ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Beraber beklemedeyiz desene .
Kırmızılarla alakalı herhangi bir belirtin var mı.
Ya da hamilelik belirtin tatlım

---

canım midemde yanma var birkaç gündür onun dışında biraz halsizliğim var
sende var mı farklı birşey tatlım:KK1:

Bu sabah midem çok bulandı,belimm ciddi ağrıyor,bacaklarım ağrıyor,hiç akıntım yok, göğüslerim fena acıyor ve dolgun.Bunlar regli belirtiside olabilir , nedir bilmiyorum yani.3 nisana kadar beklicem gelmezse.Zaman belirledim kendime.

tabiki hepsi aynı değil bende çok araştırdım en iyisi laboquıck dediler denedik görecez bakalım :KK28: :KK14:

oooooo sen tatlım sen tavan yapmışsın :KK17: :KK9: :KK4: :KK4: bu ne enerji sırrını bızede ver kuvvet yerinde maşallah :nazar: hergün çalışmışsın kesin sen bu ay hamıle :KK49: kalırsın hadı bakalım

tatlım ateşin çok güzel gidiyo sabitlemiş kendini yarında düşmez inş. böyle gider :KK16:

bende memnunum şuan bakalım göreceğiz bu ay neler olacak :KK52:

ooooooo yaşasın meleğim senle beraber burası hamiş :nazar: :KK49: dolacak uğurlu topiğimiz bizim maşallah :nazar: hadi kızlar güzel haberler bekliyorum sizden haaaaa unutmayın

suayımm Balım nerelerdesin sen :KK4: bi git geri gelmedin kuzu.Hep beraber sevineceğiz canım.Durmadan çalışş bakemm:KK55:

Son düzenleme:
Fotosunu çekip öyle atın ayol....:KK1:
ya kusura bakma hiç düşünemedim bundan sonra eklerim ama eğer bu ay adet olursam oldumu çünkü büyük ihtimal yarından sonra hep benım çizgim birda olmuyor
Bu sabah midem çok bulandı,belimm ciddi ağrıyor,bacaklarım ağrıyor,hiç akıntım yok, göğüslerim fena acıyor ve dolgun.Bunlar regli belirtiside olabilir , nedir bilmiyorum yani.3 nisana kadar beklicem gelmezse.Zaman belirledim kendime.

tabiki hepsi aynı değil bende çok araştırdım en iyisi laboquıck dediler denedik görecez bakalım :KK28: :KK14:

oooooo sen tatlım sen tavan yapmışsın :KK17: :KK9: :KK4: :KK4: bu ne enerji sırrını bızede ver kuvvet yerinde maşallah :nazar: hergün çalışmışsın kesin sen bu ay hamıle :KK49: kalırsın hadı bakalım

tatlım ateşin çok güzel gidiyo sabitlemiş kendini yarında düşmez inş. böyle gider :KK16:

suayımm Balım nerelerdesin sen :KK4: bi git geri gelmedin kuzu.Hep beraber sevineceğiz canım.Durmadan çalışş bakemm:KK55:

meleğim benım bıtanem bıraz işlerim vardı kuzum ben bu akşamda çalışcam bizimkisi akşam 10 daevde malesef mesaisi var aradı aşkım bugün çalışma varmı diye bende var dedım sen dün benı uyutmadın bugünde ben uyutmayacağım :KK17: :KK4: :KK48: :KK9: valla bıtanem elimizden geldiğince çalışcaz :KK9: sendende güzel haberler alırız inş. allahım senın göbişi doldursun inş. hepimizin tabıkı ben kaçıyorum meleklerim yarın görüşürüz :KK54: :KK54:

ya kusura bakma hiç düşünemedim bundan sonra eklerim ama eğer bu ay adet olursam oldumu çünkü büyük ihtimal yarından sonra hep benım çizgim birda olmuyor

meleğim benım bıtanem bıraz işlerim vardı kuzum ben bu akşamda çalışcam bizimkisi akşam 10 daevde malesef mesaisi var aradı aşkım bugün çalışma varmı diye bende var dedım sen dün benı uyutmadın bugünde ben uyutmayacağım :KK17: :KK4: :KK48: :KK9: valla bıtanem elimizden geldiğince çalışcaz :KK9: sendende güzel haberler alırız inş. allahım senın göbişi doldursun inş. hepimizin tabıkı ben kaçıyorum meleklerim yarın görüşürüz :KK54: :KK54:

