- 30 Mart 2012
- 74
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.041
mrb kızlar
epeydır takııp edıyodum sizlerı üye oldum aranıza katıldım
33 yaşındayım 2 tane kızım var bebej istıyoruz gecen ay spıral cıkardım ve ov. testı aldım 16. gun yapmaya basladım 21. gun çıft çizgıyı gordum
ertesı tekrra yaptım hıc çizgı yoktuo gece calıştık
ertesı gun tekrra test yaptım 2. çizgı sılık cıktı hiç bişe anlamadım ben bu işten
HB çok tşkkur ederım .....bişe sorucam bilsi olan varmı kızlar yumurtlama gunu döllenme olursa bbek erkek oluyomuş y kromozumu hızlı hareket ettıgı ıcın yumurta varsa gıdıp dölluyomuş eger yumurta yoksa yumurrtlamaya 2 gun varsa x krozomu uzun yasadıgı ıcın yumurta olana kadar bekleye bılıyomuş acep bu teorı ne derce dogrukı RABBİM evladın hayırlısını ıversın kız erkek farketmez ama ınsanın gonlunden gecıyo ışte :)))
Tamam tatlım durum hakkında bilgi vericem gün sonlarında sana kuzumm
Canımm senin de bat bugündü, durum nasıl
canım bende halen bir hareket yok eğer yumurtlamadan itibaren 14 gün sayarsam bugün mutlaka kırmızıların gelmesi gerekirdi.Ovulasyon testinde gülen suratı 15'inde görmüştüm yani ondan sonra 48 saat içinde yumurta çıkmış olsa 31 inde kırmızıların gelmesi gerekirdi (tabii testin doğru olduğunu varsayarsak).İki gündür başım çok ağrıyor ve de kendimi değişik hissediyorum ancak bunlar tabii benim hüsnü kuruntularım da olabilir:)
Senin durumun ne çok merak ettim :26:
Günaydın Kızlar,
Benim kırmızılar dün geldi.Yani bu ayda hüsran
Tatlım inşallah hamişsindir.Bende 15.nde görmüştüm çift çizgiyi ama 1nisanda oldum
gunaydin bacılar
2.5 yasında bi kızım var. mayıs ayında kısmet olursa baslıcaz calısmalara. ovulasyon testlerini nereden tedarik ediyosunuz?
bide cift cizgiyi gordugumuz gun mu iliski olacak? ayy unutmusum bunları
hoşgeldin canım ben gittigidiyordan aldım laboquıck marka biz hepimiz ondan memnunuz çokta uygun çift çizgiyi gördüğün gün oluyo ama koyu gördüğünde silik gördüğündede olsun
1 nisandamı oldun şaka gibi resmen ya kuzum çok üzüldümne kadar umut etmiştirk ama sağlık olsun bu ayda şansımızı deneyelim ateşini ölcüyormusun meleğim adet olduğun gün başlıyacaksın neler yapıyosun kuru incir al ayrıca çörekotu bal karışımını yapalım bugün sana oldumu benım 3 gündür gögüslerim çok ağrıyor elim deymıyor
bu arada aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz başka güzel haberler varmı kızlar hadi topikimiz hareketlensin
Üzülmedim canım ya.Hayırlısı napalım.
Yok ateşimide ölçmedim.Bişey yapmıcam, yarın doktora gidip baktırıcam yumurtalıklarıma belki klomene başlarım bakalım.
Hayırlısıyla bebişimiz gelcek tatlım, aksatmadan devamm
tamam tatlım inş. güzel haberlerle gelirsineğer bu ay olmazsam bende dr. gideceğim bu hafta sonuda temizlik yaptım hep belim koptu resmen
Dikkatli ol hayatım, hassas zamanlar şimdi.
Hayırlısı ile olacak bebeğimm