ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

asıl ben senden haberleri bekliyorumm
Öpüyorummm çokkkk

Arkadaslar merhaba. Beim bu ay 12. ve 13. gunde laboquick marka ovu testim asagidaki gibi pozitifti.

14. gun doktora gittigimde yumurtam catlamisti. 2 gun ust uste pzitif ciktigi zaman ikinci gun yumurta catlayabiliyor. Yani pozitifi gorur gormez calismalara baslanabilir ertesi gunu beklememek gerek haberiniz olsun :)

canlarim yaaaa detim sokulmedi bir turlu öldüm resmen bas agrisindan yaaaaa yok yok Allahim sen sabir ver guzel Allahimmm

kizlar yarin belki tr ye gelicem kayinpederi gormeye
carsamba dönucem insAlllah belki giremem merak etmeyin diye yazdim donuste bol hamisli bir topik beni karsilasin insAllahhh

haklisin cnm gun asirisi en guzeli hem testi yapalim hemde gun asiri ilski olsun insAllah

iyi yolculuklar :)

tatlım bende çift çizgiyi gördüğüm günler çalıştım zaten bakalım hayırlısı tutup tutmamasıda rabbıme kaldı artık

kuzum öncelikle çok geçmiş olsun iyi yolculuklar diliyorum sana canım tr gelmişken burda hemen özel dr. gitsene belkı bu senın için bir fırsat olur

İyi yolculuklarr tatlımmm

meleklerim hepinize günaydın

Balım günaydınnn ne durumdasın.
Ben doktora gittim.Şimdi mükellefteyim.
3 yumurtam var biri oldukça küçük söylemedi bile. soldaki bi yumurta 13,2 sağdaki bi yumurta ise 15,4 büyüklükte.
Pek gelişme göstermemiş gibi.Cuma-Pazar-Salı ilişki günleri ve pazar çatlatma iğnesi vurulucamm:44:

kırmızılar geldiitamda ovulasyona göre 14.gün geliyo bi problem yok:)ama bebekde yok.6 ay oldu hiö ummazdım bu kadar bekleyeceğimi hemen gelicek sanırdım,ilkinde öyle olmuştu.bu nazlı bebiş herlade.
herkes nasıl hamiş haberleri bekliyoruzzz..

kuzum sen ne diyosun ikiside süper maşallah hemde 3 tane kız meleğim biz 2 tane zor yumurtlarken sende 3 tane kıymetini bil yumoşların benımde 12 çıkmıştı bir defa 5 gün hergün ilişkide bulun dedi sen bugünde girebilirsen gir ve sağ tarafına yat yarıda sağ yat diğer günlerde sol yat allahım hadi inş. bu ay hamiş olursun meleğim ayyyy yaşasın
meleğim bende bir değişiklik yok yarını bekliyorum ama karnım çok ağrıyo sankı adet olacağım :18:
aman sağlık olsun ya ne yapalım ucunda ölüm yokya benımkı ikider arayıp aşkım ağrın varmı oran buran ağrıyomu garibim oda takmıyacam kafama diyor ama çok bariz belli işte

Son düzenleme:

canım sen bu ayateş ölçmede yapsana sağlık olsun canım benım

ateş ölçme konusunda pek bilgim yok.nasıl yorumlucam.adetliykende ölçülüyomu
?

canım adet olduğun günden başlıyorsun sabah dil altından yataktan kalkmadan ölç hergün aynı saatde olmalı ben işe 7 de kalkıyorum hergün 7 de ölçüyorum sende yap bir kağıda yaz ben sana tablo açmada yarımcı olurum mesela benım 11 gün yumrtam çatlamış ben hep 13-14 sanardım tabı bunların yanında ovülasyon testide yaptım ayrıca çörekotu kürü yaptım bu ay tabi kuru incir yedim eşime keçiboynuzu kürü yaptım polen yaptım sen önce ateş ölçümüyle başla bakalım

kızlar merhaba bu ay ben ilk kez ovulasyon testi kullanıcam :)

tek bildiğim ovulasyon testının guniçi idrarıyla vee hergün aynı saate yapılamsı gerektiği

dikkat etmem gereken başka şeyler var mıı bir dee reglden bittikten kaç gün sonra

testi yapmaya başlayım :) siklusum normalde 27-28 gündür ama gecen ay düşük yaptım

değişmiş olabilir onun için bişey diyemiycem :)

hayırlı olsun testlerin.bide sıvı alınmına dikkat et en az iki saat önce kes.10.gün falan başlayabilirsin.
başarılar dilerim:)

yarın sabah başlayayım o zaman.eşim 7 de kalkıyo işe gitmek için bende o ara ölçerim.ama bende kulaktan bi kaç saniyeede ölçen derceden var.olurmu?tamam sen bana yardımcı olursun tablo açmakda saolasın.geçen gün keçi boyynuzu pekmezi aldım hem kendim hem eşime yyedircem bakalım.

hayırlı olsun testlerin.bide sıvı alınmına dikkat et en az iki saat önce kes.10.gün falan başlayabilirsin.
başarılar dilerim:)

sağol canım :) tamam dıkkat edıcem sıvı alımına

regl baslama atarıhınden ıtıbaren 10. gun değil mi ??? peki testleri gün aşırı mı yapayım hergun mu yapayım ???

ben laboquick aldım siz hangı marka kullanıyosunzu ???

amma soru soruyom heaa

bugun gidemedim trye
bnm ufaklik hastalandi acildeydik sabaha kadar sanirim onuda bîrakip gitmiycem yarin ola hayir ola
bir daha kayinpederi goremem belki durumu hic iyi degil tumor cogalmis
bu arada adet 5. gunde sökülmeye basladiiiii

hergün yap.zaten günbegün koyulaşıcak sonrada pozitif.pozitiften sonra yapmaya gerek yok ,ama tercihine bağlı,ben silikleşmeye başlayınca bırakıyorum.
labouqıck iyi bi marka bende ondan memnun kaldım şimdide ondan sipariş edicem.
estağfurullah sor tabi faydalı olabiliyorsam ne mutlu.

bugun gidemedim trye
bnm ufaklik hastalandi acildeydik sabaha kadar sanirim onuda bîrakip gitmiycem yarin ola hayir ola
bir daha kayinpederi goremem belki durumu hic iyi degil tumor cogalmis
bu arada adet 5. gunde sökülmeye basladiiiii

çok çok geçmiş olsun.hem senin ufaklık için hemde kayınpederin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…