ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba bende ılk kez bu ay kullanmaya basladım ovulasyon testını bugun 13.gunum 11.gun basladım yanlız 3 ude hafıf sılık cızgı bu sekılde olunca yumurtlamıyormuyum yani bırde atesım su sekılde 3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
degerlendırebılırmısnız...

Tatlım merhaba ,
Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
Silikte olsa çizgi gördükten sonra gün aşırı ilişki olmalı.Ateş olayını ise bilen arkadaşlara danışmak gerek.Tek bildiğim yumurtlama günü ateşin düştüğü.

merhaba bende ılk kez bu ay kullanmaya basladım ovulasyon testını bugun 13.gunum 11.gun basladım yanlız 3 ude hafıf sılık cızgı bu sekılde olunca yumurtlamıyormuyum yani bırde atesım su sekılde 3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
degerlendırebılırmısnız...

tatlım hoşgeldin aramıza silikde olsa o günü boş geçirme çalış benımde 12 günüm bugün silik çıktı ama ben yinede çalışcam :KK17: :KK4:
ayrıca ateşini adetin son günümü ölçmeye başladın anlamadım yada adetlerini düzenli girmemişsin akıntı durumunuda muhakkak yaz eğer yapmazsan yumurtlama çizgisini çekmez bıde ateşini sabitlemiş ama mesela ateşin birden düştü ya yanı yarın ateşin düştüyse ymurtluyosun hemen ogün ve ertesi gün ilişkide bulun tatlım oldumu :KK34:

Yeterki sen yol delii :KK54:
Valla bekliyoruz sabırla işte, olmadı dediğini yapıp kırmızıları geri yollayacağımm :KK52::KK51:

Nasıl da yıpranıyoruz ya :KK43: relax olmayı başaranları alınlarından öpmek istiyorumm.

hahahaha :KK9: kuzum aynısını benım koca bana yaptı ya geçen adetimde aramış aşkım kendini sıkda gelmesin bende tamam aşkım tıpa takarım oraya :KK9: :KK9: ay ne güldüm bende sana diyorum işte ne yapalım artık kafayı yedik :KK53: :KK1:
ya kımse bızden farklı değil herkes bu stresi yaşıyor kuzucum

Son düzenleme:
canım benım ben yaptım dediğin gibi çubuk silik laboquickden benım ona göre koyu çıktı ben riske girmicem bugünde çalışmaya devam :KK17::KK17::KK4:
inş. hepimizin göbişi bebiş olur :KK16::KK16: ayyyy içim bir hoş oldu

kuzum her işte bir keramet vardır rüyalarda bir işaret kız cadı :KK55: :emir_bebek: yiğenim mi geliyo yoksa :KK9::KK9:
ben yiğen istiyorum bak sık dişini kırmızılar gelmesin tıpa tak :KK9::KK9:

eeee heralde atmada saçını başını yolayım :KK9::KK9::KK9::KK54:

demek anladıkki çubuklar daha az duyarlı.en iyisi labaoquıck kullanmak.:KK9:

tatlım hoşgeldin aramıza silikde olsa o günü boş geçirme çalış benımde 12 günüm bugün silik çıktı ama ben yinede çalışcam :KK17: :KK4:
ayrıca ateşini adetin son günümü ölçmeye başladın anlamadım yada adetlerini düzenli girmemişsin akıntı durumunuda muhakkak yaz eğer yapmazsan yumurtlama çizgisini çekmez bıde ateşini sabitlemiş ama mesela ateşin birden düştü ya yanı yarın ateşin düştüyse ymurtluyosun hemen ogün ve ertesi gün ilişkide bulun tatlım oldumu :KK34:

hahahaha :KK9: kuzum aynısını benım koca bana yaptı ya geçen adetimde aramış aşkım kendini sıkda gelmesin bende tamam aşkım tıpa takarım oraya :KK9: :KK9: ay ne güldüm bende sana diyorum işte ne yapalım artık kafayı yedik :KK53: :KK1:

Geçecek bugünlerde diyerek beklemeye ve umut etmeye devam ediyoruz tatlım.
Bu arada Zerre akıntım yok, kupkuruyum.Bi anlamı var mı

Tatlım merhaba ,
Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
Silikte olsa çizgi gördükten sonra gün aşırı ilişki olmalı.Ateş olayını ise bilen arkadaşlara danışmak gerek.Tek bildiğim yumurtlama günü ateşin düştüğü.

amin canım inşallah...

tesekuur edrım cnm cevap verdıgın ıcın

merhaba canım hosbuldum:KK9:

reglım bıttıgınden berı gun asırı ılıskı oldu aksam fotosunu koyarım yaptıgım testlerım:KK9:saklıyorum

adetımın ılk gunu basladım tabloya yanlıs mı yapmısın:26::26:akıntı durumunu nasıl yapıcam bılmıyorum ama ben akıntı olayını hıc anlamadım sureklı bı akıntı halınde oldugumdan uzayanı fln farkedemıyorum:KK19:

Arkadaslar ben 28 de bir oluyorum. 10. Gunden itibaren teste basladim sabahlari hep tek cizgiydi. Dun aksam geri donup baktim pazartesi sonradan 2 cizgi olmus.dunku biri baya silikti. Gecti die dusunmustum ama sabah yaptigimda iki cizgi var yine. 2 defa yumurtlama olur mu. Yoksa teste mi sorun var anlamadim. Bu arada bugun 15. Gunum

Arkadaslar ben 28 de bir oluyorum. 10. Gunden itibaren teste basladim sabahlari hep tek cizgiydi. Dun aksam geri donup baktim pazartesi sonradan 2 cizgi olmus.dunku biri baya silikti. Gecti die dusunmustum ama sabah yaptigimda iki cizgi var yine. 2 defa yumurtlama olur mu. Yoksa teste mi sorun var anlamadim. Bu arada bugun 15. Gunum

Merhaba canım ,
birden fazla yumurtlama olabiliyor.Fakat testin geçerliliği var mı bilmiyorum.Çünkü zaman kaybı söz konusu :KK34:

merhaba canım hosbuldum:KK9:

reglım bıttıgınden berı gun asırı ılıskı oldu aksam fotosunu koyarım yaptıgım testlerım:KK9:saklıyorum

adetımın ılk gunu basladım tabloya yanlıs mı yapmısın:26::26:akıntı durumunu nasıl yapıcam bılmıyorum ama ben akıntı olayını hıc anlamadım sureklı bı akıntı halınde oldugumdan uzayanı fln farkedemıyorum:KK19:

tatlıl adetinin hangi günler olduysan ogünleri yaz ayrıca akıntı durumun çok önemli elinle bak ve yaz bak burda açıklama Cervical Fluid: Servikal Mukus (N/A: Not Available-Belli değil--- yani servikal mukusa bakmadıysanız, nasıl olduğunu anlamadıysanız, bir şey yazmadıysanız N/A yazar.) Dry: Kuru, Sticky: Yapışkan, Watery: Su gibi, Eggwhite: Yumurta akı. :KK34:

canım testi yaptıkdan sonra yanı 5-10 dakıkan sonra olanlar geçerli değil sen yıne çalışmalarına devam et bazen geçde yumurtlama oluyor yada çift yumurta ama sen yıne akşam test yap :KK42:

Merhaba canım ,
birden fazla yumurtlama olabiliyor.Fakat testin geçerliliği var mı bilmiyorum.Çünkü zaman kaybı söz konusu :KK34:
Ilk defa kullandim bu markayi cok iyi birsey degil. Bu ay klomende kullandim yumurta sayisida fazla olabilir. Dun uzulmustum baya karirmisiz gunu diye. Pazar ve sali calisma yaptk

ayyy kizlarrrr yumurtalarim bosa gidiyorrrr yaa degerlendirsemmi ne etsem acep yawwww akil verin yada sabredeyimmi yaaaaa :KK52:

yine aynı şey.bugün 14.günüm labaoquıckde pozitif kıpkırmızı.diğer çubuk testte biraz silik.demek labaoquıckim olmasa hala yumurtlamayı beklicem.keşke almasaydım birsürüde var..

Bugün duramadım hiç yerimde, wcdeydim sürekli.Sindirim süper çalışıyor.Umarım bişeyler olduğu içindir.:KK52:

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay ovulasyon testine basladım bugun cift çizgi cıktı cok heyecanlıyım lütfen sizde bişeyley yazın

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Şimdi bu pozitif değil mi ? Yumurtlama oldu mu anlamına geliyor yoksa olacak mı demek ??

X