ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydın Kızlar,

Benim kırmızılar dün geldi.Yani bu ayda hüsran

Tatlım inşallah hamişsindir.Bende 15.nde görmüştüm çift çizgiyi ama 1nisanda oldum
hiç mer

canım sağlık olsun, ben eminim en kısa zamanda minnoşlara kavuşacağız

bende halen kırmızılar gelmedi yarına kadar bekleyeceğim olmaz ise test yapıp bakacağım tatlım.

kızlar dr bu sabah gittim.keseyi gördük çok şükür.cumaya yine randevu verdi.şimdilik herşey yolunda.rabbim hepinize isteyen herkese en kısa zamanda göbüşlerinizi doldursun inşallah.

gunaydin bacılar
2.5 yasında bi kızım var. mayıs ayında kısmet olursa baslıcaz calısmalara. ovulasyon testlerini nereden tedarik ediyosunuz?
bide cift cizgiyi gordugumuz gun mu iliski olacak? ayy unutmusum bunları

tatlım merhaba ben clearblue dijital olanından aldım internetten ancak tabii bu ay ilk defa kullandım bilemiyorum.BU testin tek farkı yorum yapmana gerek kalmadan gülen surat göstermesi başka bir farkı yok.

tesekkur ederim. bakalım hepsiburadaya. bi kızımız oldugu icin gonul erkekten yana ama kız olursa da hic sorun degil.. erkek icin sanırım koyu kırmızıyı gorunce mi yapılmalı?

benımde 2 kızım var gönul istıyo bıde degışık olsun benım ıcın farketmez ama gönlunden gevıyo işte erkek bebek ıcın bı cok teorı var tam yumurta gunune denk gekırse bebek oluymuş alllah bılır tabı ı yınede bızımkı umut :))

zaten 12 günüm kaldı olmama

Tatlım sen kafanı takma artık bunlara.Yorma kendini hem bedenen, hem ruhen
Belli olmaz bu işler iyi düşün yeter balımm

kızlar dr bu sabah gittim.keseyi gördük çok şükür.cumaya yine randevu verdi.şimdilik herşey yolunda.rabbim hepinize isteyen herkese en kısa zamanda göbüşlerinizi doldursun inşallah.

tatlım tebrik ederim darısı bizim başımıza inş. sen bu ay ovülasyon testimi kullandın belirtilerin ne oldu bze bıraz fkir verip yardımcı olurmusun

Tatlım sen kafanı takma artık bunlara.Yorma kendini hem bedenen, hem ruhen
Belli olmaz bu işler iyi düşün yeter balımm

tamam kuzucum sen merak etme meleğim ah ah bi bebişimiz olsa bi olsa dün rüyamdaq davul gibi şişmiş gördüm kendimi elim yüzüm valla çok korktum aynı böyle olmuştum

ay ilaahii bende 100 kılo oluyom böylemı görüüüyom acep bak ne güzel sexi kırmızı mayoyuda giymiş :))))

ay ilaahii bende 100 kılo oluyom böylemı görüüüyom acep bak ne güzel sexi kırmızı mayoyuda giymiş :))))

o değilde tatlım çok seksi ama demi ya o bacaklardaki ipli çoraba ne demeli ayyyyyy
koptum kız biz hamiş olsak böylemi oluruz acaba
benım hemen rejime başlamam lazım hemen 47 kiloya düşmem lazım imdat
1 2 3 yukarı aşağı hadi kızlar spor zamanı yaz geldi
belfücüm ya neredesin kuzucuk dövecem senı

herkese merhabalar.benimde bekleme günlerim.pek umudum yok gibi.en önemli günlerden birini kaçırdık.bakalım ne olacak?
belfü kırmızıların gelmiş,önümüzdeki ay gelmemeleri dileğiyle:)
nevgul keseyi görmüşsün gözün aydın,bizede dua et olurmu?
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.bol boll hamiş çıksın topikten.

Ne gul um gozun aydin cnmm
Ins tamamina erdirir Rabbim
Belfum ins onumuzdekii ay mujdeyi ver bizee
Yeni gelen fistiklar hosgeldiniz
Kizi olanlarin yumurtlama gununden 30 saat sonra iliskiye girmeleri onerilir
Rabbim saglikli erkek evlat nasip etsin sizlereee

amin amin inşallah.belfü sende üzülme sakın o minnağın geleceği zamanı bilir.

Nevgülüm tebrik ederim hayatımmSağlıkla kucağına alırsın inşallah canımm benimm.

Tatlım benim içinde kısmet böyleymiş.Napalım iyiyim kuzularım sıkıntı yok.Biz burda kocamanız dert tasa herşey yok olurr gider

Sanırım benimde bu denli rahat olmamın sebebi korkuyor olmam:26: Daha zayıflamam gerek dombidik hamile olamam ben valla

Ama gene de hatun çok seksii balımm böyle seksi kalacaksan sorun yok

fbetuly canım belli olmaz bu işler , hepimiz için geçerli strese gerek yok, umutsuzluk yokkk

Hepinizi öpüyorumm kocamannn

Ben sabah geç gelicem kuzular doktora gideceğim.Gelince haberleşiriz fıstıklar, güzel haberler verinn

kıızlar galenık ovu testı kullanıyodum hep ama ınternetten test sıpariş edıcem L... İLE BAŞlayan bı marka var fıyatı çok uygun sızce nasıll alımm mmıı

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak ben bu senenin sonunda korunmayi birakmayi düsünüyorum ve ovulasyon testinde destek almayi düsünüyorum yanliz bu konuda icim pek rahat degil yani kendimi bunu yaparak,Allahin isine karismis gibi hissediyorum kendimi hasa..siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?

günaydın meleğim haberlerini bekliyorum benı burda merakta bırakma çatlarım ha :18: :18:
güzel haberlerle gel inş. benımde acaip kasıklarım gögsüm ağrıyor anlamadım gitti dünderdir

kıızlar galenık ovu testı kullanıyodum hep ama ınternetten test sıpariş edıcem L... İLE BAŞlayan bı marka var fıyatı çok uygun sızce nasıll alımm mmıı

bende laboquıck tavsiye ederim bende memnunum tabı yinede tercih senın başarılar dilerim canım

ceylin canım günaydın öncelikle bence yanlış düşünüyorsun tabiki allahın işine karışılmaz takdir ondan o ol dedikten sonra olur ama tıp başka birsey ona onun hikmet ve kudretiyle oluyor insanlara bilgi düşünce zeka veriyor onlarda bunu kullanıyor eskiden tüp bebek aşılama yumurta çatlatma ilacı vs. vs. bunlarda yoktu ama şimdi var buda rabbım sayesınde bıze yol gösterici biz yaparız verirse yine o veriri tabıkı sen çok fazla kafana takma bunları ve teste başla

günaydın benım kanatsız meleklerim nasılsınız gününüz güzel ve aydınlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…