- 2 Mayıs 2012
- 164
- 261
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.241
Benim 14.gün koyulaştı canım. 15.gün (bugün ) siliklesti yineMerhaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Ovulasyon testini bugün daha kötü beklerken siliklesmis normal mi değerlendirir misiniz? Önerileriniz neler 3 saat su icmedim
M mutlucukperisi buraya da geldim hihi :)
ben de bu ay başladım ovu. testine, yarın (17. gün) koyu çizgiyi bekliyorum bakalım hayırlısı :)
Arkadaşlar tecrubenize ihtiyacım var testi incelermisiniz ? Bir de farkettim ki sabah saatlerinde yaparsam idrar daha koyu oluyor ogleden sonra da idrar rengi aciluyor ve sabah test yapdigim da silik çıkıyor fakat öğleden sonra silik net çıkacak diye artacağına azalıyor nerde hata yapıyorum.sizce hangi zamanlarda yapmalıyım akşam saatlerinde tekrar etmelimiyim ? Yardiminiza ihtiyacım var bu tabloya göre sıvı alımını dengeleyemiyorum gibi geliyor 3 saat bişey içmeden testi yapıyorum fakat sürekli wc ye ciktigimdan seyreliyor mu acaba idrar sastim kaldim nerede hata yapıyorum diye şimdiden teşekkürler
Teşekkürler testlerimi sabah mi yapmalıyım doğru sonuç için susuz kalamiyorum pek fazlabana kalırsa daha var, sondakinde biraz koyulaşmaya başlamış. benim 16. günümde böyle oldu. yarın tekrar yapın öncekileri değerlendirmeye almayın. bence tabi...
ben uyandıktan 2 saat sonra falan yapıyorum.Teşekkürler testlerimi sabah mi yapmalıyım doğru sonuç için susuz kalamiyorum pek fazla
Teşekkürler testlerimi sabah mi yapmalıyım doğru sonuç için susuz kalamiyorum pek fazla
benceArkadaşlar sizce testim pozitif mi yumurtluyor miyim?
Arkadaşım pekala şimdi pozitif mi sence?
Arkadaşlar sizce yumurtlama testim suan pozitif mi?
tam olarak bilemedim ama önceki güne göre koyulaşmış. bazılarında tamamen koyulaşmıyormuş, bende de böyle oldu. istersen akşam bi tane daha yap. ama her halükarda dün olmadıysa bugünü değerlendir derim.Arkadaşım pekala şimdi pozitif mi sence?
Eki Görüntüle 1843170 arkadaşlar akşam tekrarladım testi teste devam etmelimiyim yumurtlama pozitif mi
Malesef değerlendiremedik eşim rahatsızdı inşallah kacirmadim günüakşamki dahada koyu akşamı değerlendirmişsindir inşalllah...
Malesef değerlendiremedik eşim rahatsızdı inşallah kacirmadim günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?