ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

İkinci çizgi silik değil burada baya belirgin ve kırmızı..Ama kontrol çizgisi daha kalın duruyor gibi..2-3 gündür aynı çıkıyor 2.çizgi...Acaba çok silik çıkan 2.çizgi var mı bu marka testlerde ??

benimki silik değilde azcık inceldi dün.bende herhalde yumurtlamam yavaş yavaş bitiyor dedim:)
çook silik çizgide oluyo mesela benreglim biter bitmez başlıyorum 9.gün falan baya silik oluyor varla yok arası.daha sonra gün be gün koyulaşıyorr vee sonunda pozitif çok bekletmeden geliyo:)

İnşallah canım ya güzel haberlerle dolup taşsın

Tatlım öncesi ve sonrası da iyidir , neden hüsrana kapılıp yıpratıyorsun ki kendini.
Kızdırma beni :KK19: Daha çok erken karar vermek için.Bekleyeceğiz ve göreceğiz.:KK54:

tamam kuzucum kızma bekleyip göreceğiz :KK16::KK16: ya kuzum 3 kezdir soruyorum senın kırmızılar geldimi yoksa gelmedimi ay meraktan çatlıcam meleğim :KK52::KK52:

Bu günkü ovulasyon testim..2 gün önce de hemen hemen aynıydı..2.çizgi silik değil ama kontrol çizgisi ile tam aynı koyulukta sayılmaz..Gülen yüzlü testleri daha kolay anlıyordum da bunda emin olamıyorum..Şimdi bu test pozitif mi negatif mi ? Hani aynı koyulukta olması gerekiyormuş ya..:44:

tatlım bence baya koyu duruyo bu sen bence bunu bugün yarın değerlendir :KK4::KK17:

benimki silik değilde azcık inceldi dün.bende herhalde yumurtlamam yavaş yavaş bitiyor dedim:)
çook silik çizgide oluyo mesela benreglim biter bitmez başlıyorum 9.gün falan baya silik oluyor varla yok arası.daha sonra gün be gün koyulaşıyorr vee sonunda pozitif çok bekletmeden geliyo:)

benimde bugün silik çıktı 2 gün önce koyuydu demekki ben 11 gün yumurtladım bıde çörekotu kürü yaptım ya acaba omu etkiledi :KK28:

tamam kuzucum kızma bekleyip göreceğiz :KK16::KK16: ya kuzum 3 kezdir soruyorum senın kırmızılar geldimi yoksa gelmedimi ay meraktan çatlıcam meleğim :KK52::KK52:

tatlım bence baya koyu duruyo bu sen bence bunu bugün yarın değerlendir :KK4::KK17:

Suaycım dünü değerlendirdik..Önceki gün tartıştık kızdım değerlendiremedik..Ondan önceki gün yine değerlendirdik ama test yapmamıştım..Eee her gün değerlendirecez yani..Annem de geldi izmir den...Nasıl olacak..Anneyi uyuttuktan sonra yalap şalap bir şeyler yapıcaz o zaman..:KK17: Bu arada hangi topikte okumuştum bilmem ama ilişki sonrası yan yatıyorum artık..sırt üstü ve ayaklar havada yapmıyorum...

Suay tatlim bnm 11. Gun ates dusmus o zaman yumurtladin sen cunku ertesi gun birden yukselise gecmis ins degerlendirmissindir

Tatlım benim bildiğim sabah ilk idrarla yapmamak gerekiyor.Yanıltıcı olabiliyormuş çünkü.
Ben genelde 3 saat tutup yapıyordum.
canım ılk ıdrarla yapmıyorum ama 4 saat sımdıye kadar beklemedım tereddut ettım tesekkur ederım
bende sabah kahvaltımı yapıyorum 9 dan 11:30 kadarbirsey yiyip içimiyorum sonra yapıyorum 4 saat çok fazla canım kendini o kadar sıkma :KK1:

valla kuzum çizgiyi çekmiş çektiği gün ilişkiolmadı birgün önce birgün sonra oldu :KK25::KK25:
Ama hiç ümidim yok yanlız anlamadım birsey var ben ovülasyon testi 12 gün koyu çizgi gördüm hala silik çizgilerim devam ediyor birazdan tekrar test yapacağım bakalım çizgi çıkacakmı :KK28::KK28:
Inş. Kuzum bu ay yüzümüz güler sende ne var ne yok meleğim gelen var mı :KK28:

bende hemen hemen 2-3 saat ıdare edıyorum bugun 15.gunum hala cıft cızgı sılık korkmaya basladım acaba hiç yumurtlamıyormuyum ben yaaa

