ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın bahar çiçekleri sizi unutmadım aklımdasınız ve çok özlüyorum ama işler malum ara ara girmeye çalışcam öpüldünüz meleklerim

Kuzumm süper haber bu geri sayım başladı desene yupiii

Hem bak testlerde çift çizgili.İnşallah teyze olmuşumdurr bak kutlama yapmadan bırakmam haberin olsunn

Bende dün başladım kolamene :44: çok sancı yapıyor ya normalmidir acaba

pelin sana birşey sorucam.
klomene adetin kaçımcı günü başladın.

Masallah bnm ne gelen var nede giden esim sik sik iliskiye giriyom adet olacaksam olayim die tih yok umarim bu sessizlik bebege
Isarettir:18: son 3 gun hadi bakalimmmm

Canım ben yardımcı olmaya çalışayım.Doktor kontrolünde adetin 5.günü başlanır ve 5 gün kullanılır

Masallah bnm ne gelen var nede giden esim sik sik iliskiye giriyom adet olacaksam olayim die tih yok umarim bu sessizlik bebege

Maşallah gerçekten süper gidiyorsunn canım
Senle umutlanıyoruz , inşallah bebişine kavuşmuşsundur

tabi cnm yumrtlamissin dr cat ignesi vurmus isinizi kolaylastirmis size o iliski saati bile önermistir

cnm diyelim ben bugun adet oldum yani 05.04.12 bugunden itibaren sayicam
evet canım ilişki günlerinide söyledi inş rabbim bu ay hepimize nasip eder hayırlısıyla...
canım benimki ilaclardan dolayı oyle cıkıyo heralde ama lobogcuk marka testler hep silk cizgi cıkarıyo hayırlısı olsun inş güzel haberler veririz bu ay
canım benim doktorum adetimin 3.günü başlattı günde iki tane ictim
ayy cok az kalmış canım ilk müjdeyi sen verirsin inş..
herkese merhabalar..şafak 5.nasıl geçicek bu son günler:)

merhaba canım sorma ya benim doktorumda ayın 13 gel test yapalım dedi ama ben bu ay umutsuzum nedense hayırlısı olsun inş...

merhabalar kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.cumamız mübarek olsun.dilerim şu mübarek günde hepiniz teker teker güzel haberler alırsınız.amiinn.ben sabah drdaydım mercimeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür.şuan bir problemimiz gözükmüyor.

evet pelin yaaa o umutsuzluk bende de var nedense.sen kaç aydır deniyosun
**

canım benim bir düşük birde dış gebeligim oldu ogunden bu yana 1 sene olcak bide benim tek tüp kapalı doktor takibiyle hamiş kalmaya calışıyorum...sen ne kadar zmandır istiyosun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş...

merhaba hoşgeldin aminn canım...ayy ne güzel maşallah bebişine rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş

çok geçmiş olsun inşallah kavuşursun bebğine.ben 6 aydır deniyorum ama yok.6 yaşında bir kızım var.

bekleyip göreceğiz tatlım kutlamaz olurmuyuz bebeğim sen iste yeterki
aaaaaaa nıye sancı yapıyor acaba yurtalıklarımı çalıştırıyor etkı ettiği içinde sancı yapabilir :26: internete yazıp bi araştır istersen kuzum p.tesi görüşürüz meleğim

hadi tatlı inş. gelmez kuzum p.tesi güzel haberler bekliyorum inş.

Adet oldum(((
Neyse kontrolumu atlatayim ins gelsin calismalar bekleyenler ins siz muhde verinn.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ben ovulasyon testınde gecen aylar laboquıck kullanıyordum.. ya zamanlamam tutmadı yada testte sorun wardı.. sımdı predıctör kullanıyorum bu kez 6. günde ovülasyon cıktı.. geçen aylarda 7. gün başlıyordum hiç çıkmamıştı.. bu arada adetım 22 gun suruo.. sizce güvenmelı mıyım dün çıkan pzıtıf sonuca ? 6. gunde yumurtlayan war mı?

Kuzucum şimdi bi bakıcam.Ama normal bi tepki sanırsam.

Sen hele iyi haberi ver davul zurna getiricemm

Güzel haftasonları fıstığım yanacıklarından çokk çokk öpüyorumm

Adet oldum(((
Neyse kontrolumu atlatayim ins gelsin calismalar bekleyenler ins siz muhde verinn.

Kuzum sağlık olsun balım ya sen iyi ol da . Yeni maçlara bakıcaz artık
Umutsuzluk yookkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…