ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Tatlım merhaba ,
Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
Silikte olsa çizgi gördükten sonra gün aşırı ilişki olmalı.Ateş olayını ise bilen arkadaşlara danışmak gerek.Tek bildiğim yumurtlama günü ateşin düştüğü.

tatlım hoşgeldin aramıza silikde olsa o günü boş geçirme çalış benımde 12 günüm bugün silik çıktı ama ben yinede çalışcam
ayrıca ateşini adetin son günümü ölçmeye başladın anlamadım yada adetlerini düzenli girmemişsin akıntı durumunuda muhakkak yaz eğer yapmazsan yumurtlama çizgisini çekmez bıde ateşini sabitlemiş ama mesela ateşin birden düştü ya yanı yarın ateşin düştüyse ymurtluyosun hemen ogün ve ertesi gün ilişkide bulun tatlım oldumu

Son düzenleme:

amin canım inşallah...

tesekuur edrım cnm cevap verdıgın ıcın

Arkadaslar ben 28 de bir oluyorum. 10. Gunden itibaren teste basladim sabahlari hep tek cizgiydi. Dun aksam geri donup baktim pazartesi sonradan 2 cizgi olmus.dunku biri baya silikti. Gecti die dusunmustum ama sabah yaptigimda iki cizgi var yine. 2 defa yumurtlama olur mu. Yoksa teste mi sorun var anlamadim. Bu arada bugun 15. Gunum

Merhaba canım ,
birden fazla yumurtlama olabiliyor.Fakat testin geçerliliği var mı bilmiyorum.Çünkü zaman kaybı söz konusu

canım testi yaptıkdan sonra yanı 5-10 dakıkan sonra olanlar geçerli değil sen yıne çalışmalarına devam et bazen geçde yumurtlama oluyor yada çift yumurta ama sen yıne akşam test yap

Merhaba canım ,
birden fazla yumurtlama olabiliyor.Fakat testin geçerliliği var mı bilmiyorum.Çünkü zaman kaybı söz konusu
Ilk defa kullandim bu markayi cok iyi birsey degil. Bu ay klomende kullandim yumurta sayisida fazla olabilir. Dun uzulmustum baya karirmisiz gunu diye. Pazar ve sali calisma yaptk

ayyy kizlarrrr yumurtalarim bosa gidiyorrrr yaa degerlendirsemmi ne etsem acep yawwww akil verin yada sabredeyimmi yaaaaa

yine aynı şey.bugün 14.günüm labaoquıckde pozitif kıpkırmızı.diğer çubuk testte biraz silik.demek labaoquıckim olmasa hala yumurtlamayı beklicem.keşke almasaydım birsürüde var..

Bugün duramadım hiç yerimde, wcdeydim sürekli.Sindirim süper çalışıyor.Umarım bişeyler olduğu içindir.

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay ovulasyon testine basladım bugun cift çizgi cıktı cok heyecanlıyım lütfen sizde bişeyley yazın

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Şimdi bu pozitif değil mi ? Yumurtlama oldu mu anlamına geliyor yoksa olacak mı demek ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…