ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Bu sabah midem çok bulandı,belimm ciddi ağrıyor,bacaklarım ağrıyor,hiç akıntım yok, göğüslerim fena acıyor ve dolgun.Bunlar regli belirtiside olabilir , nedir bilmiyorum yani.3 nisana kadar beklicem gelmezse.Zaman belirledim kendime.

Son düzenleme:
Fotosunu çekip öyle atın ayol....
ya kusura bakma hiç düşünemedim bundan sonra eklerim ama eğer bu ay adet olursam oldumu çünkü büyük ihtimal yarından sonra hep benım çizgim birda olmuyor

Hamilelikte de ovulasyon testleri tamamen kopkoyu çıkıyor arkadaşlar..Aklınızda olsun

benim artik gecti yum.donemi.11 nisana kadar beklemek kaldi. o gunlerde adt olucak var mi araniz?

belim çok ağrıyor tam 3 gündür.resmen testereyle kesiyorlar sanki.daha önce hiç böyle olmamıştı.adet dönemimde bile ağrım olmuyor.batım 8 nisan daha da bayaa var ama acabbbbaaa?? .:18:

belim çok ağrıyor tam 3 gündür.resmen testereyle kesiyorlar sanki.daha önce hiç böyle olmamıştı.adet dönemimde bile ağrım olmuyor.batım 8 nisan daha da bayaa var ama acabbbbaaa?? .:18:

bekleme bekledigin zaman olmaz diyorlar ama ne mumkun akildan cikarmak. sen benden once ogreneceksin en azindan :) benim 11 nisan

adt tarihi ne zmn?

Belli değil canım....Son adet tarihim 13 şubattı...Kimyasal gebelik olmuş...Adet söktürcü kullandım ama adetim gelmedi..Dr.vajinal ultrasonla gelişmekte olan yumurta gördü..Onu değerlendirmeye çalıştık...Allah kısmet etmişse olur..Değilse adeti beklicem....

Laboquick ovulasyon testi yapan arkadaşlar,arada testlerinizin fotolarını koysanız,karşılaştırsak,negatif olduğunda ya da pozitif olduğunda nasıl oluyor görsek ??

çok ıyı fıkır canım yaa benımde bu ay ılk bı heyecan yapıyorum fıkır edınızrız en azından...bu arada ben nilayy_84 gecen aylarda baska topıkte denk gelıyorduk senınle

cok gecmıs olsun. Hayırlısı olur ıns

Hamilelikte de ovulasyon testleri tamamen kopkoyu çıkıyor arkadaşlar..Aklınızda olsun

valla tatlı ben koyu çizgiyi 3 gün önce gördüm benım ateş tablomda kesikli çizgi çekmiş nıye anlamadım 3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim artik gecti yum.donemi.11 nisana kadar beklemek kaldi. o gunlerde adt olucak var mi araniz?

tatlım benımde 13 nisan inş. gelmezler

tatlım belin ağrıması dur bakalım sabret daha 9gün var

bekleme bekledigin zaman olmaz diyorlar ama ne mumkun akildan cikarmak. sen benden once ogreneceksin en azindan :) benim 11 nisan

evet olmuyor çünkü beyin çok çabuk etkileniyor ama dediğin gibi ne mümkün :18:

benim de belim ağrımaya başladı.......

aaaaa kızlar ne oldunuz hepiniz bak şimdi sizin yüzünüzden benimde belime ağrı girdi

yuppi çok şükür 100 olmuşuz
:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:
kızlar ha gayret sık sık yazışalım dertleşelim sayfamızı coşturalım
:118::119::118::119::118::119:::118::119:118::119::118::119::118::119:
nıce 1000 sayfalara :118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:

ayy bu havaların ısınması ben bıyerde de duydum dogrumu acaba...o zmn daha cok hamıs olurmus ...

Tatlım onu bilmiyorum.Sadece havalar sıcak olunca bizimde uğraşımız aktivitemiz daha çok olur kafamız rahatlar manasında dedim
Belkide öyle de bir etkisi vardır ama ben bilmiyorum

Günaydınnn güzellerrr,

Ohh sayfamız dolmuş taşmış daha da güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah

Suaycım balım nasılsın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…