ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Maşallah kızlar bizde böyle bi düzine olsaydı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9:
Hahahahahaha $imagesCA666GTK.jpg

kıslar yaa ben çin takvimine göre yaparsam 2 ay çalışmamam lazım bebek için öyle görünüyo erkek bebiş için doğrumuki ben inanmıyom rabbim neylerse güzel eyler

kızcıklarım fıstıklarım ben kaçar tililililiiiiiiiiiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
mucukkkkkkkk hepinize yarın görüşürüz :KK54::KK54::KK54:

belfücüm kuzucum senide öpüyorum bebişim :KK19::KK54::KK54::KK54:

günaydın meleğim haberlerini bekliyorum :KK16::KK16::KK16: benı burda merakta bırakma çatlarım ha :KK20: :18: :18:
güzel haberlerle gel inş. benımde acaip kasıklarım gögsüm ağrıyor anlamadım gitti dünderdir :KK25:

bende laboquıck tavsiye ederim bende memnunum tabı yinede tercih senın başarılar dilerim canım :KK3:

tş ederım canım ben bu ay yumurtlamadım galıba ama bugun 39.gundyıem haeln adet olmadım geçen ay yumurtalıklarıma bakıldı ıkı tane kıst var ama en buyugu 11mm dedı hiç bir problem olmaz dedı ama halen adet olmadım.bazılarıda yumurtalıkların kendını hamılelıge hazırlıyo olabılır dıyo bu ay ılk kez korunmadım bılgınız varsa memnun olurummmmm kızlar

hoşgeldin.HAşa biz ALLahın işine nasıl karışalım.biz sadece tedbir alıyoruz,önemli günlerimizi belirlyoruz ve çalışmalara ağırlık veriyoruz.
takdir Allahın!o isterse oluyo istemezse nasip değilse zaten olmuyo.
Orasi öyle tabi hersey Allahin izniyle insallah,ne biliyim biraz kafam karisti iste sanirim. Siz hangi testleri kullaniyorsunuz digtal olani dahami güvenilir?

merhaba :KK3::KK3:

testte cıft cızgıyı gordukten kac gun sonra gebelık testı yapılıyor acabaa bılgısı olan varmııı?

Ovulasyon testinde tam koyu cift cizgiyi gordukten 14 gun sonra gebelik testi yapabilirsin.duzenli yumurtlayan bir bayan yumurtladiktan 12,13 veya 14 gun sonra adet gorur daha oncesinde gebelikte belli olmaz,adette olamazsin.yani kisaca gebelik testi yapilmasi uygun olan zaman adet gununden sonrasidir.yumurtladiktan sonra 2 hafta bekle:KK34:

Günaydın Kızlar,

Benim kırmızılar dün geldi.Yani bu ayda hüsran:KK43:

Tatlım inşallah hamişsindir.Bende 15.nde görmüştüm çift çizgiyi ama 1nisanda oldum :KK43:

canım halen daha kırmızlar gelmedi ben de dayanamadım kan testi yaptırdım ancak değerlere göre hamişlik yok :KK43: henüz 3 gün gecikme oldu ancak sanırım hamile değilim umarım kırmızılar da biran önce gelir, şu an son adet tarihimden itibaren sayarsak 48.günümdeyim.
:KK17:

Selam arkadaslar
Hemn konuya girmek istiyorum, 11-12 aylarda bir dogal dusuk yasadim ve suan adetim cok duzensizlesti tam 4 ay oluyor adetimin duzelsin diye bekledigim
dok bana hap yazmadi cunku bebek olmaz dedi bu yzden bekle dedi 3 ay daha.Ovulasyon diye bisi varmis Yumurtanin ne zaman catladigini gösteriyormus adETI düszensiz olanlarda
kullana bilirmi Acaba aranizda böle bir durum yasayipta hamis kalanlar varsa ltf bana cevap yazin arkadslar simdiden tsk ederim cvplariniz icin:KK16:

Selam arkadaslar
Hemn konuya girmek istiyorum, 11-12 aylarda bir dogal dusuk yasadim ve suan adetim cok duzensizlesti tam 4 ay oluyor adetimin duzelsin diye bekledigim
dok bana hap yazmadi cunku bebek olmaz dedi bu yzden bekle dedi 3 ay daha.Ovulasyon diye bisi varmis Yumurtanin ne zaman catladigini gösteriyormus adETI düszensiz olanlarda
kullana bilirmi Acaba aranizda böle bir durum yasayipta hamis kalanlar varsa ltf bana cevap yazin arkadslar simdiden tsk ederim cvplariniz icin:KK16:

öncelikle hosgeldin cnm
evet adeti duzensizler icin bire bir tatlim
benimde temmuzda kaybim olmustu
hala duzensiz 8 ay oldu halada duzelmedi
bebekte yok ortada ins olacak cnmmm
basin sagolsun bu arada

ay kıslar yardım edin bana çin takvimi uygulayan varmı :KK43:( ona bakarsam benim 2 ay calışmamam lasım :KK43:(

yok yaaa inanma be guzelimmmm ben de sana tuyaolar verem cift cizgiyi gordugun zaman ovuda 30 saat sonrasi iliski gerceklessin cnm esim soguk dus alsin malum bolgeye ve sende orgazm olmaaaaa:KK17::KK37:

kizlar dedim ya sizede
esim tajkkesiz girdi malum bolgeye diye eger 23 gunde adet oluyorsam 12. gun yumurtladigim gun ve iliski o gune geliyor yarinda adet olmam lazimmm
henuz belirti yokkkk ne dersiniz azicik seyden tutarmi tutar heeee allhim sen buyuksun yaaaaaa:KK9:

öncelikle hosgeldin cnm
evet adeti duzensizler icin bire bir tatlim
benimde temmuzda kaybim olmustu
hala duzensiz 8 ay oldu halada duzelmedi
bebekte yok ortada ins olacak cnmmm
basin sagolsun bu arada

saol cnm seninde basin sagolsun bu arada bilmiyorum cnm kafam cok karisti dok diyorki bekle:26: bazilarda diyorki duzensiz olursa bebek olmaz ben ne yapcami
sasdim simdi:KK14: Birtanede ben alim o zaman ovulasyondan beLki tutar:KK43: bilmiyorum herseyi Rabbime biraktim arttikk
tanrim ins birdaha yasatmaz bu durumuu:nazar:Düsük yapanlara buyuk gecmis olsun diLiyorumm:KK43:
Sen nasil yapiyorsun cnm biraz daha net anlatirsan cok sevinirimm( sendemi denedin ovulasyonla)?:KK53:

saol cnm seninde basin sagolsun bu arada bilmiyorum cnm kafam cok karisti dok diyorki bekle:26: bazilarda diyorki duzensiz olursa bebek olmaz ben ne yapcami
sasdim simdi:KK14: Birtanede ben alim o zaman ovulasyondan beLki tutar:KK43: bilmiyorum herseyi Rabbime biraktim arttikk
tanrim ins birdaha yasatmaz bu durumuu:nazar:Düsük yapanlara buyuk gecmis olsun diLiyorumm:KK43:
Sen nasil yapiyorsun cnm biraz daha net anlatirsan cok sevinirimm( sendemi denedin ovulasyonla)?:KK53:

tatlim benim korunma surecim bitince ovu ile takibe basladim
ocak ayina kadar takip etttim kismet olmadi
iki ay once kist cikti iki tarafli korundum takibi biraktim bnde
ve nisanda randevum var kistler gitmismi diye bakicak drum
ona gore hareket edicez bizde ins
adetlerim bir 28 gunde gelir bir 26 gunde bazende 23 gunde ne zaman olacagimda belli degil
sogan kuru yaptim iki ay once bakalim ne zaman duzelir
esim disari bosaldiktan sonra temizlenmeden vajene girdi
bir umut diyorum belki hamis kalirim yaaa bakalim kismet özlemle bekliyorum ins o gunuuu

