- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.981
Canım sende hep koyu çıkmış ama bence 12 sinden 16 suna kadar ilişki olduysa şansın Yüksek :)kızlar bu testlere göre yumurtlama hangi günde sizce ilişkinin mutlaka olması gereken gün hangisi olmalıdır
çok teşekkür ederim canım bu aralarda bir defa ilişki olduCanım sende hep koyu çıkmış ama bence 12 sinden 16 suna kadar ilişki olduysa şansın Yüksek :)
Hayırlısı olsun Can'ım takma kafana çok fazla güzel haberler alırsın inşallah :)çok teşekkür ederim canım bu aralarda bir defa ilişki oldubakalaım hayırlısı
Canım ümitlendiriyor gibi olmasın ama hamilelik var gibi gidip hemen kanda baktır benceyorumlar misiniz rica etsem ?
İki güncük daha bekle en iyisi ay ben bile heyecanlandım:) öğrenince bana da bildir Canım ve inşallah güzel haberler verirsin :)canim aynen bende ümitlenmek istemiyorum adete 2 gun war 2 gun daha bekleyip oyle gidiyim en iyisi ama ilk kez boyle silikte olsa cizgiyi gordum normalde hicbirsekilde cizgi cikmiyordu
Güzel haberlerle görüşmek üzere o Zaman canım:)insallah canim hemen yazarim sana :) :)
canım seni çok iyi anlıyorum ,ben de bu ay ovulasyon takibi yapıyorum:) senin en üstteki testinde yumurtlama olmuş gibi bence :)Kizlar merhaba, hazirandan beri bebek istiyoruz ama esimde de ben de de artik bikkinlik olustu. Cunku esimi surekli iki gunde bir beraber olmaya zorluyorumnapimm ama o da bebek istemeyi bilio. Calismayana Allah verir mi :) normalde hep duzenli adet olurum gecen ay stresten 15 gun geciktim nese cenem dustu :-D kizlar gittigidiyordan ovulasyon testi aldim uygulamya basladim takvimim bugun yumurtladigimi gosteriyor test negatif cikior bi foto gondersem bi bakr misiniz? Bu arada bu netten aldigim test guvenilir mi ki ya laboquick markasi..
Canim bence de hamile olma ihtimalin cok yuksek. Insallah guzel haberler getirirsin bize :)yorumlar misiniz rica etsem ?
Kizlar merhaba, hazirandan beri bebek istiyoruz ama esimde de ben de de artik bikkinlik olustu. Cunku esimi surekli iki gunde bir beraber olmaya zorluyorumnapimm ama o da bebek istemeyi bilio. Calismayana Allah verir mi :) normalde hep duzenli adet olurum gecen ay stresten 15 gun geciktim nese cenem dustu :-D kizlar gittigidiyordan ovulasyon testi aldim uygulamya basladim takvimim bugun yumurtladigimi gosteriyor test negatif cikior bi foto gondersem bi bakr misiniz? Bu arada bu netten aldigim test guvenilir mi ki ya laboquick markasi..
Kizlar merhaba, hazirandan beri bebek istiyoruz ama esimde de ben de de artik bikkinlik olustu. Cunku esimi surekli iki gunde bir beraber olmaya zorluyorumnapimm ama o da bebek istemeyi bilio. Calismayana Allah verir mi :) normalde hep duzenli adet olurum gecen ay stresten 15 gun geciktim nese cenem dustu :-D kizlar gittigidiyordan ovulasyon testi aldim uygulamya basladim takvimim bugun yumurtladigimi gosteriyor test negatif cikior bi foto gondersem bi bakr misiniz? Bu arada bu netten aldigim test guvenilir mi ki ya laboquick markasi..