- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
canım siteye girdiğinde sağ üst köşede sharing tıkla orda setup tıkla (your charting home page web address)altındaki web linkini kopyala sonra buraya yapıştır
Hadi bekliyoruz
tatlım bende onu duydum araştırdım hiç alakası yok ama keçiboynuzu pekmezi çok iyi birde şu karışık kuruyemiş varya atom kuruyemiş içinde pestil incir kuruüzüm baden fındık fıstık vs. var ya bız ondan aldık bıde bol bol sizde yıyın tv. izlerken atıştırmalık süper oluyor ama pekmezde çok iyi
canım siteye girdiğinde sağ üst köşede sharing tıkla orda setup tıkla (your charting home page web address)altındaki web linkini kopyala sonra buraya yapıştır
Hadi bekliyoruz
Pekmezi sabahları yediriyorum zaten :) Gerçi bu aralar sıkıldı bıraktı adam sanırım..
Akşam yedireyim bari :))
canım yapamadın mı ne oldu
ben önceki yazılanları okuduğum için cevabını yeni gördüm
Link: [ur]http://your.favorite.link[/url]
umarım doğrudur.. :)))
ben önceki yazılanları okuduğum için cevabını yeni gördüm
Link: [ur]http://your.favorite.link[/url]
umarım doğrudur.. :)))
sanırım yine olmadı
setup başlığının altında başka web adresi göremedim. bende bi körlük mü var ya da cahillik çok zor:))))
bi daha bakıyorum denemeye devam edicem:)
olmadığını farkettim:)))
setup bölümünde başka bağlantı linki göremedim. adres cubuğundaki adres değildir herhalde.
ben de körlük mu var acaba:)) cahillik de olabilir tabi:))
canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadık dr. hiç birsey yok dedi bu ay ilk kez ovülasyon testiyle ateçölçümü yaptım eğer yarın adet olursam hormon testi yapılcak hayırlısı
Garanti biliyorsunuzdur, ilişkiden 2 saat önce içilen kahve spremler için iyiymiş.Bu akşam gene içicez kahveleri
Deneyen oldu mu hiç?
tatlım bende onu duydum araştırdım hiç alakası yok ama keçiboynuzu pekmezi çok iyi birde şu karışık kuruyemiş varya atom kuruyemiş içinde pestil incir kuruüzüm baden fındık fıstık vs. var ya bız ondan aldık bıde bol bol sizde yıyın tv. izlerken atıştırmalık süper oluyor ama pekmezde çok iyi
Slm kizlar ne var ne yok narmikcim cnm ins hamissindir
ovulasyon testinde pozitifi goruyorsun, ardindan atesin yukseliyorsa hormonlarinda sorun yoktur ki. esin gitti mi doktora?
yaaa kuzum şimdi bir gülesim geldi dur bır kahkaha atayım
ya adamlara yaptıklarımıza bak ya çocuk gibi yemın ederim inş. bu adamlar bizi bırakmadan hamiş kalırız kızyoksa çocuk diye diye kafayı sıyırcaz
gelsin kilolar :) daha hamile olmadan kilo alan ilk kadinlar biz olacakgiz bu gidisle :) ben esime turk kahvesi yapiyorum. kendim icmiyorum. bir yerde kafein alinmamasi daha iyi diye okumustumkafein ile ilgili celiskili yazilar var. o nedenle riske atmak istemedim. esin icsin ama belfu bence sen bunu biraz arastir.
kızlar iyi tatıller ben 2 gün yokum p.tesi görüşürüz hepinizi kocaman
herkesle bol topikli hafta sonu dilerim
umarım benim izimden gelmek zorunda kalmassın:)) herkes de aynı olmuyor, inşallah bu ay güzel haberi alırsın
senin yaşın kaç?
yaaa kuzum şimdi bir gülesim geldi dur bır kahkaha atayım
ya adamlara yaptıklarımıza bak ya çocuk gibi yemın ederim inş. bu adamlar bizi bırakmadan hamiş kalırız kızyoksa çocuk diye diye kafayı sıyırcaz
kızlar sat 27 subattıı ovu testınde halen görmedım gulen yuzu bugun 19.gun yumurtlamıyormuyum sızceeee