- 11 Aralık 2014
- 174
- 20
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.001
ben de sorabilir miyim :)bu da testler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de sorabilir miyim :)bu da testler
Bu arada inşallah hayırlıısyla hamilesindir canım :)canim ben bu testi uyguladim sanirim bu testle de hamile sansim war gibi yani daha kan testi yaptirmadim.testi uygulama yontemimi we sormk istedigin sorulari cevaplayabilirim.adete 2 gun ve 1gun kala yaptigim testler bunlar.bgn adet gunum ama henuz olmadim ovulasyon testlerim surekli cift cizgi.bgn 't' cizgisi cok daha koyuydu hatta.hergun pozitif cikiyosa gebeligin oldugunu soylemislerdi.umutluyum ama kan testi yaptirmadan heveslenmicem.dedigim gibi sormak istedigin her soruyu cevaplarim
ben de sorabilir miyim :)
Bu arada inşallah hayırlıısyla hamilesindir canım :)
Benim ovulasyon testlerim bu şekilde ve 24ünden beri gergin ilişki oldu 27 gecesi sol yumurtalığım çok ağrıdı sonra bir anda geçti.yumurta çatladı galiba diye düşünüyorum ama emin olamıyorum kullanmış biri olarak sen de yorumlar mısın Can'ım.sence olmuş mudur yumurtlama ve çatlamainsallh canimm
Benim ovulasyon testlerim bu şekilde ve 24ünden beri gergin ilişki oldu 27 gecesi sol yumurtalığım çok ağrıdı sonra bir anda geçti.yumurta çatladı galiba diye düşünüyorum ama emin olamıyorum kullanmış biri olarak sen de yorumlar mısın Can'ım.sence olmuş mudur yumurtlama ve çatlama
Anladım canım çıkmadan durma olayını yapmadık ama 15-20 dakika belimşn altında yastıkla yattım sadece.Kısmet artık bakalım... Çok teşekkür ederim ayrıcacanim testi yapar yapmaz t beliriyosa ve daha belirgin daha koyuysa o gun yumurtan catlamis demektir.zaten yumurtlama gunu onemli ama gun asiri iliski olduysa eger tutmama ihtimali yok.benim farkettigim sey yumurtladigin gunden 1 yada 2 gun once eger iliski olduysa mutlaka dollenme oluyo.gun asiri yaptiysan mutlaka dollenme olur tamam mi.ama esin 2-3 dakka cikmadan durcak tmm mi.
Benim ovulasyon testlerim bu şekilde ve 24ünden beri gergin ilişki oldu 27 gecesi sol yumurtalığım çok ağrıdı sonra bir anda geçti.yumurta çatladı galiba diye düşünüyorum ama emin olamıyorum kullanmış biri olarak sen de yorumlar mısın Can'ım.sence olmuş mudur yumurtlama ve çatlama
Anladım canım çıkmadan durma olayını yapmadık ama 15-20 dakika belimşn altında yastıkla yattım sadece.Kısmet artık bakalım... Çok teşekkür ederim ayrıca
arkadaşlar ovulasyon testinde T çizgizi C çizgisinden daha koyuysa yumurta çatlamış mı oluyor yoksa 24-36 saat içinde çatlayacak mı kafam karıştı doğrusu nedir ?
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin. Su bebek olayi ciktigindan beri esimi de yildirdim. Adam yorgun gelio ben de evde bekliorum gelsin de bebek yapalim die. Psikolojimiz altust. Bu ay da olmazsa ara mi versek diorum ruh sagligimiz acisindan. Siz boyle sikintilar yasadiniz mi ? Onumuzdeki ay yumurtlama takibi mi yaptirsam ya da. Zor gunler geciriorum. Bogazima kadar umutsuzluga battim esim yuzunden. Nese gelelim ovulasyon test sonuclarima. Asagiya eklicem ama ben cift cizgiyi goremedim kacirdim mi bilmiorum. Zaten iliski de uzerinde 15. Yazan testte oldu sadece.takvimimde yumurtlama gunum o gunu gosteriyor zaten. Bi bakar msin canim ya? Daha calismaya devam etmeliyi miyiz uffcanim ben bu testi uyguladim sanirim bu testle de hamile sansim war gibi yani daha kan testi yaptirmadim.testi uygulama yontemimi we sormk istedigin sorulari cevaplayabilirim.adete 2 gun ve 1gun kala yaptigim testler bunlar.bgn adet gunum ama henuz olmadim ovulasyon testlerim surekli cift cizgi.bgn 't' cizgisi cok daha koyuydu hatta.hergun pozitif cikiyosa gebeligin oldugunu soylemislerdi.umutluyum ama kan testi yaptirmadan heveslenmicem.dedigim gibi sormak istedigin her soruyu cevaplarim