Bu günkü ovulasyon testim..2 gün önce de hemen hemen aynıydı..2.çizgi silik değil ama kontrol çizgisi ile tam aynı koyulukta sayılmaz..Gülen yüzlü testleri daha kolay anlıyordum da bunda emin olamıyorum..Şimdi bu test pozitif mi negatif mi ? Hani aynı koyulukta olması gerekiyormuş ya..:44:

Tatlım oldukça koyu.Bence kesin değerlendirmelisin.
Ayrıca herkesin gün ve gün daha koyulaşıyormuş:44:Benim ilk başlarda hiç bişey olmuyor, sonra silik oluyor 1 gün, sonra koyu,sonra silik değişiğim sanırım :KK52:delirdimmm:KK51:

Suay tatlim bnm 11. Gun ates dusmus o zaman yumurtladin sen cunku ertesi gun birden yukselise gecmis ins degerlendirmissindir

Balım henüz gelen giden yok.Gelme belirtisi de yok.Bekliyorum artık :KK53:

Suaycım dünü değerlendirdik..Önceki gün tartıştık kızdım değerlendiremedik..Ondan önceki gün yine değerlendirdik ama test yapmamıştım..Eee her gün değerlendirecez yani..Annem de geldi izmir den...Nasıl olacak..Anneyi uyuttuktan sonra yalap şalap bir şeyler yapıcaz o zaman..:KK17: Bu arada hangi topikte okumuştum bilmem ama ilişki sonrası yan yatıyorum artık..sırt üstü ve ayaklar havada yapmıyorum...

tatlım iyisin valla bizde ancak eşim eve geldiğinde gece çalışıyoruz :KK17::KK4: sabahda 6 kalkıp duş alıyorum işe geliyorum ve uykusuzluktan ölüyorum :KK25: bende bu ay ayağımı kaldırmadım bıraz yan bıraz sırt üstü uyuyup kalmışım :KK9:

tatlım ben 1 önce ve birgün sonra ilişki olmuştu ne yapalım sağlık olsun ama 11 gün çalışmadım canım 11 gün yumutlayacağımı hiç düşünmedim 14 beklıyordum ben :26:

canım ılk ıdrarla yapmıyorum ama 4 saat sımdıye kadar beklemedım tereddut ettım tesekkur ederım

bende hemen hemen 2-3 saat ıdare edıyorum bugun 15.gunum hala cıft cızgı sılık korkmaya basladım acaba hiç yumurtlamıyormuyum ben yaaa

canım benım gittiğim dr. kadınlar her ay yumurtlamaz dedı belkıde geç yumurtluyorsundur sen çalış testlerede devam et

Tatlım oldukça koyu.Bence kesin değerlendirmelisin.
Ayrıca herkesin gün ve gün daha koyulaşıyormuş:44:Benim ilk başlarda hiç bişey olmuyor, sonra silik oluyor 1 gün, sonra koyu,sonra silik değişiğim sanırım :KK52:delirdimmm:KK51:

ayyyyyy kuzum bıtanem sen kesin hamişsin :KK16::KK49::nazar:
:emir_bebek: bebek geliyo yaşasın senın bat bugündü :KK52::KK52::KK52:
içime doğuyor sen hamişsin hadi inş. canım ya

Balım henüz gelen giden yok.Gelme belirtisi de yok.Bekliyorum artık :KK53:

tatlım iyisin valla bizde ancak eşim eve geldiğinde gece çalışıyoruz :KK17::KK4: sabahda 6 kalkıp duş alıyorum işe geliyorum ve uykusuzluktan ölüyorum :KK25: bende bu ay ayağımı kaldırmadım bıraz yan bıraz sırt üstü uyuyup kalmışım :KK9:

tatlım ben 1 önce ve birgün sonra ilişki olmuştu ne yapalım sağlık olsun ama 11 gün çalışmadım canım 11 gün yumutlayacağımı hiç düşünmedim 14 beklıyordum ben :26:

canım benım gittiğim dr. kadınlar her ay yumurtlamaz dedı belkıde geç yumurtluyorsundur sen çalış testlerede devam et

Bakalım be canım.Yarın ya da akşama da olabilir.Belkide normal bir gecikme bilmiyoruz ki hayatım.Sabretmeye devam :KK19:

Bak aklım hep sende bi daha karardığını görmicem olur mu:KK54:

Bakalım be canım.Yarın ya da akşama da olabilir.Belkide normal bir gecikme bilmiyoruz ki hayatım.Sabretmeye devam :KK19:

Bak aklım hep sende bi daha karardığını görmicem olur mu:KK54:

tamam meleğim üzmeyeceğim kendimi ama sende bana güzel haberler verirsen hiç üzülmem daha çok mutlu olurum :KK16::KK16:
tamam mı kuzucum sık dişini eğer istanbula gelirsem muhakkak senı görmeye geleceğim

tamam meleğim üzmeyeceğim kendimi ama sende bana güzel haberler verirsen hiç üzülmem daha çok mutlu olurum :KK16::KK16:
tamam mı kuzucum sık dişini eğer istanbula gelirsem muhakkak senı görmeye geleceğim

Anlaştık kuzucumm.Ben sana haber vericem meraklanma fıstığımm:KK19:

Ay mecbursun zaten tatlım beni görmeden hele bi git yolarım seni :KK52:

Benimde gelme imkanım olduğunda görmeden dönmem zaten.

