ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Pekmezi sabahları yediriyorum zaten :) Gerçi bu aralar sıkıldı bıraktı adam sanırım..

Akşam yedireyim bari :))

canım siteye girdiğinde sağ üst köşede sharing tıkla orda setup tıkla (your charting home page web address)altındaki web linkini kopyala sonra buraya yapıştır
Hadi bekliyoruz

Pekmezi sabahları yediriyorum zaten :) Gerçi bu aralar sıkıldı bıraktı adam sanırım..

Akşam yedireyim bari :))

yaaa kuzum şimdi bir gülesim geldi dur bır kahkaha atayım
ya adamlara yaptıklarımıza bak ya çocuk gibi yemın ederim inş. bu adamlar bizi bırakmadan hamiş kalırız kız yoksa çocuk diye diye kafayı sıyırcaz

ben önceki yazılanları okuduğum için cevabını yeni gördüm
Link: [ur]http://your.favorite.link[/url]

umarım doğrudur.. :)))

sanırım yine olmadı
setup başlığının altında başka web adresi göremedim. bende bi körlük mü var ya da cahillik çok zor:))))
bi daha bakıyorum denemeye devam edicem:)

ben önceki yazılanları okuduğum için cevabını yeni gördüm
Link: [ur]http://your.favorite.link[/url]

umarım doğrudur.. :)))

olmadığını farkettim:)))

setup bölümünde başka bağlantı linki göremedim. adres cubuğundaki adres değildir herhalde.
ben de körlük mu var acaba:)) cahillik de olabilir tabi:))

sanırım yine olmadı
setup başlığının altında başka web adresi göremedim. bende bi körlük mü var ya da cahillik çok zor:))))
bi daha bakıyorum denemeye devam edicem:)

tatlım setup tıkla oda uzun dikdörtgen kutucuğun içindeki yazı

olmadığını farkettim:)))

setup bölümünde başka bağlantı linki göremedim. adres cubuğundaki adres değildir herhalde.
ben de körlük mu var acaba:)) cahillik de olabilir tabi:))

canim bir suay82in dedigi yer var bir de grafigin altinda share var. bak sag altta

oraya bas. 4 tane adres cikacak. Soyle

bunlardan 3uncusunu kopyala yapistir. hadi bekliyoruz :)

canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadık dr. hiç birsey yok dedi bu ay ilk kez ovülasyon testiyle ateçölçümü yaptım eğer yarın adet olursam hormon testi yapılcak hayırlısı

ovulasyon testinde pozitifi goruyorsun, ardindan atesin yukseliyorsa hormonlarinda sorun yoktur ki. esin gitti mi doktora?

Garanti biliyorsunuzdur, ilişkiden 2 saat önce içilen kahve spremler için iyiymiş.Bu akşam gene içicez kahveleri

Deneyen oldu mu hiç?

gelsin kilolar :) daha hamile olmadan kilo alan ilk kadinlar biz olacakgiz bu gidisle :) ben esime turk kahvesi yapiyorum. kendim icmiyorum. bir yerde kafein alinmamasi daha iyi diye okumustum kafein ile ilgili celiskili yazilar var. o nedenle riske atmak istemedim. esin icsin ama belfu bence sen bunu biraz arastir.

kızlar iyi tatıller ben 2 gün yokum p.tesi görüşürüz hepinizi kocaman
herkesle bol topikli hafta sonu dilerim

Hiç sorma adamlara neler yapıyoruz, iyi bişey demiyorlar.Ama napalım herşey bebiş için Çabalarımızın karşılığını alacağız illa

Zaten bi taraftan da zayıflamaya çabalıyorum
Ben de bu akşam içmim, eşime yapayım sadece o halde.Zaten gün içinde içiyorum abartmayayım

kızlar iyi tatıller ben 2 gün yokum p.tesi görüşürüz hepinizi kocaman
herkesle bol topikli hafta sonu dilerim

Tatlımm mutlu haftasonları sana ...
Aklım sende, haberlerini bekliyorum.
İyi akşamlarr

umarım benim izimden gelmek zorunda kalmassın:)) herkes de aynı olmuyor, inşallah bu ay güzel haberi alırsın
senin yaşın kaç?

30 yasindayim ben canim. İnsallah hepimiz guzel haberler aliriz. İnsan bebek istemeye baslayinca anliyor aslinda bilmedigimiz ne kadar cok hastalik var, hamile kalmak matematik denklemi cözmek gibi biseymis ya. Bisey yanlis gittigimi bütün sistem teklemeye basliyor.

Bende kocama mesir macunu ve balli muz yedirip duruyorum. Ben hamile kalicam derken adam tatli komasina giricek ya. :)

kızlar sat 27 subattıı ovu testınde halen görmedım gulen yuzu bugun 19.gun yumurtlamıyormuyum sızceeee

kızlar sat 27 subattıı ovu testınde halen görmedım gulen yuzu bugun 19.gun yumurtlamıyormuyum sızceeee

canım merhaba benim bat da 25 şubat hemen hemen aynıyız seninle. ben de 12. günden bu yana ovulasyon testi yapıyorum. bir türlü pozitif olmadı. bugün 21. gün. bugün kadın doğum randevum vardı. ultrason yapıldı. ve bir tane çatlamak üzere olan yumurtam varmış. ben de valla ümidi kesmiştim yumurtlamayacağım diye ama meğersem geç yumurtlayacakmışım. doktor hemen çatlatma iğnesi de vurdu. bence ümidini kesme. ben hep 19. günden sonra yumurtlama olmaz diye ilişkiye girmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…