ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın benım kanatsız meleklerim nasılsınız gününüz güzel ve aydınlık olsun :KK16::KK16::KK12:

Günaydınn balımm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:Balımm güzel haberler vereceksin inşallahh , havalara uçucak beraberr :KK19:

Hepicinizin günleri ap aydınlık olsun tontişler:KK52:

Doktora gittim.Yumurtacıklarım tertemiz, içerler domestosla yıkanmış gibi mübarek :KK35: kısmet olmuyor napalım:KK36:

Klomene başlıyorum
Bu ay da denedikten sonra.Artık çiço tatil moduna girer ve hesap kitabı bırakır takılır kafasına göre..

Günaydınn balımm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:Balımm güzel haberler vereceksin inşallahh , havalara uçucak beraberr :KK19:

Hepicinizin günleri ap aydınlık olsun tontişler:KK52:

Doktora gittim.Yumurtacıklarım tertemiz, içerler domestosla yıkanmış gibi mübarek :KK35: kısmet olmuyor napalım:KK36:

Klomene başlıyorum
Bu ay da denedikten sonra.Artık çiço tatil moduna girer ve hesap kitabı bırakır takılır kafasına göre..

oooooooooo :KK52: :KK52: :KK52:
çoşmuşuz bebişim :nazar: maşallah maşallah kuzuma benım ayyyy demek klomen verdiler klomen biraz uyku yorgunluk yapar ama sakın etkılenme bundan yumişler çogalsın çatır çatır çatlasın kuzucum hadi bakalım :emir_bebek::emir_bebek: bebişler gelsin :18: :18:
benımde için temiz çıkmıştı simir testindede birsey çıkmadı ama bu ay inşallah yüzümüz güler kuzucum :KK16: :KK16: :KK16:

batım 5 nisan dayanmadım sabah test yaptım tek çizgiii :KK43:((
çok üzgünüm yaaa :KK43:((

canım batına daha 3 gün var çıkmazki teste ya dr. bile diyor önce kana sonra idrara ben eczane ye geçen sordum adet 1 gün geçikmeden çıkmaz diyor haaaa diyeceksınkı çıkanlarda var ama onlarda erken yumurtlamada çıkıyor sen ne zaman yumurtladın bılıyomusun :KK28:

canım ben ov testi yaptım 21. gün çift çizgiyı gördüm 25 mart ve 26 mart ta çalıştık :)) korunmadık yani olduysa 9 günlük gebelik olacak
:KK43:(

Tatlım acele etmişsin ama test için çok erken.Hemen karamsar olma dur bi bakalım :KK48:

oooooooooo :KK52: :KK52: :KK52:
çoşmuşuz bebişim :nazar: maşallah maşallah kuzuma benım ayyyy demek klomen verdiler klomen biraz uyku yorgunluk yapar ama sakın etkılenme bundan yumişler çogalsın çatır çatır çatlasın kuzucum hadi bakalım :emir_bebek::emir_bebek: bebişler gelsin :18: :18:
benımde için temiz çıkmıştı simir testindede birsey çıkmadı ama bu ay inşallah yüzümüz güler kuzucum :KK16: :KK16: :KK16:

Kuzucum valla havalar güzel, sanırım ki bu enerji bize iyi gelir:KK52:
Bebişimiz olur hayırlısıyla:KK9:İçimizi ferah tutalımm.
Senin şafak kaç:KK9:

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak ben bu senenin sonunda korunmayi birakmayi düsünüyorum ve ovulasyon testinde destek almayi düsünüyorum yanliz bu konuda icim pek rahat degil yani kendimi bunu yaparak,Allahin isine karismis gibi hissediyorum kendimi hasa..siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?

hoşgeldin.HAşa biz ALLahın işine nasıl karışalım.biz sadece tedbir alıyoruz,önemli günlerimizi belirlyoruz ve çalışmalara ağırlık veriyoruz.
takdir Allahın!o isterse oluyo istemezse nasip değilse zaten olmuyo.

tünaydın kızlar.sabah pilatese gittim geldim.güzelce kahvaltımı ettim ve geldim:)
herkesler iiyimiii?
alone test yapmışsın ama daha erken çıkmazki sabırrr:))

canım ben ov testi yaptım 21. gün çift çizgiyı gördüm 25 mart ve 26 mart ta çalıştık :)) korunmadık yani olduysa 9 günlük gebelik olacak
:KK43:(

aaaaa kızıyorum ama :KK20::KK20: tatlım sen kendin söylüyosun bak 21gün çift çizgiyi görmişsün demek ki geç yumurtluyosun ya bi adet günün geçsin ondan sonra olumlu yada olumsuz düşünürsün canım 9 günlük testmi çıkarmış ilk kez sende duydum millet 4-5 haftalık öğreniyor dahada emın olamıyolar :KK34:

Tatlım acele etmişsin ama test için çok erken.Hemen karamsar olma dur bi bakalım :KK48:

