ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

benimki silik değilde azcık inceldi dün.bende herhalde yumurtlamam yavaş yavaş bitiyor dedim:)
çook silik çizgide oluyo mesela benreglim biter bitmez başlıyorum 9.gün falan baya silik oluyor varla yok arası.daha sonra gün be gün koyulaşıyorr vee sonunda pozitif çok bekletmeden geliyo:)

tamam kuzucum kızma bekleyip göreceğiz ya kuzum 3 kezdir soruyorum senın kırmızılar geldimi yoksa gelmedimi ay meraktan çatlıcam meleğim

tatlım bence baya koyu duruyo bu sen bence bunu bugün yarın değerlendir

benimde bugün silik çıktı 2 gün önce koyuydu demekki ben 11 gün yumurtladım bıde çörekotu kürü yaptım ya acaba omu etkiledi

Suaycım dünü değerlendirdik..Önceki gün tartıştık kızdım değerlendiremedik..Ondan önceki gün yine değerlendirdik ama test yapmamıştım..Eee her gün değerlendirecez yani..Annem de geldi izmir den...Nasıl olacak..Anneyi uyuttuktan sonra yalap şalap bir şeyler yapıcaz o zaman.. Bu arada hangi topikte okumuştum bilmem ama ilişki sonrası yan yatıyorum artık..sırt üstü ve ayaklar havada yapmıyorum...

Suay tatlim bnm 11. Gun ates dusmus o zaman yumurtladin sen cunku ertesi gun birden yukselise gecmis ins degerlendirmissindir

Tatlım benim bildiğim sabah ilk idrarla yapmamak gerekiyor.Yanıltıcı olabiliyormuş çünkü.
Ben genelde 3 saat tutup yapıyordum.
canım ılk ıdrarla yapmıyorum ama 4 saat sımdıye kadar beklemedım tereddut ettım tesekkur ederım

bende hemen hemen 2-3 saat ıdare edıyorum bugun 15.gunum hala cıft cızgı sılık korkmaya basladım acaba hiç yumurtlamıyormuyum ben yaaa

Tatlım oldukça koyu.Bence kesin değerlendirmelisin.
Ayrıca herkesin gün ve gün daha koyulaşıyormuş:44:Benim ilk başlarda hiç bişey olmuyor, sonra silik oluyor 1 gün, sonra koyu,sonra silik değişiğim sanırım delirdimmm

Suay tatlim bnm 11. Gun ates dusmus o zaman yumurtladin sen cunku ertesi gun birden yukselise gecmis ins degerlendirmissindir

Balım henüz gelen giden yok.Gelme belirtisi de yok.Bekliyorum artık

tatlım iyisin valla bizde ancak eşim eve geldiğinde gece çalışıyoruz sabahda 6 kalkıp duş alıyorum işe geliyorum ve uykusuzluktan ölüyorum bende bu ay ayağımı kaldırmadım bıraz yan bıraz sırt üstü uyuyup kalmışım

tatlım ben 1 önce ve birgün sonra ilişki olmuştu ne yapalım sağlık olsun ama 11 gün çalışmadım canım 11 gün yumutlayacağımı hiç düşünmedim 14 beklıyordum ben :26:

canım benım gittiğim dr. kadınlar her ay yumurtlamaz dedı belkıde geç yumurtluyorsundur sen çalış testlerede devam et

Bakalım be canım.Yarın ya da akşama da olabilir.Belkide normal bir gecikme bilmiyoruz ki hayatım.Sabretmeye devam

Bak aklım hep sende bi daha karardığını görmicem olur mu

Bakalım be canım.Yarın ya da akşama da olabilir.Belkide normal bir gecikme bilmiyoruz ki hayatım.Sabretmeye devam

Bak aklım hep sende bi daha karardığını görmicem olur mu

tamam meleğim üzmeyeceğim kendimi ama sende bana güzel haberler verirsen hiç üzülmem daha çok mutlu olurum
tamam mı kuzucum sık dişini eğer istanbula gelirsem muhakkak senı görmeye geleceğim

tamam meleğim üzmeyeceğim kendimi ama sende bana güzel haberler verirsen hiç üzülmem daha çok mutlu olurum
tamam mı kuzucum sık dişini eğer istanbula gelirsem muhakkak senı görmeye geleceğim

Anlaştık kuzucumm.Ben sana haber vericem meraklanma fıstığımm

Ay mecbursun zaten tatlım beni görmeden hele bi git yolarım seni

Benimde gelme imkanım olduğunda görmeden dönmem zaten.

Keşke aynı şehirde olsaydık doğumuna gelirdim valla

Buradan tanıdığım bir arkadaşım vardı doğumda yanında olmuştum.Nasıl bi mutluluk varya , inşallah fırsatlar denk gelirde yanında olurum

ayyyyy meleğim benım inş. 2 mizde beraber hamiş oluruzda birbirimizi hiç yanlız bırakmayız canım benım gelmezsen saçlarını yolarım
ben senı görmeden dönermıyım benım dayım kuzenlerım var istanbulda

Beraber hamiş olmayı nasıl istiyorum anlatamam.Hatta sen hamiş olsan kendimden çok sevinirim inan
Senin üzülmene dayanamıyorum tatlım.Rahatlayıp bu sıkıntılarımız bitsin, hamiş hamiş ay ay gelişmelerimizi yaşayalım inşallah.

inşallah meleğim yaaaa banane ikimizde hamiş kalalım
bızım diğer topiktede nilüfen hamiş 2 bebeğine ayyy darısı başımıza inş. kuzucum
söz üzülmeyeceğim bıtanem

inşallah meleğim yaaaa banane ikimizde hamiş kalalım
bızım diğer topiktede nilüfen hamiş 2 bebeğine ayyy darısı başımıza inş. kuzucum
söz üzülmeyeceğim bıtanem

İnşallah bebeğimm Allah yüzümüze baksın inşallah

Diğer topiğinde gizli okuyucusuyum, bol bol güzel haberler geliyor maşallah

Anlaştık tatlım

İnşallah bebeğimm Allah yüzümüze baksın inşallah

Diğer topiğinde gizli okuyucusuyum, bol bol güzel haberler geliyor maşallah

Anlaştık tatlım

biliyorum kaçak seni görüyorum zaten meleğim
amin kuzucum amin bak ben 2 gün yokum bılıyosun benı haberdar et muhakkak oldumu özel msj atarsın inş. güzel haberlerini alırım canım benım

amin kuzucum amin bak ben 2 gün yokum bılıyosun benı haberdar et muhakkak oldumu özel msj atarsın inş. güzel haberlerini alırım canım benım

---

arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda

Tamam tatlım durum hakkında bilgi vericem gün sonlarında sana kuzumm

---

arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda

Canımm senin de bat bugündü, durum nasıl

Kızlar herkese güzel dopdolu bir haftasonu diliyorum.

Güzel haberlerimiz eksik olmasın.

Pazartesi buralarda olurumm.

Suaycım balım mesaj atıcam sanaa öptümm çokk kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…