- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
canım ben iş yerinde yapıp atıyorum saklama gereği duymadı dün ve bügün yaptım silik çizgi çıktı bugün 13 günüm yarın ne olacak bakalım
Beraber beklemedeyiz desene .
Kırmızılarla alakalı herhangi bir belirtin var mı.
Ya da hamilelik belirtin tatlım
---
canım midemde yanma var birkaç gündür onun dışında biraz halsizliğim var
sende var mı farklı birşey tatlım
tabiki hepsi aynı değil bende çok araştırdım en iyisi laboquıck dediler denedik görecez bakalım
oooooo sen tatlım sen tavan yapmışsınbu ne enerji sırrını bızede ver kuvvet yerinde maşallah hergün çalışmışsın kesin sen bu ay hamıle kalırsın hadı bakalım
tatlım ateşin çok güzel gidiyo sabitlemiş kendini yarında düşmez inş. böyle gider
bende memnunum şuan bakalım göreceğiz bu ay neler olacak
ooooooo yaşasın meleğim senle beraber burası hamişdolacak uğurlu topiğimiz bizim maşallah hadi kızlar güzel haberler bekliyorum sizden haaaaa unutmayın
suayımm Balım nerelerdesin senbi git geri gelmedin kuzu.Hep beraber sevineceğiz canım.Durmadan çalışş bakemm
ya kusura bakma hiç düşünemedim bundan sonra eklerim ama eğer bu ay adet olursam oldumu çünkü büyük ihtimal yarından sonra hep benım çizgim birda olmuyorFotosunu çekip öyle atın ayol....
Bu sabah midem çok bulandı,belimm ciddi ağrıyor,bacaklarım ağrıyor,hiç akıntım yok, göğüslerim fena acıyor ve dolgun.Bunlar regli belirtiside olabilir , nedir bilmiyorum yani.3 nisana kadar beklicem gelmezse.Zaman belirledim kendime.
tabiki hepsi aynı değil bende çok araştırdım en iyisi laboquıck dediler denedik görecez bakalım
oooooo sen tatlım sen tavan yapmışsınbu ne enerji sırrını bızede ver kuvvet yerinde maşallah hergün çalışmışsın kesin sen bu ay hamıle kalırsın hadı bakalım
tatlım ateşin çok güzel gidiyo sabitlemiş kendini yarında düşmez inş. böyle gider
suayımm Balım nerelerdesin senbi git geri gelmedin kuzu.Hep beraber sevineceğiz canım.Durmadan çalışş bakemm
meleğim benım bıtanem bıraz işlerim vardı kuzum ben bu akşamda çalışcam bizimkisi akşam 10 daevde malesef mesaisi var aradı aşkım bugün çalışma varmı diye bende var dedım sen dün benı uyutmadın bugünde ben uyutmayacağımvalla bıtanem elimizden geldiğince çalışcaz sendende güzel haberler alırız inş. allahım senın göbişi doldursun inş. hepimizin tabıkı ben kaçıyorum meleklerim yarın görüşürüz
ya kusura bakma hiç düşünemedim bundan sonra eklerim ama eğer bu ay adet olursam oldumu çünkü büyük ihtimal yarından sonra hep benım çizgim birda olmuyor
Bu sabah midem çok bulandı,belimm ciddi ağrıyor,bacaklarım ağrıyor,hiç akıntım yok, göğüslerim fena acıyor ve dolgun.Bunlar regli belirtiside olabilir , nedir bilmiyorum yani.3 nisana kadar beklicem gelmezse.Zaman belirledim kendime.
meleğim benım bıtanem bıraz işlerim vardı kuzum ben bu akşamda çalışcam bizimkisi akşam 10 daevde malesef mesaisi var aradı aşkım bugün çalışma varmı diye bende var dedım sen dün benı uyutmadın bugünde ben uyutmayacağımvalla bıtanem elimizden geldiğince çalışcaz sendende güzel haberler alırız inş. allahım senın göbişi doldursun inş. hepimizin tabıkı ben kaçıyorum meleklerim yarın görüşürüz
İyi akşamlar balım.Verimli ve bebişli bir akşam olsunn
Öperimm kocamann
belim çok ağrıyor tam 3 gündür.resmen testereyle kesiyorlar sanki.daha önce hiç böyle olmamıştı.adet dönemimde bile ağrım olmuyor.batım 8 nisan daha da bayaa var ama acabbbbaaa?? .:18:
belim çok ağrıyor tam 3 gündür.resmen testereyle kesiyorlar sanki.daha önce hiç böyle olmamıştı.adet dönemimde bile ağrım olmuyor.batım 8 nisan daha da bayaa var ama acabbbbaaa?? .:18:
benim de belim ağrımaya başladı.......
adt tarihi ne zmn?
Evet olmuyor gerçekten, ama bak havalar ısınıyor eğer bu ay da olmazsa artıkenerji dolup kendimize rahat bırakmalıyız.
Laboquick ovulasyon testi yapan arkadaşlar,arada testlerinizin fotolarını koysanız,karşılaştırsak,negatif olduğunda ya da pozitif olduğunda nasıl oluyor görsek ??
ooooooo yaşasın meleğim senle beraber burası hamişdolacak uğurlu topiğimiz bizim maşallah hadi kızlar güzel haberler bekliyorum sizden haaaaa unutmayın
şimdiikkkk yarın atesım duserse ne olurkiiiiiii:26::26::26::26::26::26fff ogrenıcem bunlarııı cok soru soruyorumm:26::26:
Hamilelikte de ovulasyon testleri tamamen kopkoyu çıkıyor arkadaşlar..Aklınızda olsun
belli değil canım....son adet tarihim 13 şubattı...kimyasal gebelik olmuş...adet söktürcü kullandım ama adetim gelmedi..dr.vajinal ultrasonla gelişmekte olan yumurta gördü..onu değerlendirmeye çalıştık...allah kısmet etmişse olur..değilse adeti beklicem....
Hamilelikte de ovulasyon testleri tamamen kopkoyu çıkıyor arkadaşlar..Aklınızda olsun
benim artik gecti yum.donemi.11 nisana kadar beklemek kaldi. o gunlerde adt olucak var mi araniz?
bekleme bekledigin zaman olmaz diyorlar ama ne mumkun akildan cikarmak. sen benden once ogreneceksin en azindan :) benim 11 nisan
benim de belim ağrımaya başladı.......
ayy bu havaların ısınması ben bıyerde de duydum dogrumu acaba...o zmn daha cok hamıs olurmus ...
yuppi çok şükür 100 olmuşuz
:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:
kızlar ha gayret sık sık yazışalım dertleşelim sayfamızı coşturalım
:118::119::118::119::118::119:::118::119:118::119::118::119::118::119:
nıce 1000 sayfalara :118::119::118::119::118::119::118::119::118::119: