ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar 2 3 ay normal takvimdeki ovulasyon gunune göre denedik olmadı bu ay test aldım ama adet bitiminden beri 9 -10 gündür hergün yapıyorum hiç çift çizgi olmadı normal mi bukadar geç olabiliyo mu

kızlar 2 3 ay normal takvimdeki ovulasyon gunune göre denedik olmadı bu ay test aldım ama adet bitiminden beri 9 -10 gündür hergün yapıyorum hiç çift çizgi olmadı normal mi bukadar geç olabiliyo mu
belkide geç yumurtluyorsundur adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayabilirsin ovulasyon testine

canim senin testlerinde hic pozitif gormedim.ayni saatte ve 2 saat sivi almadan yapman gerekiyo sabah idrariyla yapma.bunlara dikkat ettin mi.bide ara verme sakin bu ay olmazsa eger onumuzdeki ay adetin biter bitmez gun asırı iliski yasa mutlaka tutar.bu da benim bgn sabah yaptigim gebelik testi.umudunu kaybetme sakin

Eklentiler

• 20151030_091144.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 263
tebrik ederim hayırlı olsun Allah bize de çift çizgileri görmeyi nasip etsin bir an önce inşallah :)

Canim bana kalsa yapacagim da gun asiri esim cok isteksiz su ara. Psikolojik baski yapiormusum defalarca tartistik bu yuzden. Ne yapacagimi bilmiyorum. Hic bi rahatsizligim yok ama esim sikinti cikariyo beni de soguttu cinsellikten artik gucume gidiyor. Cocuk istiyor sevgi dolu bi adam ama gel gor ki...

canim sadece bebek icin olmadigina ikna et.sadece bebek icin degil bebek bahane de canim gun asiri olmazsa sadece yumurtlama gunlerinde imkansiz.yani haftada en az 3 4 kez denemeniz lazim.esin de kafa olarak rahat olmazsa cok zor.

ben bundan onceki ay cok rahatsizdim cift cizgiyi gorur gormez o gun ve sonraki 3 gun denedik ama olmadi.bu ay adetim biter bitmez gun asiri denedik su an 3gun geciktim :)

canim sadece bebek icin olmadigina ikna et.sadece bebek icin degil bebek bahane de canim gun asiri olmazsa sadece yumurtlama gunlerinde imkansiz.yani haftada en az 3 4 kez denemeniz lazim.esin de kafa olarak rahat olmazsa cok zor.
Canim yogun calisiyor eve gelince de biraz dinlenip yatmak istiyor. Sonra da tartisiyoruz. Sence ovulasyon testlerine devam edeyim mi ? 28 gunde bir adet oluyrm. Bugun hala gebelik ihtimalinin yuksek oldugu gunlerdeyim cok bunaldim bebek fikrinden. Her an yumurtluyor muyum die dusunmekten ya da esimi bugun nasil ikna edebilirm die dusunmekten basim agriyor. Rahatlayamıyorm artik..

canim sen duzenli sekilde adet goruyosan 13.gun yada 14.gun yumurtlamalisin. eger esin bu sekildeyse biraz ara ver istersen 2 ay filan biraz kendine gelsin.cunku bebek calismadan 1 2 gunde olacak bisey degil

canim sen duzenli sekilde adet goruyosan 13.gun yada 14.gun yumurtlamalisin. eger esin bu sekildeyse biraz ara ver istersen 2 ay filan biraz kendine gelsin.cunku bebek calismadan 1 2 gunde olacak bisey degil
Teskkur ederim canim. Yumurta takibi yaptirmayi dusunuorum onumuzdeki ay.. boylelikle ona en azindan baski yapmam iki gunde bir diye. Olmazsa da ara vermeyi ben de dusunuyorum. Sen hemen mi hamile kaldim. Sevincini yürekten paylaşıyorum arkadasim Allah bizlere de nasip etsin ins o guzel duyguyu..

ilk kez duzenli denedik canim onda da tuttu sanirim yani yarin kan testi yaptircam.gun asiri denedik yumurtlama gununden 2 gun once yumurtlama gunu be 1gun sonra denedik.yumurtlamadan onceki denememizin etkisi oldu bence.yani 2 gun once sperm ordaydi yumurtam catladigi(cift cizgiyi gordugum gun) yumurtayla bulustu.bu sekilde dene istersen.esin 2 3 dakka cikmadan kalicak oyle.anladin mi.bu sekilde cok cok iyi oluyo

Canim ben de ayni sekilde yumurtlamadan iki gun once ve yumurtlama gunu(carsamba) ve kismetse bugun deneyecegim. Insallah benimki de tutar :) dedigin gibi biraz bekliyoruz cikmadan ve hemen sonrasinda da belimin altina yastik koyup uzaniyorum yarim saat kadar. Bilemiyorum ki.. Gecen ay stresten normalde bir gun bile sasmayan adetin 15 gun gecikti. Sanirim stres cok etkili gerci ben bu ay ovulasyon testinde oyle koyu bi cizgi gormedim ama takvimime gore ovulasyonun en koyu gosterdigi gun ile takvimimdeki yumurtlama gunum ayni kafam karisti.. Cift cizgiyi goremesem de dedigin gibi sivi olayina ayni saatte testi yapma olayina pek dikkat edemedim. Calisiyorum test kullanimini pek duzenli yapamadim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…