ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Şimdi bu pozitif değil mi ? Yumurtlama oldu mu anlamına geliyor yoksa olacak mı demek ??

yarın bunun daha koyusu çıkar sonucun şeker :) benim 15.gun aynı boyleydı 16.gun ikinci çizgi ilkinden de koyu oldu.hakkımızda hayırlısı olsun

Dün akşamı değerlendirdik,bu akşamı da değerlendirelim..Yarını da değerlendirelim o zaman....

benımde 3 gunluk testlerım bunlar azda olsa sılık...degerlendıreyımmı bugunu fln anlamadımkı sımdı napsam

yine aynı şey.bugün 14.günüm labaoquıckde pozitif kıpkırmızı.diğer çubuk testte biraz silik.demek labaoquıckim olmasa hala yumurtlamayı beklicem.keşke almasaydım birsürüde var..

tatlım günaydın ben bugün yıne denicem testleri 2sini bırden öğlen dün çalışma oldu bugünde olacak bakalım almışsın testleri boşver kafana takma sağlık olsun en azından burdakı arkadaşlara fikir oldu

Bugün duramadım hiç yerimde, wcdeydim sürekli.Sindirim süper çalışıyor.Umarım bişeyler olduğu içindir.

meleğim kuzum durumlar nasıl canım benım varmı gelen giden ayyy gelme sakın gelme :18:

Ah be gullerim ya insAllah yapayim bugun
Ya Nasipppp ya kismet
ya tabı canım nasip kısmet hayırlısı olsun
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay ovulasyon testine basladım bugun cift çizgi cıktı cok heyecanlıyım lütfen sizde bişeyley yazın

tatlım hoşgeldin aramıza öncelikle sat ve batım-n kaç ayrıca kaçgünde bir adet oluyorsun çift çizgiyi kaçıncı gününde gördün hangi marka kullanıyorsun amma soru sordum haaa

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Şimdi bu pozitif değil mi ? Yumurtlama oldu mu anlamına geliyor yoksa olacak mı demek ??

tatlım günleri boş geçirme değerlendir muhakkak

Dün akşamı değerlendirdik,bu akşamı da değerlendirelim..Yarını da değerlendirelim o zaman....
oooooo canım süper bir performans kim tutar senı senın bu ay 4 düz olursa şaşırmam
Eki Görüntüle 377900

benımde 3 gunluk testlerım bunlar azda olsa sılık...degerlendıreyımmı bugunu fln anlamadımkı sımdı napsam

tatlım 2 çizgiler ne olursa olsun değerlendir sonra 2 çizgiyi görmediğin günde değerlendir ondan sonra serbestsin

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarr,

Umarım hepimiz için keyifli ve verimli bir gün olur.

Suaycım balım nasılsın.Çalışmalar iyi gidiyor okuduğuma göre.Ohh süper olcak süper.

Ben bugün daha enerjiğim.Gelen giden yok.Akıntı yok.Regli belirtisi yok gibi.Belim kopacak gibi ağrıyor ve sabahları midem bulanıyor.
Sanırım ben psikolojik deli oldum
Dün doktorumdan randevu aldım 3nisan tarihine.Bu tarihe kadar gelmesini beklicem , yarın gelmezse tabi.Hem yumurtalarıma baktırmış olurum, bebiş yoksa bile.:44:

aaaaaa kuzum delimi olmuş amaaaan başımıza gelen sonunda bu çocuk sevdası delirtti senı
meleğim eğer pazara kadar olmazsan hamilesin sen hmmm tıpayı çıkartma sakın gelmesin kırmızılar
biz çalışıyoruz balım dün çalıştık ben istemedim çok uykum vardı ama bizimki rahat durmadı sabahda 6 da kalkıp duş aldım çok uykum var benım
tabı dr. git baktır

AAAaa yorgun olmak yok kuzu bu sıralarkocişin iyi yapmışta rahat bırakmamış.Gelsin bebişş Durmak yok yola devammm

Beklemekten deli oldum he valla

AAAaa yorgun olmak yok kuzu bu sıralarkocişin iyi yapmışta rahat bırakmamış.Gelsin bebişş Durmak yok yola devammm

Beklemekten deli oldum he valla

ah ah şu günler bir geçse ne güzel olacak bana uyku yok sanada delirmek yok
ayyyy iyice saçmaladım haaa valla ben bugün yarın hafta sonu çalışmayı düşünüyorum
bu ayda olmazsa artık ne ateş ne test oluruna bırakcam
çok bunaldım yaaa tatile çıkmak istiyorum bennn gezmek tozmak eğlenmek

Geçsin gitsin artık bu günler.

Aynen kuzu ya bende çok daraldım.Havalarda düzeliyor bende bırakıcam ipin ucunu az kaldı.

canım degerlendırıyorum daa bugun 14.gunum bugunde sılık cızgı cıktı moralm bozuluyor doktora gıttgımde yumoslarda sorun yok demıstı problem yoktur ınsallah tedırgın oldum

evet arkidişleeer fikir olsun.çubuk testler güvenilir değil.test edildi onaylandı

canım degerlendırıyorum daa bugun 14.gunum bugunde sılık cızgı cıktı moralm bozuluyor doktora gıttgımde yumoslarda sorun yok demıstı problem yoktur ınsallah tedırgın oldum

tatlım benımde 13 günün silik çıktı yani bugün sen bugünüde değerlendir yada yarın çalış belkı 15 yada 16 gün yumurtluyorsun işte tam olacak ateşini bilmediğimiz için yorum yapamıyorum benım dün ateşim 36.4 bugün 36.3 ben dün çalıştım bugün yumurtalılarımdada ağrı var bugünde çalışcam sende ağrı var mı

evet arkidişleeer fikir olsun.çubuk testler güvenilir değil.test edildi onaylandı

canım benım aslında güvensiz değil güvenli ama bazı çubuk testler güvenli değil mesela ben laboquick çok memnunum

Ne gibi mesala canım ? Ovulasyon testleri mi,hamilelik testleri mi ? Hangi marka ??

canım aslında arkadaşımız laboquıck ve çubuk ovülasyon testlerinden almış çubuk olan çok silik çıkıyormuş laboquıck koyu cıkıyormuş yanı oda doğal olarak hangısıne ınanacağını şaşırmış bende denedim gerçekten çubuk silik laboquıck kaset tipine göre

Son düzenleme:

çok güzel özetlemişsin canım:)ben kendimi dün yumurtladım sayıyyorum 14.günümdü ve kontrol çizgisinden daha kırmızıydı.labaoquıckin
çubuk testide varmı ,bak onu bilmiyodum.benim çubukların markası ne valla dikkat etmedimya tabi haklısın hepsini aynı kefeye koymamak lazım.

ben şu an laboquick kaset tipi ovulasyon testlerini kullanıyorum..Bunlar nasıl sizce ??

yok tatlım laboquıck kaset tipi benım çubuk değil çubuğu varmı bilmiyorum bende ayrıcada baybsmart çubuk testi var o silik çıkıyor benım

ben şu an laboquick kaset tipi ovulasyon testlerini kullanıyorum..Bunlar nasıl sizce ??

bende kaset tipi kullanıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…