bir dee reglden bittikten kaç gün sonra
testi yapmaya başlayım :) siklusum normalde 27-28 gündür ama gecen ay düşük yaptım
değişmiş olabilir onun için bişey diyemiycem :)
canım adet olduğun günden başlıyorsun sabah dil altından yataktan kalkmadan ölç hergün aynı saatde olmalı ben işe 7 de kalkıyorum hergün 7 de ölçüyorum sende yap bir kağıda yaz ben sana tablo açmada yarımcı olurum mesela benım 11 gün yumrtam çatlamış ben hep 13-14 sanardım tabı bunların yanında ovülasyon testide yaptım ayrıca çörekotu kürü yaptım bu ay tabi kuru incir yedim eşime keçiboynuzu kürü yaptım polen yaptım sen önce ateş ölçümüyle başla bakalım
hayırlı olsun testlerin.bide sıvı alınmına dikkat et en az iki saat önce kes.10.gün falan başlayabilirsin.
başarılar dilerim:)
sağol canım :) tamam dıkkat edıcem sıvı alımına
regl baslama atarıhınden ıtıbaren 10. gun değil mi ??? peki testleri gün aşırı mı yapayım hergun mu yapayım ???
ben laboquick aldım siz hangı marka kullanıyosunzu ???
amma soru soruyom heaa
bugun gidemedim trye
bnm ufaklik hastalandi acildeydik sabaha kadar sanirim onuda bîrakip gitmiycem yarin ola hayir ola
bir daha kayinpederi goremem belki durumu hic iyi degil tumor cogalmis
bu arada adet 5. gunde sökülmeye basladiiiii