İyi akşamlar balım.Verimli ve bebişli bir akşam olsunn:KK49:
Öperimm kocamann

belim çok ağrıyor tam 3 gündür.resmen testereyle kesiyorlar sanki.daha önce hiç böyle olmamıştı.adet dönemimde bile ağrım olmuyor.batım 8 nisan daha da bayaa var ama acabbbbaaa?? .:18:

belim çok ağrıyor tam 3 gündür.resmen testereyle kesiyorlar sanki.daha önce hiç böyle olmamıştı.adet dönemimde bile ağrım olmuyor.batım 8 nisan daha da bayaa var ama acabbbbaaa?? .:18:

bekleme bekledigin zaman olmaz diyorlar ama ne mumkun akildan cikarmak. sen benden once ogreneceksin en azindan :) benim 11 nisan

adt tarihi ne zmn?

Belli değil canım....Son adet tarihim 13 şubattı...Kimyasal gebelik olmuş...Adet söktürcü kullandım ama adetim gelmedi..Dr.vajinal ultrasonla gelişmekte olan yumurta gördü..Onu değerlendirmeye çalıştık...Allah kısmet etmişse olur..Değilse adeti beklicem....

Laboquick ovulasyon testi yapan arkadaşlar,arada testlerinizin fotolarını koysanız,karşılaştırsak,negatif olduğunda ya da pozitif olduğunda nasıl oluyor görsek ??

çok ıyı fıkır canım yaa benımde bu ay ılk bı heyecan yapıyorum fıkır edınızrız en azından...bu arada ben nilayy_84 gecen aylarda baska topıkte denk gelıyorduk senınle:KK9::KK9:

ooooooo yaşasın meleğim senle beraber burası hamiş :nazar: :KK49: dolacak uğurlu topiğimiz bizim maşallah :nazar: hadi kızlar güzel haberler bekliyorum sizden haaaaa unutmayın

şimdiikkkk yarın atesım duserse ne olurkiiiiiii:26::26::26::26::26::26:pfff ogrenıcem bunlarııı cok soru soruyorumm:26::26:

belli değil canım....son adet tarihim 13 şubattı...kimyasal gebelik olmuş...adet söktürcü kullandım ama adetim gelmedi..dr.vajinal ultrasonla gelişmekte olan yumurta gördü..onu değerlendirmeye çalıştık...allah kısmet etmişse olur..değilse adeti beklicem....

cok gecmıs olsun. Hayırlısı olur ıns

Hamilelikte de ovulasyon testleri tamamen kopkoyu çıkıyor arkadaşlar..Aklınızda olsun :KK34:

valla tatlı ben koyu çizgiyi 3 gün önce gördüm benım ateş tablomda kesikli çizgi çekmiş nıye anlamadım :KK25: 3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim artik gecti yum.donemi.11 nisana kadar beklemek kaldi. o gunlerde adt olucak var mi araniz?

tatlım benımde 13 nisan inş. gelmezler :KK14::KK50:

tatlım belin ağrıması dur bakalım sabret daha 9gün var

bekleme bekledigin zaman olmaz diyorlar ama ne mumkun akildan cikarmak. sen benden once ogreneceksin en azindan :) benim 11 nisan

evet olmuyor çünkü beyin çok çabuk etkileniyor ama dediğin gibi ne mümkün :18:

benim de belim ağrımaya başladı.......

aaaaa kızlar ne oldunuz hepiniz bak şimdi sizin yüzünüzden benimde belime ağrı girdi:KK9::KK9::KK9:

yuppi çok şükür 100 olmuşuz :KK9::KK9::KK9:
:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:
kızlar ha gayret sık sık yazışalım dertleşelim sayfamızı coşturalım
:118::119::118::119::118::119:::118::119:118::119::118::119::118::119:
nıce 1000 sayfalara :118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:

ayy bu havaların ısınması ben bıyerde de duydum dogrumu acaba...o zmn daha cok hamıs olurmus ...

Tatlım onu bilmiyorum.Sadece havalar sıcak olunca bizimde uğraşımız aktivitemiz daha çok olur kafamız rahatlar manasında dedim:KK19:
Belkide öyle de bir etkisi vardır ama ben bilmiyorum:KK51:

yuppi çok şükür 100 olmuşuz :KK9::KK9::KK9:
:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:
kızlar ha gayret sık sık yazışalım dertleşelim sayfamızı coşturalım
:118::119::118::119::118::119:::118::119:118::119::118::119::118::119:
nıce 1000 sayfalara :118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:

Günaydınnn güzellerrr,

Ohh sayfamız dolmuş taşmış daha da güzel paylaşımlar yapıcaz inşallah:KK9::KK19:

Suaycım balım nasılsın bugün:KK19:

X