- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.181
bebeğim günaydın dün giremedim çok yogundum inan bende senı çok özledimama bugün ara ara girmeye çalışacağım
bat son 7 gün bebeğim yuppiallahım ne olur bana bu ay bana anneliği nasip et
üzülme tatlım en azından olup rahatladım bayağa geçmişti senınkı sanırım
canım benım çok geçmiş olsun :18: :18: allahım korumuş sizi büyük bir tehlike atlatmışsınız allahdan ein evdeymiş kız dedikodu yapcam diye evi yakıyodun cadıneyse buna çok şükür cana gelmesinde
aaaaaa benımde 11 gün yumurtam çatladı benımde hala ovülasyon testim 2 çizgi çıkıyor ama diğerine göre biraz silik ama ben klomen çatlatma iğnesi kullanmadım son 7 gün kaldı batıma acaba ayyyyy inş.
selam kızlar... bişey sorcam cevaplarsanız cok sevinirim ben oylesine ovulasyon testi yaptım silik cıkar diye bi baktım net iki cızgı cıktı...ve ben kac kere yaptıysam hep cift cizgi cıkıyo bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum hala testler pozitif cıkıyo doktorum 13 nisanda belli olur dedi hamile kalıp kalmadıgın yedi sekiz gün var...niye oyle cıkıyo olabilirki:26::26::26::26::26:
pelin sana birşey sorucam.
klomene adetin kaçımcı günü başladın.
Masallah bnm ne gelen var nede giden esim sik sik iliskiye giriyom adet olacaksam olayim die tih yok umarim bu sessizlik bebege
Isarettir:18: son 3 gun hadi bakalimmmm
evet canım ilişki günlerinide söyledi inş rabbim bu ay hepimize nasip eder hayırlısıyla...tabi cnm yumrtlamissin dr cat ignesi vurmus isinizi kolaylastirmis size o iliski saati bile önermistir
cnm diyelim ben bugun adet oldum yani 05.04.12 bugunden itibaren sayicam
canım benimki ilaclardan dolayı oyle cıkıyo heralde ama lobogcuk marka testler hep silk cizgi cıkarıyo hayırlısı olsun inş güzel haberler veririz bu aybebeğim günaydın dün giremedim çok yogundum inan bende senı çok özledimama bugün ara ara girmeye çalışacağım
bat son 7 gün bebeğim yuppiallahım ne olur bana bu ay bana anneliği nasip et
üzülme tatlım en azından olup rahatladım bayağa geçmişti senınkı sanırım
canım benım çok geçmiş olsun :18: :18: allahım korumuş sizi büyük bir tehlike atlatmışsınız allahdan ein evdeymiş kız dedikodu yapcam diye evi yakıyodun cadıneyse buna çok şükür cana gelmesinde
aaaaaa benımde 11 gün yumurtam çatladı benımde hala ovülasyon testim 2 çizgi çıkıyor ama diğerine göre biraz silik ama ben klomen çatlatma iğnesi kullanmadım son 7 gün kaldı batıma acaba ayyyyy inş.
canım benim doktorum adetimin 3.günü başlattı günde iki tane ictimpelin sana birşey sorucam.
klomene adetin kaçımcı günü başladın.
ayy cok az kalmış canım ilk müjdeyi sen verirsin inş..Masallah bnm ne gelen var nede giden esim sik sik iliskiye giriyom adet olacaksam olayim die tih yok umarim bu sessizlik bebege
herkese merhabalar..şafak 5.nasıl geçicek bu son günler:)
evet pelin yaaa o umutsuzluk bende de var nedense.sen kaç aydır deniyosun
**
merhabalar kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.cumamız mübarek olsun.dilerim şu mübarek günde hepiniz teker teker güzel haberler alırsınız.amiinn.ben sabah drdaydım mercimeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür.şuan bir problemimiz gözükmüyor.
canım benim bir düşük birde dış gebeligim oldu ogunden bu yana 1 sene olcak bide benim tek tüp kapalı doktor takibiyle hamiş kalmaya calışıyorum...sen ne kadar zmandır istiyosun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş...
merhaba hoşgeldin aminn canım...ayy ne güzel maşallah bebişinerabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş
Kuzumm süper haber bu geri sayım başladı desene yupiii
Hem bak testlerde çift çizgili.İnşallah teyze olmuşumdurr bak kutlama yapmadan bırakmam haberin olsunn
Bende dün başladım kolamene :44: çok sancı yapıyor ya normalmidir acaba
Masallah bnm ne gelen var nede giden esim sik sik iliskiye giriyom adet olacaksam olayim die tih yok umarim bu sessizlik bebege
bekleyip göreceğiz tatlımkutlamaz olurmuyuz bebeğim sen iste yeterki
aaaaaaa nıye sancı yapıyor acaba yurtalıklarımı çalıştırıyor etkı ettiği içinde sancı yapabilir :26: internete yazıp bi araştır istersen kuzum p.tesi görüşürüz meleğim
hadi tatlı inş. gelmez kuzum p.tesi güzel haberler bekliyorum inş.
aaaaaaa nıye sancı yapıyor acaba yurtalıklarımı çalıştırıyor etkı ettiği içinde sancı yapabilir :26: internete yazıp bi araştır istersen kuzum p.tesi görüşürüz meleğim
Adet oldum(((
Neyse kontrolumu atlatayim ins gelsin calismalar bekleyenler ins siz muhde verinn.