Kuzucum valla havalar güzel, sanırım ki bu enerji bize iyi gelir:KK52:
Bebişimiz olur hayırlısıyla:KK9:İçimizi ferah tutalımm.
Senin şafak kaç:KK9:

kuzum ya bende yemekten sonra arkadaşla dışarı cıktık dolaşmaya migrosa felan gittik yaş pasta aldık söylemesi ayıptır :KK39::KK56: arkadaşımızın doğum günü var :KK16: onu kutluyacağız sonra bebişim dışarı çok güzel ya güneşli millet parklarda keyif yapıyor :21::21::KK24: benim şafak bugünü saymazsak 10 gün kaldı :18::18: of of :KK34:

tünaydın kızlar.sabah pilatese gittim geldim.güzelce kahvaltımı ettim ve geldim:)
herkesler iiyimiii?
alone test yapmışsın ama daha erken çıkmazki sabırrr:))

tünaydın canım ooooooo keyif senın keyif ne güzel yaaaa:KK8::KK76:
tatlım bende çok istiyorum plates zevklımı ebru şallının cd. alacağım bide plates topu :KK52::KK52: ne güzel olur ama sen hangı şehirdesin :KK34:

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak ben bu senenin sonunda korunmayi birakmayi düsünüyorum ve ovulasyon testinde destek almayi düsünüyorum yanliz bu konuda icim pek rahat degil yani kendimi bunu yaparak,Allahin isine karismis gibi hissediyorum kendimi hasa..siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?
cnm herysey bir vesile guzelim yuregini ferah tut oyle bir sey yok 6 aydir test yapiyorum hala gebe kalmadim Rabbim dilerse olacak cnm

yavrum henuz erken daha 10. gunden sonra sinyal veriyor vucuda hamile lik icin bekle uzulme olacak insss

aaaaa kızıyorum ama :KK20::KK20: tatlım sen kendin söylüyosun bak 21gün çift çizgiyi görmişsün demek ki geç yumurtluyosun ya bi adet günün geçsin ondan sonra olumlu yada olumsuz düşünürsün canım 9 günlük testmi çıkarmış ilk kez sende duydum millet 4-5 haftalık öğreniyor dahada emın olamıyolar :KK34:

kuzum ya bende yemekten sonra arkadaşla dışarı cıktık dolaşmaya migrosa felan gittik yaş pasta aldık söylemesi ayıptır :KK39::KK56: arkadaşımızın doğum günü var :KK16: onu kutluyacağız sonra bebişim dışarı çok güzel ya güneşli millet parklarda keyif yapıyor :21::21::KK24: benim şafak bugünü saymazsak 10 gün kaldı :18::18: of of :KK34:

tünaydın canım ooooooo keyif senın keyif ne güzel yaaaa:KK8::KK76:
tatlım bende çok istiyorum plates zevklımı ebru şallının cd. alacağım bide plates topu :KK52::KK52: ne güzel olur ama sen hangı şehirdesin :KK34:

Ohh iyi yapmışsın canım:KK54:
Ne kadar çok aktivite o kadar rahatlamak demek.:KK9:
Sen 10 gün boyunca bol bol gez ferah ol balım:KK19:

kızlar merhaba size sorum olcaktı aranızda hastanede yumurta takibi yaptıran varmı nasıl oluyo hiç bi bilgim yok yumurta takibi nasıl yapılıyo hastanede vaya evdede yapıyomuş hangisi daha net sonuç veriyo ...

kızlar merhaba size sorum olcaktı aranızda hastanede yumurta takibi yaptıran varmı nasıl oluyo hiç bi bilgim yok yumurta takibi nasıl yapılıyo hastanede vaya evdede yapıyomuş hangisi daha net sonuç veriyo ...

Canım Ben bu ay klomen ile takibe başlıyorum.Ayın 12sinde yumurta takibi olacak.Adetin 5-6-7-8-9 günü kullanıcam.

Ohh iyi yapmışsın canım:KK54:
Ne kadar çok aktivite o kadar rahatlamak demek.:KK9:
Sen 10 gün boyunca bol bol gez ferah ol balım:KK19:

evet tatlım iyi oluyo ya bu yaz havası insanı rahatlatıyor meleğim:KK16::KK16: evet günler gelip geçiyor hayırlısı :KK49::KK49::KK49: bu yaz topik olup kırlarda el ele kocişlerle gezelim :KK16::KK16:

canım ovülasyon testleri var ateşölçümü var mesela ben hem ovülasyon hem ateş ölçümüyapıyorum :KK34:

merhaba :KK3::KK3:

testte cıft cızgıyı gordukten kac gun sonra gebelık testı yapılıyor acabaa bılgısı olan varmııı?

Canım Ben bu ay klomen ile takibe başlıyorum.Ayın 12sinde yumurta takibi olacak.Adetin 5-6-7-8-9 günü kullanıcam.

canım benimde tahminlerime göre eger inşallah adet olmazsam ayın 14 ünde yumurta takibi başlıcak doktorum bide ilaç vercem dedi ama sormadım adını büyük ihtimalle klomen olur diye düşünüyorum..

X