ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Yok Can'ım bnm de değildi böyleydi ama yine de ihtimal olabilir belki diyorum
Ben onumuzdeki ay yumurtlama takibi yaptirmak istiyorum canim. Cunku testte kaçırmış olabiliriz. Koyulasmadigina gore ya kacirdik ucunu yakaladik ya da yumurtalarimiz yeteri kadar buyumuyor die dusunuyorum. Zaten kadinalr bilinenin aksine her ay yumurtlamazmis tavuklar bile surekli yumurtlarken neden Allahim :)

Evet bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de yumurta takibi istiyorum ama inşallah gerekmez hiçbirimize :/

Piko var mı Can'ım bir de sende

Hemen yazacagim canim. Pek umudum yok ama Allah buyuk. Ol derse olur. Ne kadar zamandir istiyorsunuz? Dua edicem canim hepimz icin. Benim adet duzensizligim yok gunu gunune oluyorum kendiliginden. Dr gittim o da hersey normal dedi ama iste nasip olmayinca olmuyor. :) bekleyelim hayirli haberlerle gelelim insallah arkadasim.

Canim belki sikinti spermlerdedir. Hic dr gittniz mi? Spermiograma bi baktirin bise yoksa bile iciniz rahat etsin. Allah nasip ederse hepimizin bebeği olacak. Yurekten inaniyorum kizlar :)
spermlere hiç baktırmadık canım. bende pko başlangıcı var sadece belki ovu testi yanlış sonuç vermiş bile olabilir yani 2.çizgi T çizgisi yani kopkoyu çıktı. Ertesi gün yani bugün bakmadım ne durumda diye

Bak sıkma işte canını sorununuz da yokmuş ne güzel :) hayırlısıyla olur Allah doğru Zamanda verecek inşallah bak bende piko varken bile hayırlısı olur diyorum ilk ayımız daha başlayalı ama kısmet bu işler

Canim benim de esimin sperm degerleri dusuk. Herkeste bi dert var iste. Cinsel isteksizlik yasiyoruz bu ara bebek yuzunden cok gerildik esim de ben de.

Canim benim de esimin sperm degerleri dusuk. Herkeste bi dert var iste. Cinsel isteksizlik yasiyoruz bu ara bebek yuzunden cok gerildik esim de ben de.
Ama çözümü basit eşinin sorununun dert etmeyin hiç neler neler var çevrede öyle düşün :/ ne Zaman kafamızdan attık o Zaman çocuk oldu diyor çevremdeki herkes siz de unutun bir süre gerçi söylemesi kolay biliyorum ama dert olarak görme hayırlısıyla olur doğru zamanda

Pko sadece yumurtlama gununun belirsizligi ve yumurtanin ayni anda birden fazla olgunlasmasi ya da olgunlasmadan catlamasi demek degil mi canim. Testte ciktiysa bence sikinti yok hem teste hem de denemelere devam et lutfen olumsuz dusunme. :)

Pko sadece yumurtlama gununun belirsizligi ve yumurtanin ayni anda birden fazla olgunlasmasi ya da olgunlasmadan catlamasi demek degil mi canim. Testte ciktiysa bence sikinti yok hem teste hem de denemelere devam et lutfen olumsuz dusunme. :)
benim bildiğim kadarıyla pko birden fazla yumurtanın olgunlaşmadan ve çatlamadan yumurtalık etrafında toplanması olayıdır. Ayrıca pkolularda LH hormonu her zaman yüksek olurmuş o yüzden emin olamıyorum bende

Aynen Can'ım ben de pikoluyum yıllardır aynen dediğin gibi yumurtaların olgunlaşmayıp kist oluşturması... O yüzden pikoluların hamile kalması çok daha zor yine de Allah büyük ol derse olur

Aynen Can'ım ben de pikoluyum yıllardır aynen dediğin gibi yumurtaların olgunlaşmayıp kist oluşturması... O yüzden pikoluların hamile kalması çok daha zor yine de Allah büyük ol derse olur
ben soğan kürüne başladım canım bugün 6. günüm bazı pkolularda hatta çoğunlukta işe yaramış sende denemediysen dene istersen belkide işe yarar belli mi olur Allah büyük.

ben soğan kürüne başladım canım bugün 6. günüm bazı pkolularda hatta çoğunlukta işe yaramış sende denemediysen dene istersen belkide işe yarar belli mi olur Allah büyük.
İki yıl öncesi falan denedim ben onu Can'ım ama hiçbir işe yaramadı bende ilacı bıraktığım Zaman hasta olamadım hiç kendi kendime şimdi uzun Zaman'dan sonra tekrar ilacı bıraktım bakalım bekliyorum sizin gibi. Ben de inciri duydun incir ye sürekli günde 3-5 tane yumurta olgunlaştırmA özelliği varmış

Him yanlis biliyormusum demek ki. Gene de calismalari birakmayin canim bi gun arayla deneyin. Gerisi Allah'in takdiri. :)

inciri her gün yedim 3-4 tane ayrıca havuçta yedim. ve spor yapıyorum. benim adet olamama gibi bir sıkıntım yok şimdilik her ay adet oluyorum ilaçsız. zaten 3-5 aydır sıkıntı var . doktorum hiç bir ilacı kullanmamı istemiyor şuan 57 kiloyum 160 boyum var eğer zayıflarsam herşey normale girermiş

İnşallah birinden biri işe yarar da tedavisiz hamile kalırsın,kalırız Ümit Allah'tan hayırlısı bekleyelim. Ben. Adet de olamıyorum kendi kendime sen adetin gelmediği an anlarsın ki kesin hamilesin ben de test yapcam bakalım

herşeyin hayırlısı canım ya nasipte ne varsa onu yaşarız , eğer olmazsa bile bir vakti zamanı vardır Allah'
ın takdiri hepsi.

Son adet tarihim 29 ekim kasımı n sanirim 2 ve 10 arasi olmasi lazim ovulasyon dogrulugundan emin deyilim yardimci olurmusunZ??bu gun sona erdi adetim.yardimci olurmusuz...

Son adet tarihim 29 ekim kasımı n sanirim 2 ve 10 arasi olmasi lazim ovulasyon dogrulugundan emin deyilim yardimci olurmusunZ??bu gun sona erdi adetim.yardimci olurmusuz...
Adetinin ilk gününü bir olarak say ve 10. Gün ile 15.gün. Civarları yumurtlaman olur Canım ovulasyon testi kullanıp kesin günü de anlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…