ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

1 adet orta büyüklükteki kuru soğanı (kesinlikle beyaz soğan olmalıdır) dört dilime bölün ve daha evvel kaynatılmış olan 2 su bardağı klorsuz suya bırakarak 5 dakika kadar kaynatın. Bu kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak içerek tüketin.
Bu soğan suyu kürünü regl dönemlerinde uygulamanın herhangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat daha yüksek etki alabilmek için bu küre, regl dönemi bittikten 7 gün sonra başlayın. Soğan suyu kürünü kullandıktan sonra diğer regl döneminiz başlamadan 10 gün kadar önce aynı kürü 5 veya 7 gün süresince tekrar uygulayın.

Ayrıca, gebe kalmak istiyorsanız bu küre kuru incir kürünü de ilave edin (kuru incir kürü tarifi yakında sitemize eklenecektir). Soğan suyu kürünü 15 günden fazla kullanmamanız gerektiğini de hatırlatalım. Soğan suyu kürüne başladıktan 2-3 gün sonra vajinal akıntıların çözüldüğünü ve fazlalaştığını göreceksiniz.

bu sekilde uyguladim bnde cnmmm

günaydın meleklerim
kızlar gününüz güzel ve aydınlık bahar çicekleri gibi coşkulu ve akan ırmaklar gibi berak olsun
bu aylar göbişler bebek dolsun
:119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118:
:119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118:

Bu kimyasal gebelik adet düzenimi alt üst etti..Hala adet göremedim....Dr.tavsiyesi ile bir ilaca başlayacağım...

Orasi öyle tabi hersey Allahin izniyle insallah,ne biliyim biraz kafam karisti iste sanirim. Siz hangi testleri kullaniyorsunuz digtal olani dahami güvenilir?

dijital hiç kullanmadım.onlar biraz pahalı.ben kaset tipi labaquıckten memnunum.bu ay çubuk aldım ama pek memnun kalmadım.
ilk başta biraz acemilik oluyo ama kolay.tavsiye ederim.

aminnnnnn.inşallah..

çin takvimi kız yada erkek bebek isteyenlerin uyguladığı bi takvim bana pek mantıklı gelmiyo ama merak işte :))

İnşallah hamişsindirrKırmızılar gelmesinnn gitsinn, bebiş gelsin

yok yaaa inanma be guzelimmmm ben de sana tuyaolar verem cift cizgiyi gordugun zaman ovuda 30 saat sonrasi iliski gerceklessin cnm esim soguk dus alsin malum bolgeye ve sende orgazm olmaaaaa

Bu tüyo ne için :44: anlamadım

Hayırlısıyla tutmuştur inşallahPozitif düşünme zamanıı.Çok sevinelim inşallah

Balımm nasılsınnn , özledimm senii kızz

Bana destek olan ve olmayan herkese sonsuz tesekkurler
Bugun kirmizilar gelmedi bakalim ya 26. Yada 28. Gunu bekliycem gel pazar gellll

bebeğim bende senı özledim kuzucum bugün yetişmesin gereken bir proje var onun için yogunum biraz sana haber vermek için girdim öpüldün meleğim

Bugun kirmizilar gelmedi bakalim ya 26. Yada 28. Gunu bekliycem gel pazar gellll

tatalım hadi bakalım inş. gelmez o kırmızılar :18::18: rabbım bu ay yüzünü gülücükle doldursun

Belfucum erkek bebek icin yavrum verdigim tuyo
Alone icindi

Hımmm.. mersi kuzumm Bilgili kuşumuzsun sen bizimm

Ohh ohh ohhh süper gelmeyecek kırmızılar hayırlısıylaa, bayram yeri yapcaz burayıı:128:

Kuzumm çok yorulma emii
Kolaylıklar diliyorumm sana fıstığımmm , öperim yanacıklarındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…