- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
çok güzel özetlemişsin canım:)ben kendimi dün yumurtladım sayıyyorum 14.günümdü ve kontrol çizgisinden daha kırmızıydı.labaoquıckin
çubuk testide varmı ,bak onu bilmiyodum.benim çubukların markası ne valla dikkat etmedimya tabi haklısın hepsini aynı kefeye koymamak lazım.
ben şu an laboquick kaset tipi ovulasyon testlerini kullanıyorum..Bunlar nasıl sizce ??
tatlım benımde 13 günün silik çıktı yani bugün sen bugünüde değerlendir yada yarın çalışbelkı 15 yada 16 gün yumurtluyorsun işte tam olacak ateşini bilmediğimiz için yorum yapamıyorum benım dün ateşim 36.4 bugün 36.3 ben dün çalıştım bugün yumurtalılarımdada ağrı var bugünde çalışcam sende ağrı var mı
canım benım aslında güvensiz değil güvenli ama bazı çubuk testler güvenli değil mesela ben laboquick çok memnunum
yok tatlım laboquıck kaset tipi benım çubuk değil çubuğu varmı bilmiyorum bende ayrıcada baybsmart çubuk testi var o silik çıkıyor benım
bende kaset tipi kullanıyorum tatlım
Arkadaslar merhaba,
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım ayın 14 ünde ve 15 inde arka arkaya iki gün gülen surat gördüm ve de 14-15-16 ve 18 inde ilişki oldu. Normal şartlarda 14 gün bugün doluyor halen adet görmedim ancak belirtilere bakılırsa olucak gibi.İdrarda gebeliğe baktım onda da negatif çıktı ancak henüz sanırım belli olmaz değil mi en garantisi birkaç gün daha beklemek sonrasında ise tekrardan bakmak.
Arkadaslar merhaba,
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım ayın 14 ünde ve 15 inde arka arkaya iki gün gülen surat gördüm ve de 14-15-16 ve 18 inde ilişki oldu. Normal şartlarda 14 gün bugün doluyor halen adet görmedim ancak belirtilere bakılırsa olucak gibi.İdrarda gebeliğe baktım onda da negatif çıktı ancak henüz sanırım belli olmaz değil mi en garantisi birkaç gün daha beklemek sonrasında ise tekrardan bakmak.
Merhaba Canım,
İnşallah bu ay hamiş kalmışsındır ve daha gerek kalmaz testlere
Daha erken , hemen görünmez.Karamsarlığa girmeden beklemek zorundayız
Benimde yarın regli olmam gerek.Hiç ışık yokAma umutlanmaktansa kırmızılar gelecekse hemen gelmeli diyorum
bende sana ktılıyorumcanım yagelsın ya gelmezın kırmızlargecen ay ılk defa 3 gun gecıktı benım 2 kere kan testı yaptırdım sımdı sınır oluyorum 3 gun kaybım var gıbıme gelıyo kendı kendımı yıyorum elımden ne gelıcekse
---Merhaba Canım,
İnşallah bu ay hamiş kalmışsındır ve daha gerek kalmaz testlere
Daha erken , hemen görünmez.Karamsarlığa girmeden beklemek zorundayız
Benimde yarın regli olmam gerek.Hiç ışık yokAma umutlanmaktansa kırmızılar gelecekse hemen gelmeli diyorum
O kadar hassasız ki bu konuda.Herşeyi gebeliğe yoruyoruz ve sonra ne oluyor hüsran
Hüsran yaşamayalım artık, kavuşalım bebeklerimize
---
evet canım beklemek gerçekten de çok zor ama bakalım. Yarın önemli birgün bu durumda bizler için
off evet yaa nasıl bı duygu acaba bazen o duyguyu yasayamamaktan korkuyorum dusunuyorum ve kendımı uzuyorum...inşallahh bekletmezler bızı...
Canım senin de batın yarın mı
Elbet yaşayacağız , ama zamanı belirsiz.En azından biz bilmiyoruz.Kendini üzme daha dur, olumsuz düşüncelere girme şekerim
off evet yaa nasıl bı duygu acaba bazen o duyguyu yasayamamaktan korkuyorum dusunuyorum ve kendımı uzuyorum...inşallahh bekletmezler bızı...
----
evet canım benim bat yarın
----
Beraber beklemedeyiz desene .
Kırmızılarla alakalı herhangi bir belirtin var mı.
Ya da hamilelik belirtin tatlım
ister istemez oluyor bu dusunceler...aslında takmasak kafaya belkıde sureyı kısaltıcaz ama olsaa ah olsaaa
çok güzel özetlemişsin canım:)ben kendimi dün yumurtladım sayıyyorum 14.günümdü ve kontrol çizgisinden daha kırmızıydı.labaoquıckin
çubuk testide varmı ,bak onu bilmiyodum.benim çubukların markası ne valla dikkat etmedimya tabi haklısın hepsini aynı kefeye koymamak lazım.
Arkadaslar merhaba,
çalısmalar devam zaten teskkur ederım canım yaa ılgılenıp cevap verdıgın cıın ıcımı rahatlatıyorsun benım
adetımın ılk gununden ıtıbaren atesım su sekılde gercı daha once paylasmıstım ama 3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benım her ay agrı olurdu bugunlerde hatta yerımden kıpırdamazdım döllenıyor dıyemegerse psıkolojıkmıs tete gore hareket edıyorum sanırsam cıft cızgı cıkınca agrır kesın
bende buay ılk defa onlardan aldım ama arastırdım en cok ondan memnun kalanlar vardıbende onu aldım...
----
ooooooo yaşasın meleğim senle beraber burası hamişdolacak uğurlu topiğimiz bizim maşallah hadi kızlar güzel haberler bekliyorum sizden haaaaa unutmayın
Laboquick ovulasyon testi yapan arkadaşlar,arada testlerinizin fotolarını koysanız,karşılaştırsak,negatif olduğunda ya da pozitif olduğunda nasıl oluyor görsek ??