ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar kızmayın bana ama yıne bugün işler çok yogun inanın bende çok üzülüyorum ama bu aralar benı idare edin belfücüm meleğim gurbetgüzeli canım diğer tüm meleklerim sizi seviyorum

ara ara girmeye çalışcam

Nadilsiniz 3 gundur missgie vardi berlinden geldiler pnlatls ilgilendik gezdirdik
Fakat hava muthis soguktu cocuklar hasta oldu
Galiba komyasal gebelik yasadim ben birsen bire kan bosaldi parcali hayirlisi olsun bakalim dr ne diyecek

kızlar merhabalar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.ayyy havalar çok güzel kıpır kıpırım vallaa.
suaycım inşallah güzel haber verirsin bize.
gurbetgüzeli adet olmuşsun hayırlısı olsun canım.durmak yok yola devam.
diğer arkadaşlar dilerim en yakın zamanda teker teker kalırsınız.

Ayy kuzu inşallah ya sevindir bizi valla Zaman su gibi akıp gitsin güzel haberlerle şenlensin topiğimizz

Bakalım hayırlısı be balımm

Bende senii çoookkk seviyorummm, kendi yormadan çalış yolarımmm

Nadilsiniz 3 gundur missgie vardi berlinden geldiler pnlatls ilgilendik gezdirdik
Galiba komyasal gebelik yasadim ben birsen bire kan bosaldi parcali hayirlisi olsun bakalim dr ne diyecek

Tatlım hoşgeldinn
Çok geçmiş olsun canım ya:44: havalar çok dengesiz tam hasta edecek hava..
Doktora aksatmadan git derim , bizi de merakta bırakma ama

canım inan güzel haberler vermeyi bende çok isterim hayırlısı olsun inş. rabbime dua ediyorum inş. bu ay yüzümüzü güldürür eğer adet olursamda üzülmeyeceğim kısmet herşey eninde sonunda bırgün bızımde olacak inş.
senın nasıl gidiyor

kuzum yolda sen yol canın sağolsun yok tatlım zaten masa başım 12 saat oturuyorum
sende çalışmaları sıkı tut kocanada söyle bu ay senı muhakkak hamiş bıraksın
bol bol keçiboynuzu pekmezi yesin ben bu ay kocişe bol bol verdim bide keçiboynuzunun kürünün yaptım :18::18: meleğim işini şansa bırakma sakın senı seviyorum meleğim ben birazdan çıkacağım kocişle buluşup gezcez biraz hava çok güzel

ay canım inşallah değildir.dr. ne zaman gidicen .haber ver dr.dan sonra

kızlar nerelerdesiniz bakalım ben girmiyorum diye kimsemi girmiyo ne aaaaaa çok ayıp
çıkın ortaya çabuk cadılar
bata son 3 güüüünnnnnnnnnnnnnnnnn :18::18::18:
ama karnım çok ağrıyo kırmızılarmı gelecek acaba :26:

selam canımm ben burdayımm benimde bata 7 gün var kırmıızıları görmeyiz inşallah hava değişiminden bi kaç arkadaşın kırmızılar erken gelmiş..

selam canımm ben burdayımm benimde bata 7 gün var kırmıızıları görmeyiz inşallah hava değişiminden bi kaç arkadaşın kırmızılar erken gelmiş..

canım senı diğer topiktede görmüştüm sanırım sabredenler kulübü 2012 de allah en kısa zamanda bızede nasip etsın canım inan çok istiyorum bende hayırlısı artık senınde az kalmış inş. güzel haberlerini alırız

Cuma gunu lekelemem oldu cumartesi birden kanama oldu
Ve hala normal adet olamadim yaaa

kuzum hayırlısı olsun bu ay kist gidecek bebek gelecek hadi az kaldı sık dişini dr. bunuda söyle kananmanın fazla olduğunu

her ay bunu yaşamak çok zormuş ya bu aydan çok umutluydum offf offf off (

sağlık olsun tatlım sıkma canını sende çörekotu kürünü yapsana bu ay ben yaptım bakalım neler olacak :18::18:

Balımm bende işlere daldım kaldımm:44:
Süper son 3 günnn çok sevindireceksin inşallah dağıtacağız buralarıı
Ağrımasın karnın felan , kırmızı felan gelmeyecek.Üşütme kendini dikkat et bu günlerde

her ay bunu yaşamak çok zormuş ya bu aydan çok umutluydum offf offf off (
Nasıl kendimizi bu kadar çürütüyoruz biliyormusun:44:her ay yani bir umut , aysonu ise yıkım.Allahım en kısa zamanda kavuştursun bebeklerimize

Cuma gunu lekelemem oldu cumartesi birden kanama oldu
Ve hala normal adet olamadim yaaa

Canım doktora gitsene, bizi de merakta bırakıyrsun

bebeğim ya valla ben yokum kımse yok çok üzüldüm ay burda bir yağmur yağıyor sorma gitsin
meleğim sende çok yorma kendini ayyy şu senın batta bi yaklaşsın ne güzel olacak
valla meleğim geleceği varsa gelir hayırlısı olsun inş. bakalım bekleyip görcez ama bu ağrılar ümidimi yıine kırdı :18::18:
ya inan çantada pedle dolaşıyorum ummadığım bir yerde olurum diye
ayy kuzum üşütmem merak etme sen bak bende sana söylüyorum bu ay yğen haberi istiyorum ona göre
benim bide nilayım var o yiğen verdi bana sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…