ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar bu testlere göre yumurtlama hangi günde sizce ilişkinin mutlaka olması gereken gün hangisi olmalıdır

Eklentiler

• IMG_20151024_221528.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 249
Kizlar cift cizgiden sonra siliklesti ne anlama geliyor bu neden ??? 24 ve 25 degerlendirildi bu arada :)

Eklentiler

• IMG_20151026_143501.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 246
canim aynen bende ümitlenmek istemiyorum adete 2 gun war 2 gun daha bekleyip oyle gidiyim en iyisi ama ilk kez boyle silikte olsa cizgiyi gordum normalde hicbirsekilde cizgi cikmiyordu

canim aynen bende ümitlenmek istemiyorum adete 2 gun war 2 gun daha bekleyip oyle gidiyim en iyisi ama ilk kez boyle silikte olsa cizgiyi gordum normalde hicbirsekilde cizgi cikmiyordu
İki güncük daha bekle en iyisi ay ben bile heyecanlandım:) öğrenince bana da bildir Canım ve inşallah güzel haberler verirsin :)

Kizlar merhaba, hazirandan beri bebek istiyoruz ama esimde de ben de de artik bikkinlik olustu. Cunku esimi surekli iki gunde bir beraber olmaya zorluyorum napimm ama o da bebek istemeyi bilio. Calismayana Allah verir mi :) normalde hep duzenli adet olurum gecen ay stresten 15 gun geciktim nese cenem dustu :-D kizlar gittigidiyordan ovulasyon testi aldim uygulamya basladim takvimim bugun yumurtladigimi gosteriyor test negatif cikior bi foto gondersem bi bakr misiniz? Bu arada bu netten aldigim test guvenilir mi ki ya laboquick markasi..

Eklentiler

• 1446047930578.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 219
canım seni çok iyi anlıyorum ,ben de bu ay ovulasyon takibi yapıyorum:) senin en üstteki testinde yumurtlama olmuş gibi bence :)

Iste anlayamadim canim ya. Pozitif olmadi icin iki cizgi de ayni koyulukta olup testi yaptıktan hemen sonra koyulasmasi gerekiyormus benim oyle olmadi. En usttekini bi kac saat once yaptim aksam calissam mi ki bilemedim ay surekli esimin pesindeyim adam bikti benden haha :)

kesinlikle guvenilir canim

canim ben bu testi uyguladim sanirim bu testle de hamile sansim war gibi yani daha kan testi yaptirmadim.testi uygulama yontemimi we sormk istedigin sorulari cevaplayabilirim.adete 2 gun ve 1gun kala yaptigim testler bunlar.bgn adet gunum ama henuz olmadim ovulasyon testlerim surekli cift cizgi.bgn 't' cizgisi cok daha koyuydu hatta.hergun pozitif cikiyosa gebeligin oldugunu soylemislerdi.umutluyum ama kan testi yaptirmadan heveslenmicem.dedigim gibi sormak istedigin her soruyu cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…