ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

mrb kızlar
epeydır takııp edıyodum sizlerı üye oldum aranıza katıldım
33 yaşındayım 2 tane kızım var bebej istıyoruz gecen ay spıral cıkardım ve ov. testı aldım 16. gun yapmaya basladım 21. gun çıft çizgıyı gordum
ertesı tekrra yaptım hıc çizgı yoktu o gece calıştık
ertesı gun tekrra test yaptım 2. çizgı sılık cıktı hiç bişe anlamadım ben bu işten

öncelikle hoşgeldin .bebeğine kolayca kavuşman dileğiyle.21.gün pozitifi görmüşsün.yumurtlaman gerçekleşmiş yani.ertesi gün silik olması problem değilki?hatta bazı testlerde derki pozitifi gördükten sonra test yapmaya gerek yoktur der.biz meraktan yapıyoruz tabi hergün:)

HB çok tşkkur ederım .....bişe sorucam bilsi olan varmı kızlar yumurtlama gunu döllenme olursa bbek erkek oluyomuş y kromozumu hızlı hareket ettıgı ıcın yumurta varsa gıdıp dölluyomuş eger yumurta yoksa yumurrtlamaya 2 gun varsa x krozomu uzun yasadıgı ıcın yumurta olana kadar bekleye bılıyomuş acep bu teorı ne derce dogrukı RABBİM evladın hayırlısını ıversın kız erkek farketmez ama ınsanın gonlunden gecıyo ışte :)))

ilk defa duydum.ama mantıklı geldi olabilirde.bakalım hakkımızda hayırlısı.cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun.

bugun testtekı 6.gunum daha oncekılerı paylasmıstım 15.ve 16.gunum cıft cızgıçok heycanlanıyorum ınsallahh tutar bu ay dun aksamı degherlendırdık bugunude degerlırıcez hayırlısı

2 gün üstüste çift çizgi cıkmış benım nıye bı gun cıft ertesı gun hiç çizgı cıkmadı o geceyı degerlendırdık ertessı gun silik çizgı .. hadı hayırlısı inşallah tutar :)

Tamam tatlım durum hakkında bilgi vericem gün sonlarında sana kuzumm

Canımm senin de bat bugündü, durum nasıl

canım bende halen bir hareket yok eğer yumurtlamadan itibaren 14 gün sayarsam bugün mutlaka kırmızıların gelmesi gerekirdi.Ovulasyon testinde gülen suratı 15'inde görmüştüm yani ondan sonra 48 saat içinde yumurta çıkmış olsa 31 inde kırmızıların gelmesi gerekirdi (tabii testin doğru olduğunu varsayarsak).İki gündür başım çok ağrıyor ve de kendimi değişik hissediyorum ancak bunlar tabii benim hüsnü kuruntularım da olabilir:)
Senin durumun ne çok merak ettim :26:

öff batım 5 de gun gecmıyo ya 2 denemede tutma şansı ne kdar acep :))
çin takvımıne gore mart ayı son benın için hazıranda denayacam artık erkke bebek için benım için farketmezde eşim içten içten istıyo sanırım 2 kızdan sonra3. de erkek olsun dıye çaktırmıyo bana ama önce saglıklı hayırlı bı bebış olsun :)

Günaydın Kızlar,

Benim kırmızılar dün geldi.Yani bu ayda hüsran

Tatlım inşallah hamişsindir.Bende 15.nde görmüştüm çift çizgiyi ama 1nisanda oldum

gunaydin bacılar
2.5 yasında bi kızım var. mayıs ayında kısmet olursa baslıcaz calısmalara. ovulasyon testlerini nereden tedarik ediyosunuz?
bide cift cizgiyi gordugumuz gun mu iliski olacak? ayy unutmusum bunları

Günaydın Kızlar,

Benim kırmızılar dün geldi.Yani bu ayda hüsran

Tatlım inşallah hamişsindir.Bende 15.nde görmüştüm çift çizgiyi ama 1nisanda oldum

1 nisandamı oldun şaka gibi resmen ya kuzum çok üzüldüm ne kadar umut etmiştirk ama sağlık olsun bu ayda şansımızı deneyelim ateşini ölcüyormusun meleğim adet olduğun gün başlıyacaksın neler yapıyosun kuru incir al ayrıca çörekotu bal karışımını yapalım bugün sana oldumu benım 3 gündür gögüslerim çok ağrıyor elim deymıyor

bu arada aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz başka güzel haberler varmı kızlar hadi topikimiz hareketlensin

gunaydin bacılar
2.5 yasında bi kızım var. mayıs ayında kısmet olursa baslıcaz calısmalara. ovulasyon testlerini nereden tedarik ediyosunuz?
bide cift cizgiyi gordugumuz gun mu iliski olacak? ayy unutmusum bunları

hoşgeldin canım ben gittigidiyordan aldım laboquıck marka biz hepimiz ondan memnunuz çokta uygun çift çizgiyi gördüğün gün oluyo ama koyu gördüğünde silik gördüğündede olsun

hoşgeldin canım ben gittigidiyordan aldım laboquıck marka biz hepimiz ondan memnunuz çokta uygun çift çizgiyi gördüğün gün oluyo ama koyu gördüğünde silik gördüğündede olsun

tesekkur ederim. bakalım hepsiburadaya. bi kızımız oldugu icin gonul erkekten yana ama kız olursa da hic sorun degil.. erkek icin sanırım koyu kırmızıyı gorunce mi yapılmalı?

Üzülmedim canım ya.Hayırlısı napalım.
Yok ateşimide ölçmedim.Bişey yapmıcam, yarın doktora gidip baktırıcam yumurtalıklarıma belki klomene başlarım bakalım.

Hayırlısıyla bebişimiz gelcek tatlım, aksatmadan devamm

tamam tatlım inş. güzel haberlerle gelirsin eğer bu ay olmazsam bende dr. gideceğim bu hafta sonuda temizlik yaptım hep belim koptu resmen

Dikkatli ol hayatım, hassas zamanlar şimdi.

Hayırlısı ile olacak bebeğimm

valla meleğim hayırlısı valla bu ay ümidim hiç yok kızma sakın :26: çünkü halı felan çırptım ama neden dıye soracak olursan yumurtlamam zamanı geçti diye :18:
zaten ateşimde düşük dgidiyor ama bu ay adet olduğum 2 günü hormon testi yaptırcam bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…