ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

iyi aksamlarrr...16.gun net cızgıyı gormustum calsmalara devam ettık tabi bu arada atesımı de olcuyorum sabah atesım dusunce reglı olacagımı sandım ve 4-5 gundur fln test yapmıyordum bugun 23.gunum ve yapayım dedım aynı su sekılde...bırseyler soyleyın lutfenn olabılırmı boylee 2. kez cıkması fln yada acaba hamıslık fln mı var?

Eki Görüntüle 385251 Eki Görüntüle 385252

herkese merhabalar kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir bu ayda regli oldum ve bugün bitti regil yeni döngü başladı.tam 1 yııııııııılllllllll oldu bebiş isteyeli ne çabuk geçti gitti koca yıl Allahm daha fazla bekletmez inşAllah.
Gurbet güzeli regli olmuşsun yeni döngünde bol şanslar umarım bu ay tuttururz .bizim kürler macunlarda geldi Türkiyeden onları yiyoruz bakalım hayırlısı hakkımıza artık.
topikte hamiş te varsa Allahım sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin.

Guzelim yaaa hayretverici bir sey iliski ginunden henuz 7 gun gecti hemen cikmaz ins hamislik vardir
Guzelim

Guzelim yaaa hayretverici bir sey iliski ginunden henuz 7 gun gecti hemen cikmaz ins hamislik vardir
Guzelim

inşallahh canım yaadunden berıı arastırmadıgım yer kalmadı umıtlenmek ıstemıyorum her ay husran cunku bu ay o kadar cok ıstıyorumkıı kendımı kaptırmamaya calısıyorum...gebelık testı ıcın bıraz daha beklıcem 1 hafta var reglıme...inşallahhh allah nasıp ederde hamıs kalırımmm bogazım dugum dugum yaaa hıcbıryere sıgmıyorum

bence tamda şuan yumurtluyosun.çünkü 16.gün bu kadar koyu değilmiş çizgin ve pozitif değilmiş.şuan pozitif bence geç yumurtluyosun.şimdi değerlendir derim ben.

bence tamda şuan yumurtluyosun.çünkü 16.gün bu kadar koyu değilmiş çizgin ve pozitif değilmiş.şuan pozitif bence geç yumurtluyosun.şimdi değerlendir derim ben.

hemen degerlendırdık hemde..ama anlamadıgım bırsey var yumurtladıktan 14 gun sonra adet olunmuyormu hep oyle okudum ben ama benım adetıme 1 hafta var?buda kafamı karıstırmıyo degıl...bılgın varmı

hemen degerlendırdık hemde..ama anlamadıgım bırsey var yumurtladıktan 14 gun sonra adet olunmuyormu hep oyle okudum ben ama benım adetıme 1 hafta var?buda kafamı karıstırmıyo degıl...bılgın varmı

aynen bi arkadaşım bu ay 21.gün.yumurtladı ve ona görede yumurtlamadan 14 gün sonra regl oldu.ovulasyon testi kullanmasaydı regli gecikti sanıcaktı mesela.geçen aylarda banada olmuştu.13.gün yumurtlamıştım.ve reglime 4 gün varkken yine pozitifti bende hamilemiyim acaba diye çok heyecanlanmıştım.ve sonu hüsrandı tabi.bende acaba 2 keremi yumurtladım acaba dedim.çoğu şeyi acabalarla geçiştiriyoruz işte

mrh canım benimde aynı şey başıma geldi benim de batıma 3 gün var ovulasyon testi poz. çıktı ama seninkisi gibi kopkoyu değil.benimkisinde de hemen hemen t ve c çizgisi aynı koyulukta.ben de çok merak ediyorum.

bence de yeni yumurtluyor olabilirsin.çünkü16.günden daha koyu çıkmış.bu günleri kesinlikle değerlendir:)

tecrubeli arkadaslara soruyorum.. her adet dongusunde yaklasik 14-15-16 gunlerde seffaf beyaz akintiyi yasayan biri ovulasyon testinde de pozitif cikan biri yumurtluyor ve yumurtasi da catliyor demek mi? yani bazi yerde okuduguma gore seffaf akinti ille de catlamasi anlamina gelmiyormus doktorsuz bu isi anlamanin yolu ovulasyon testi olabilir mi..

yok mu fikri olan

kendi bilgim dahilinde cevap veriyim.ovu .testinde pozitifi görmen ve beraberinde ateş ölçersen daha iyi anlayabilirsin.bugünlerde ateş birden düşünce çatlama anlamına geliyormuş.gerçi ben o şekilde bakmadım ama duydum.ben sadece ovu.testi yyapıyorum.ve 2-3gün pozitif kalıp çizgi silikleşiyo.ama ne zaman çatladığını kestiremiyorum.24 ile 36 saat arası.

Adet oldum(((
Neyse kontrolumu atlatayim ins gelsin calismalar bekleyenler ins siz muhde verinn.

yaaaa bak şimdi sağlık olsun sen dr. gittiğinde bizide bilgilrndir canm benım inş. rabbim bu ay nasip eder

bebeğim fıstığım günaydın valla çok yorucu bir hafta sonuydu misafir vardı 2 gün arkadaşlar çok yoruldum bat son 5 gün
sen nasıl oldun tatlım ilacı hala kullanıyormusun varmı bir gelişme yan etkileri geçtimi meleğim

günaydın meleklerim gününüz aydın olsun yeni bir hafta başlanğıcı güneşli ve bereketli olsun
aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldi haaa bu arada ankarada havalar muhteşem ayyyy yaz geliyor yaz
:118::119::118::119: :118::119: :118::119: :118::119: :118::119:
:118::119: :118::119: :118::119: :118::119: :118::119: :118::119:

:118::119: :118::119: :118::119: :118::119: :118::119: :118::119:

selam kızlar dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı.acaba bu ertesi günmü yumurtlama olacağını gösteriyo

Günaydınn balımm

Ctesimi şafak Nasılsın peki, değişik hisler var mıı

Bugün son günüm ilaç bitiyor.İlkgün dışında herhangi bişey yapmadı.Bakalım perşembe doktor ne diyecek

Bende ovülasyon testinde misal iki çizgiyi gördükten sonra maksimum ertesi gün yapıyorum.Bakıyorum silikleşiyor daha da yapmıyorum:44: Çok okumak , çok araştırmakta sıkıntı arkdaşlar kafamızı bunaltıyoruz , yok yere gerilim :44:

yok meleğim şafak cuma akşama kadar :18::18::18:
hiç birşey hissetmiyorum sadece uykusuzluk yorgunluk zaten yumurtladığım günden beri gögüs ağrımla kasık ağrım geçmedi kramp gibi girip çıkıyo bide karnın şiş benım dün arkadaşlar kız sen hamilemisin dedi yok kız dedim ama inş. hamişimdir ah ah nerde

ayyyy inş. senınde bebiş haberini bu ay alırız canım
kuzum ben çift çizgiyi gördüğüm hergün yaptım sonra görmediğim günde yaptım sonra 2 günde 3 günde 1 yaptım hayırlısı artık ama benım yumurta 11 gün çatladı bugün tam 14 gün oldu

dün açık renk çizgi cıkınca yaptım bugünde yapcam.çift çizgi gidene kadar yapacam sanırım.peki üst üste yapınca sperm kalitesi düşüyomuki

yok kuzum düşmüyo ama gün aşırıda yapsan olur sonuçta spermler içinde 36 saat canlı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…