ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Tatlım onu bilmiyorum.Sadece havalar sıcak olunca bizimde uğraşımız aktivitemiz daha çok olur kafamız rahatlar manasında dedim:KK19:
Belkide öyle de bir etkisi vardır ama ben bilmiyorum:KK51:

Günaydınnn güzellerrr,

Ohh sayfamız dolmuş taşmış daha da güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah:KK9::KK19:

Suaycım balım nasılsın bugün:KK19:

günaydın kuzum
moralim çok bozuk ya benım tablo bu gün çizgiyi çekti hemde hiç beklemediğim birgünde yumurtlamışım 11 gün
bıde kesik çizgi çekmiş neden anlamadım ya of ya of bu ayda benden hayır yok anladım ben :KK25::KK25::KK25::KK25:
sen nasılsın gelen giden yoktur inş. balım

Son düzenleme:
Ins hamis haberleri cogalsin topigimizde hayirlisiyla
Hamislerde bizi birakip gitmesin:KK43: osleriz yoksaaa

Tatlım onu bilmiyorum.Sadece havalar sıcak olunca bizimde uğraşımız aktivitemiz daha çok olur kafamız rahatlar manasında dedim:KK19:
Belkide öyle de bir etkisi vardır ama ben bilmiyorum:KK51:

Günaydınnn güzellerrr,

Ohh sayfamız dolmuş taşmış daha da güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah:KK9::KK19:

Suaycım balım nasılsın bugün:KK19:

:KK9::KK9:ben oyle duymustm:KK9::KK9::KK9:amaan herkez bırsey soyluyor

yaa kızlar bu testte 4 saat ıdrar tutmak zorundamıyızzzz??ben her sabah7:30 da ates olcmek ıcın kalktıgımda wc ye gıdıyorum tekrra uyuyorum sonra unutup tekrar gırıyorum:KK9::KK9::KK9:sız nasıl yapıyorsunuz

günaydın kuzum
moralim çok bozuk ya benım tablo bu gün çizgiyi çekti hemde hiç beklemediğim birgünde yumurtlamışım 11 gün
bıde kesik çizgi çekmiş neden anlamadım ya of ya of bu ayda benden hayır yok anladım ben :KK25::KK25::KK25::KK25:
sen nasılsın gelen giden yoktur inş. balım

Hayatım dur sende hemen bitirme kafanda.:KK42:Tablo olayını hiç bilmiyorum ama karartma hemen kendini:KK19:
Kavuluacağız inşallah bebeğim, iyi ol lütfenn:KK19:

yaa kızlar bu testte 4 saat ıdrar tutmak zorundamıyızzzz??ben her sabah7:30 da ates olcmek ıcın kalktıgımda wc ye gıdıyorum tekrra uyuyorum sonra unutup tekrar gırıyorum:KK9::KK9::KK9:sız nasıl yapıyorsunuz

Tatlım benim bildiğim sabah ilk idrarla yapmamak gerekiyor.Yanıltıcı olabiliyormuş çünkü.
Ben genelde 3 saat tutup yapıyordum.

bende sabah kahvaltımı yapıyorum 9 dan 11:30 kadarbirsey yiyip içimiyorum sonra yapıyorum 4 saat çok fazla canım kendini o kadar sıkma :KK1:

hayatım dur sende hemen bitirme kafanda.:KK42:tablo olayını hiç bilmiyorum ama karartma hemen kendini:KK19:
Kavuluacağız inşallah bebeğim, iyi ol lütfenn:KK19:

valla kuzum çizgiyi çekmiş çektiği gün ilişkiolmadı birgün önce birgün sonra oldu :KK25::KK25:
Ama hiç ümidim yok yanlız anlamadım birsey var ben ovülasyon testi 12 gün koyu çizgi gördüm hala silik çizgilerim devam ediyor birazdan tekrar test yapacağım bakalım çizgi çıkacakmı :KK28::KK28:
Inş. Kuzum bu ay yüzümüz güler sende ne var ne yok meleğim gelen var mı :KK28:

valla tatlı ben koyu çizgiyi 3 gün önce gördüm benım ateş tablomda kesikli çizgi çekmiş nıye anlamadım :KK25: 3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tatlım benımde 13 nisan inş. gelmezler :KK14::KK50:

tatlım belin ağrıması dur bakalım sabret daha 9gün var

evet olmuyor çünkü beyin çok çabuk etkileniyor ama dediğin gibi ne mümkün :18:

aaaaa kızlar ne oldunuz hepiniz bak şimdi sizin yüzünüzden benimde belime ağrı girdi:KK9::KK9::KK9:
Canım ben de hiç anlamıyorum şu ateş takibinden... :KK43:

Ins hamis haberleri cogalsin topigimizde hayirlisiyla
Hamislerde bizi birakip gitmesin:KK43: osleriz yoksaaa

İnşallah canım ya güzel haberlerle dolup taşsın

bende sabah kahvaltımı yapıyorum 9 dan 11:30 kadarbirsey yiyip içimiyorum sonra yapıyorum 4 saat çok fazla canım kendini o kadar sıkma :KK1:

valla kuzum çizgiyi çekmiş çektiği gün ilişkiolmadı birgün önce birgün sonra oldu :KK25::KK25:
Ama hiç ümidim yok yanlız anlamadım birsey var ben ovülasyon testi 12 gün koyu çizgi gördüm hala silik çizgilerim devam ediyor birazdan tekrar test yapacağım bakalım çizgi çıkacakmı :KK28::KK28:
Inş. Kuzum bu ay yüzümüz güler sende ne var ne yok meleğim gelen var mı :KK28:

Tatlım öncesi ve sonrası da iyidir , neden hüsrana kapılıp yıpratıyorsun ki kendini.
Kızdırma beni :KK19: Daha çok erken karar vermek için.Bekleyeceğiz ve göreceğiz.:KK54:

ben şu an laboquick kaset tipi ovulasyon testlerini kullanıyorum..Bunlar nasıl sizce ??

işte labaquıck çok güzel.devam et onu kullanmaya.bundan sonra bende sadece ondan alıcam .bu arada regl olmuşmuydun sen.
yanlış hatırlamıyosam ovu.testin geçen gün pozitifti??durumlar nasıl??

Bu günkü ovulasyon testim..2 gün önce de hemen hemen aynıydı..2.çizgi silik değil ama kontrol çizgisi ile tam aynı koyulukta sayılmaz..Gülen yüzlü testleri daha kolay anlıyordum da bunda emin olamıyorum..Şimdi bu test pozitif mi negatif mi ? Hani aynı koyulukta olması gerekiyormuş ya..:44:

işte labaquıck çok güzel.devam et onu kullanmaya.bundan sonra bende sadece ondan alıcam .bu arada regl olmuşmuydun sen.
yanlış hatırlamıyosam ovu.testin geçen gün pozitifti??durumlar nasıl??

Yok canım adet söktürücü de kullandım dr tavsiyesi ile ama hala adet olamadım...

Bu günkü ovulasyon testim..2 gün önce de hemen hemen aynıydı..2.çizgi silik değil ama kontrol çizgisi ile tam aynı koyulukta sayılmaz..Gülen yüzlü testleri daha kolay anlıyordum da bunda emin olamıyorum..Şimdi bu test pozitif mi negatif mi ? Hani aynı koyulukta olması gerekiyormuş ya..:44:

2gün önce benimkide daha koyuydu.dün çok az incelmişti çizgim ama yine kırmızıydı böyle.ben 2 gün önceyin pozitif saydım 14.günümdü en kalın kırmızı olduğu zaman.şimdi yavaş yavaş silikleşicek gibime geliyo.bekleyip görücez:)benim labaquıcklerim bitti.çubuk yapıcam bugünden sonra eminim o dahada silikleşir.neyse yumurtladığımı gördüm ya o yeter:))
hala adet olmadığına göre sen1 ayda bi kaç kez yumurtluyosun galiba.ikizlerin normal yollamı olmuştu?tüp bebek falanmıydı?

2gün önce benimkide daha koyuydu.dün çok az incelmişti çizgim ama yine kırmızıydı böyle.ben 2 gün önceyin pozitif saydım 14.günümdü en kalın kırmızı olduğu zaman.şimdi yavaş yavaş silikleşicek gibime geliyo.bekleyip görücez:)benim labaquıcklerim bitti.çubuk yapıcam bugünden sonra eminim o dahada silikleşir.neyse yumurtladığımı gördüm ya o yeter:))
hala adet olmadığına göre sen1 ayda bi kaç kez yumurtluyosun galiba.ikizlerin normal yollamı olmuştu?tüp bebek falanmıydı?

İkinci çizgi silik değil burada baya belirgin ve kırmızı..Ama kontrol çizgisi daha kalın duruyor gibi..2-3 gündür aynı çıkıyor 2.çizgi...Acaba çok silik çıkan 2.çizgi var mı bu marka testlerde ??

Son düzenleyen: Moderatör:
X