Keşke aynı şehirde olsaydık :KK48: doğumuna gelirdim valla:KK54:

Buradan tanıdığım bir arkadaşım vardı doğumda yanında olmuştum.Nasıl bi mutluluk varya , inşallah fırsatlar denk gelirde yanında olurum:KK54:

Anlaştık kuzucumm.Ben sana haber vericem meraklanma fıstığımm:KK19:

Ay mecbursun zaten tatlım beni görmeden hele bi git yolarım seni :KK52:

Benimde gelme imkanım olduğunda görmeden dönmem zaten.

Keşke aynı şehirde olsaydık :KK48: doğumuna gelirdim valla:KK54:

Buradan tanıdığım bir arkadaşım vardı doğumda yanında olmuştum.Nasıl bi mutluluk varya , inşallah fırsatlar denk gelirde yanında olurum:KK54:

ayyyyy :KK16::KK16::KK16: meleğim benım inş. 2 mizde beraber hamiş oluruzda birbirimizi hiç yanlız bırakmayız canım benım gelmezsen saçlarını yolarım :KK20::KK20::KK9::KK9:
ben senı görmeden dönermıyım benım dayım kuzenlerım var istanbulda :KK34:

ayyyyy :KK16::KK16::KK16: meleğim benım inş. 2 mizde beraber hamiş oluruzda birbirimizi hiç yanlız bırakmayız canım benım gelmezsen saçlarını yolarım :KK20::KK20::KK9::KK9:
ben senı görmeden dönermıyım benım dayım kuzenlerım var istanbulda :KK34:

Beraber hamiş olmayı nasıl istiyorum anlatamam.Hatta sen hamiş olsan kendimden çok sevinirim inan:KK19:
Senin üzülmene dayanamıyorum tatlım.Rahatlayıp bu sıkıntılarımız bitsin, hamiş hamiş ay ay gelişmelerimizi yaşayalım inşallah.:KK52:

Beraber hamiş olmayı nasıl istiyorum anlatamam.Hatta sen hamiş olsan kendimden çok sevinirim inan:KK19:
Senin üzülmene dayanamıyorum tatlım.Rahatlayıp bu sıkıntılarımız bitsin, hamiş hamiş ay ay gelişmelerimizi yaşayalım inşallah.:KK52:

inşallah meleğim yaaaa banane ikimizde hamiş kalalım :KK20::KK20:
bızım diğer topiktede nilüfen hamiş 2 bebeğine ayyy darısı başımıza inş. kuzucum :KK16::KK16:
söz üzülmeyeceğim bıtanem :KK54::KK54::KK19:

inşallah meleğim yaaaa banane ikimizde hamiş kalalım :KK20::KK20:
bızım diğer topiktede nilüfen hamiş 2 bebeğine ayyy darısı başımıza inş. kuzucum :KK16::KK16:
söz üzülmeyeceğim bıtanem :KK54::KK54::KK19:

İnşallah bebeğimm Allah yüzümüze baksın inşallah :KK19:

Diğer topiğinde gizli okuyucusuyum, bol bol güzel haberler geliyor maşallah :KK52:

Anlaştık tatlım :KK19:

İnşallah bebeğimm Allah yüzümüze baksın inşallah :KK19:

Diğer topiğinde gizli okuyucusuyum, bol bol güzel haberler geliyor maşallah :KK52:

Anlaştık tatlım :KK19:

biliyorum kaçak seni görüyorum zaten meleğim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
amin kuzucum amin bak ben 2 gün yokum bılıyosun benı haberdar et muhakkak oldumu özel msj atarsın :KK49::nazar: inş. güzel haberlerini alırım canım benım

amin kuzucum amin bak ben 2 gün yokum bılıyosun benı haberdar et muhakkak oldumu özel msj atarsın :KK49::nazar: inş. güzel haberlerini alırım canım benım

---

arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda:KK1:

Tamam tatlım durum hakkında bilgi vericem gün sonlarında sana kuzumm:KK19:

---

arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda:KK1:

Canımm senin de bat bugündü, durum nasıl :KK49:

Kızlar herkese güzel dopdolu bir haftasonu diliyorum.:KK19:

Güzel haberlerimiz eksik olmasın.:KK49:

Pazartesi buralarda olurumm.

Suaycım balım mesaj atıcam sanaa öptümm çokk kuzumm:KK54:

X