- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.081
günaydın benım kanatsız meleklerim nasılsınız gününüz güzel ve aydınlık olsun
Günaydınn balımmBalımm güzel haberler vereceksin inşallahh , havalara uçucak beraberr
Hepicinizin günleri ap aydınlık olsun tontişler
Doktora gittim.Yumurtacıklarım tertemiz, içerler domestosla yıkanmış gibi mübarekkısmet olmuyor napalım
Klomene başlıyorum
Bu ay da denedikten sonra.Artık çiço tatil moduna girer ve hesap kitabı bırakır takılır kafasına göre..
batım 5 nisan dayanmadım sabah test yaptım tek çizgiii((
çok üzgünüm yaaa((
çok üzgünüm yaaa((
oooooooooo
çoşmuşuz bebişimmaşallah maşallah kuzuma benım ayyyy demek klomen verdiler klomen biraz uyku yorgunluk yapar ama sakın etkılenme bundan yumişler çogalsın çatır çatır çatlasın kuzucum hadi bakalım bebişler gelsin :18: :18:
benımde için temiz çıkmıştı simir testindede birsey çıkmadı ama bu ay inşallah yüzümüz güler kuzucum
Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak ben bu senenin sonunda korunmayi birakmayi düsünüyorum ve ovulasyon testinde destek almayi düsünüyorum yanliz bu konuda icim pek rahat degil yani kendimi bunu yaparak,Allahin isine karismis gibi hissediyorum kendimi hasa..siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?
canım ben ov testi yaptım 21. gün çift çizgiyı gördüm 25 mart ve 26 mart ta çalıştık :)) korunmadık yani olduysa 9 günlük gebelik olacak
(
Tatlım acele etmişsin ama test için çok erken.Hemen karamsar olma dur bi bakalım
Kuzucum valla havalar güzel, sanırım ki bu enerji bize iyi gelir
Bebişimiz olur hayırlısıylaİçimizi ferah tutalımm.
Senin şafak kaç
tünaydın kızlar.sabah pilatese gittim geldim.güzelce kahvaltımı ettim ve geldim:)
herkesler iiyimiii?
alone test yapmışsın ama daha erken çıkmazki sabırrr:))
cnm herysey bir vesile guzelim yuregini ferah tut oyle bir sey yok 6 aydir test yapiyorum hala gebe kalmadim Rabbim dilerse olacak cnmMerhaba arkadaslar benim bir sorum olucak ben bu senenin sonunda korunmayi birakmayi düsünüyorum ve ovulasyon testinde destek almayi düsünüyorum yanliz bu konuda icim pek rahat degil yani kendimi bunu yaparak,Allahin isine karismis gibi hissediyorum kendimi hasa..siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?
çok üzgünüm yaaa((
aaaaa kızıyorum amatatlım sen kendin söylüyosun bak 21gün çift çizgiyi görmişsün demek ki geç yumurtluyosun ya bi adet günün geçsin ondan sonra olumlu yada olumsuz düşünürsün canım 9 günlük testmi çıkarmış ilk kez sende duydum millet 4-5 haftalık öğreniyor dahada emın olamıyolar
kuzum ya bende yemekten sonra arkadaşla dışarı cıktık dolaşmaya migrosa felan gittik yaş pasta aldık söylemesi ayıptırarkadaşımızın doğum günü var onu kutluyacağız sonra bebişim dışarı çok güzel ya güneşli millet parklarda keyif yapıyor benim şafak bugünü saymazsak 10 gün kaldı :18::18: of of
tünaydın canım ooooooo keyif senın keyif ne güzel yaaaa
tatlım bende çok istiyorum plates zevklımı ebru şallının cd. alacağım bide plates topune güzel olur ama sen hangı şehirdesin
cnm herysey bir vesile guzelim yuregini ferah tut oyle bir sey yok 6 aydir test yapiyorum hala gebe kalmadim Rabbim dilerse olacak cnm
yavrum henuz erken daha 10. gunden sonra sinyal veriyor vucuda hamile lik icin bekle uzulme olacak insss
kızlar merhaba size sorum olcaktı aranızda hastanede yumurta takibi yaptıran varmı nasıl oluyo hiç bi bilgim yok yumurta takibi nasıl yapılıyo hastanede vaya evdede yapıyomuş hangisi daha net sonuç veriyo ...
Ohh iyi yapmışsın canım
Ne kadar çok aktivite o kadar rahatlamak demek.
Sen 10 gün boyunca bol bol gez ferah ol balım
kızlar merhaba size sorum olcaktı aranızda hastanede yumurta takibi yaptıran varmı nasıl oluyo hiç bi bilgim yok yumurta takibi nasıl yapılıyo hastanede vaya evdede yapıyomuş hangisi daha net sonuç veriyo ...
Canım Ben bu ay klomen ile takibe başlıyorum.Ayın 12sinde yumurta takibi olacak.Adetin 5-6-7-8-9 günü kullanıcam.
merhaba
testte cıft cızgıyı gordukten kac gun sonra gebelık testı yapılıyor acabaa bılgısı olan varmııı?