ben koyu çizgiyi gördüğüm gün değerlendirdim başka bir sıkıntım yoksa eğer buluşurlar inşallah diyelim :)eger o koyulugu gorduysen o gunden 1gun oncesini o gunu ve 1sonraki gunu degerlendirmen gerekiyo.sperm ile yumurta mutlaka bulusur ogunlerde
Kızlar adet günleriniz ne Zaman ben de sizin gibiyim koyu çizgiyi gördüm ve değerlendirdim gerisi beklemek :/. haberleşelim güzel haberler almak istiyorum sizlerden deben koyu çizgiyi gördüğüm gün değerlendirdim başka bir sıkıntım yoksa eğer buluşurlar inşallah diyelim :)
13 kasımda adet olmam gerekiyor ama ben gebelik konusunda hiç umutlu değilim canım ya çünkü ilk kez görmüyorum çift çizgiyi geçen aylarda da gördüm ama sonu hep hüsran oldu o yüzden umudum yok yaniKızlar adet günleriniz ne Zaman ben de sizin gibiyim koyu çizgiyi gördüm ve değerlendirdim gerisi beklemek :/. haberleşelim güzel haberler almak istiyorum sizlerden de
Canim belki sikinti spermlerdedir. Hic dr gittniz mi? Spermiograma bi baktirin bise yoksa bile iciniz rahat etsin. Allah nasip ederse hepimizin bebeği olacak. Yurekten inaniyorum kizlar :)13 kasımda adet olmam gerekiyor ama ben gebelik konusunda hiç umutlu değilim canım ya çünkü ilk kez görmüyorum çift çizgiyi geçen aylarda da gördüm ama sonu hep hüsran oldu o yüzden umudum yok yani
Canim benim de 11 kasim gozukuyor. ama pek degerlendiremedik gibi biz. Sadece cift cizgiyi gordugumuz gun denedik onda da ikinci cizgi digeri kadar koyu degildi. Ertesi gun yaptigimda da o t cizgisi siliklesmeye basladi. Senin ayni koyulukta miydi ?Kızlar adet günleriniz ne Zaman ben de sizin gibiyim koyu çizgiyi gördüm ve değerlendirdim gerisi beklemek :/. haberleşelim güzel haberler almak istiyorum sizlerden de
Ay olmama ihtimali de var evet ama olumsuz düşünmeyelim.benim de 8 kasım adet tarihim. Hiç belli olmaz bu işler beklenmedik anda da olabiliyormuş. En erken ne Zaman kanda çıkar sizce kızlar ? Ben de çok umutlanmak istemiyorum ama merak da ediyorumCanim belki sikinti spermlerdedir. Hic dr gittniz mi? Spermiograma bi baktirin bise yoksa bile iciniz rahat etsin. Allah nasip ederse hepimizin bebeği olacak. Yurekten inaniyorum kizlar :)
Yok Can'ım bnm de değildi böyleydi ama yine de ihtimal olabilir belki diyorumCanim benim de 11 kasim gozukuyor. ama pek degerlendiremedik gibi biz. Sadece cift cizgiyi gordugumuz gun denedik onda da ikinci cizgi digeri kadar koyu degildi. Ertesi gun yaptigimda da o t cizgisi siliklesmeye basladi. Senin ayni koyulukta miydi ?
Canim ben daha once gebelikten suphelendigim zaman dr gittigimde kac gun geciktin demisti. On gun gectikten sonra baktirin diolar ama adet gunun baktirsan bile kanda varsa cikar. hayal kirikligi acisindan bekle derim canim bi kac gun gecsin. Tabi duzenli adet oluyorsan :)Ay olmama ihtimali de var evet ama olumsuz düşünmeyelim.benim de 8 kasım adet tarihim. Hiç belli olmaz bu işler beklenmedik anda da olabiliyormuş. En erken ne Zaman kanda çıkar sizce kızlar ? Ben de çok umutlanmak istemiyorum ama merak da ediyorum
Hep ilaçla oluyorum ben ilaç kullanmadığım ilk ayım o yüzden heyecanlıyım adet günümde baktırayım en iyisi eğer olmazsam.inşallah hepimiz güzel haberler alırız art arda sayılırız öğrenirseniz sizden de bekliyorumCanim ben daha once gebelikten suphelendigim zaman dr gittigimde kac gun geciktin demisti. On gun gectikten sonra baktirin diolar ama adet gunun baktirsan bile kanda varsa cikar. hayal kirikligi acisindan bekle derim canim bi kac gun gecsin. Tabi duzenli adet oluyorsan :)