tatlim benim korunma surecim bitince ovu ile takibe basladim
ocak ayina kadar takip etttim kismet olmadi
iki ay once kist cikti iki tarafli korundum takibi biraktim bnde
ve nisanda randevum var kistler gitmismi diye bakicak drum
ona gore hareket edicez bizde ins
adetlerim bir 28 gunde gelir bir 26 gunde bazende 23 gunde ne zaman olacagimda belli degil
sogan kuru yaptim iki ay once bakalim ne zaman duzelir
esim disari bosaldiktan sonra temizlenmeden vajene girdi
bir umut diyorum belki hamis kalirim yaaa bakalim kismet özlemle bekliyorum ins o gunuuu

Innnsss cnm herseyi bir Umutla bakiyoruz ins Tutmusdur bende cok acelemi ettim :KK43: bilmiyorum:KK43:( neden dedim hemen dusdu doktorum diyor
100% 40 görulmusdur bu kadinlarda dedi uzulme dedi seni tekrar hamis görcez diyor:KK43: bakalim bende Adetimi bekliyorum . Bnde daha yeni okudum Sogan kürünü yardimci oluyormuymus
Adet duzensiz gelsede Hamis kalma sansim varmi acaba:KK43::KK43:duzelmesinede 3ay bekle dedi cok uzun bi sure geliyor bana:KK14: Sogan Küründen bana biraz bilgi verirmisin cnm cok sevinirim
nasil yapicam ve haftada kac kere icmem lazim simdiden cvp icin tsk ederim cnm:KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar:

cnm senin durmunda olanlar ovuya adet bitimi baslamali ve cift cizgi gorunce gun asiri calismali ins

Innnsss cnm herseyi bir Umutla bakiyoruz ins Tutmusdur bende cok acelemi ettim :KK43: bilmiyorum:KK43:( neden dedim hemen dusdu doktorum diyor
100% 40 görulmusdur bu kadinlarda dedi uzulme dedi seni tekrar hamis görcez diyor:KK43: bakalim bende Adetimi bekliyorum . Bnde daha yeni okudum Sogan kürünü yardimci oluyormuymus
Adet duzensiz gelsede Hamis kalma sansim varmi acaba:KK43::KK43:duzelmesinede 3ay bekle dedi cok uzun bi sure geliyor bana:KK14: Sogan Küründen bana biraz bilgi verirmisin cnm cok sevinirim
nasil yapicam ve haftada kac kere icmem lazim simdiden cvp icin tsk ederim cnm:KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar:

1 adet orta büyüklükteki kuru soğanı (kesinlikle beyaz soğan olmalıdır) dört dilime bölün ve daha evvel kaynatılmış olan 2 su bardağı klorsuz suya bırakarak 5 dakika kadar kaynatın. Bu kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak içerek tüketin.
Bu soğan suyu kürünü regl dönemlerinde uygulamanın herhangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat daha yüksek etki alabilmek için bu küre, regl dönemi bittikten 7 gün sonra başlayın. Soğan suyu kürünü kullandıktan sonra diğer regl döneminiz başlamadan 10 gün kadar önce aynı kürü 5 veya 7 gün süresince tekrar uygulayın.

Ayrıca, gebe kalmak istiyorsanız bu küre kuru incir kürünü de ilave edin (kuru incir kürü tarifi yakında sitemize eklenecektir). Soğan suyu kürünü 15 günden fazla kullanmamanız gerektiğini de hatırlatalım. Soğan suyu kürüne başladıktan 2-3 gün sonra vajinal akıntıların çözüldüğünü ve fazlalaştığını göreceksiniz.

bu sekilde uyguladim bnde cnmmm:KK54:

X