- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.201
Eki Görüntüle 379813
bugun testtekı 6.gunum daha oncekılerı paylasmıstım 15.ve 16.gunum cıft cızgıçok heycanlanıyorum ınsallahh tutar bu ay dun aksamı degherlendırdık bugunude degerlırıcez hayırlısı
Guzelim yaaa hayretverici bir sey iliski ginunden henuz 7 gun gecti hemen cikmaz ins hamislik vardir
Guzelim
iyi aksamlarrr...16.gun net cızgıyı gormustum calsmalara devam ettık tabi bu arada atesımı de olcuyorum sabah atesım dusunce reglı olacagımı sandım ve 4-5 gundur fln test yapmıyordum bugun 23.gunum ve yapayım dedım aynı su sekılde...bırseyler soyleyın lutfenn olabılırmı boylee 2. kez cıkması fln yada acaba hamıslık fln mı var?
Eki Görüntüle 385251 Eki Görüntüle 385252
bence tamda şuan yumurtluyosun.çünkü 16.gün bu kadar koyu değilmiş çizgin ve pozitif değilmiş.şuan pozitif bence geç yumurtluyosun.şimdi değerlendir derim ben.
hemen degerlendırdık hemde..ama anlamadıgım bırsey var yumurtladıktan 14 gun sonra adet olunmuyormu hep oyle okudum ben ama benım adetıme 1 hafta var?buda kafamı karıstırmıyo degıl...bılgın varmı
iyi aksamlarrr...16.gun net cızgıyı gormustum calsmalara devam ettık tabi bu arada atesımı de olcuyorum sabah atesım dusunce reglı olacagımı sandım ve 4-5 gundur fln test yapmıyordum bugun 23.gunum ve yapayım dedım aynı su sekılde...bırseyler soyleyın lutfenn olabılırmı boylee 2. kez cıkması fln yada acaba hamıslık fln mı var?
Eki Görüntüle 385251 Eki Görüntüle 385252
bence tamda şuan yumurtluyosun.çünkü 16.gün bu kadar koyu değilmiş çizgin ve pozitif değilmiş.şuan pozitif bence geç yumurtluyosun.şimdi değerlendir derim ben.
tecrubeli arkadaslara soruyorum.. her adet dongusunde yaklasik 14-15-16 gunlerde seffaf beyaz akintiyi yasayan biri ovulasyon testinde de pozitif cikan biri yumurtluyor ve yumurtasi da catliyor demek mi? yani bazi yerde okuduguma gore seffaf akinti ille de catlamasi anlamina gelmiyormus doktorsuz bu isi anlamanin yolu ovulasyon testi olabilir mi..
tecrubeli arkadaslara soruyorum.. her adet dongusunde yaklasik 14-15-16 gunlerde seffaf beyaz akintiyi yasayan biri ovulasyon testinde de pozitif cikan biri yumurtluyor ve yumurtasi da catliyor demek mi? yani bazi yerde okuduguma gore seffaf akinti ille de catlamasi anlamina gelmiyormus doktorsuz bu isi anlamanin yolu ovulasyon testi olabilir mi..
Adet oldum(((
Neyse kontrolumu atlatayim ins gelsin calismalar bekleyenler ins siz muhde verinn.
Kuzucum şimdi bi bakıcam.Ama normal bi tepki sanırsam.
Sen hele iyi haberi ver davul zurna getiricemm
Güzel haftasonları fıstığım yanacıklarından çokk çokk öpüyorumm
Kuzumsağlık olsun balım ya sen iyi ol da . Yeni maçlara bakıcaz artık
Umutsuzluk yookkkkkk
selam kızlar dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı.acaba bu ertesi günmü yumurtlama olacağını gösteriyo
yaaaa bak şimdisağlık olsun sen dr. gittiğinde bizide bilgilrndir canm benım inş. rabbim bu ay nasip eder
bebeğim fıstığım günaydınvalla çok yorucu bir hafta sonuydu misafir vardı 2 gün arkadaşlar çok yoruldum bat son 5 gün
sen nasıl oldun tatlım ilacı hala kullanıyormusun varmı bir gelişme yan etkileri geçtimi meleğim
Günaydınn balımm
Ctesimi şafakNasılsın peki, değişik hisler var mıı
Bugün son günüm ilaç bitiyor.İlkgün dışında herhangi bişey yapmadı.Bakalım perşembe doktor ne diyecek
Bende ovülasyon testinde misal iki çizgiyi gördükten sonra maksimum ertesi gün yapıyorum.Bakıyorum silikleşiyor daha da yapmıyorum:44: Çok okumak , çok araştırmakta sıkıntı arkdaşlarkafamızı bunaltıyoruz , yok yere gerilim :44:
canım bugünü değerlendir yarında yap yine çıkarsa yap
dün açık renk çizgi cıkınca yaptım bugünde yapcam.çift çizgi gidene kadar yapacam sanırım.peki üst üste yapınca sperm kalitesi düşüyomuki