ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam gurbetguzeli. ovulasyon testinde pozitifi gorduk, gecti, bekliyoruz :) sen nasilsin?

Sorma yaaa 23. Gun adet oldum ama kanama olmuyor cok az yaa kafayi yiycem adacayi oldu icim disim ya gecmedimiki kist yaaa :KK43:(((
Cok bunaldim yaa nisanda insAllah guzel haberle gelirim Allahim Allahim sizlerde hayirli gebelik nasip etsin

Sorma yaaa 23. Gun adet oldum ama kanama olmuyor cok az yaa kafayi yiycem adacayi oldu icim disim ya gecmedimiki kist yaaa :KK43:(((
Cok bunaldim yaa nisanda insAllah guzel haberle gelirim Allahim Allahim sizlerde hayirli gebelik nasip etsin

inşAllah canım hayırlı haberlerini bekliyorum kafana takma senin kist küçüktü gelecek ay çatlar bide soğan kürü yap canım bence iyi gelir...kalbini ferah tut

caim senin basit kist degil mi? neden duzenini bozuyor?

kızlar benim adetim çok düzensiz bir ay 30 günde oluyosam diğer ay 50 günde bir adet oluyorum...ben ovulasyon testini ne zaman yapıcam :KK43:( bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar benim adetim çok düzensiz bir ay 30 günde oluyosam diğer ay 50 günde bir adet oluyorum...ben ovulasyon testini ne zaman yapıcam :KK43:( bilgilendirirseniz sevinirim

neden duzensiz oldugunu biliyor musun peki tatlim? duzensiz adetlerde cok zor yumurtlamayi tesbit etmek. akinti gibi baska belirtileri de takip ederek yapabilirsin. ankca oncelikle neden duzensiz olgunu ogrenmende fayda var. pko varsa bazen yalanci pozitif sonuc alabilirsin yumurtlama testleriyle. en iyisi ayni zamanda atesini olcmek.

inşAllah canım hayırlı haberlerini bekliyorum kafana takma senin kist küçüktü gelecek ay çatlar bide soğan kürü yap canım bence iyi gelir...kalbini ferah tut
cnm sogan kuru yaptim yine basliyim ikinci kez, iki taneydi ölcusu 5 di ikiside :KK43: gecen ay guzel adet oldum cok sevinmistim cnm
caim senin basit kist degil mi? neden duzenini bozuyor?
basit dedi adetle atilir dedi dr iki adet bekleyelim dedi 23. gu geldi 28. gun bekliyodum zaten dusukten sonra duzenim bozuldu 8 aydir uzensiz yaa :KK43:

cnm adet bitimi basla dige adete kadar cnm ve nedenini arastir neden bu sekilde adet duzensizligi var

Gurbet güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canim merhaba

sana sorum olacak

ben 12. mart ta 22. günümde ovu test te pozitifi gördüm

dün ateste ölctüm 36,8 di

bugünde 36,9

ve normalde 28- 29 günde adet oluyorum,

yani gelmeli simdi 2-3 güne

dün adet gelir gibi belirtilerim oldu

ama suan yok

hem o kadar erken gelmez bu belirtilerim adetten önce

Sen ne diyorsun?????????????

merhaba kızlar ben halen hastaneye gidip kan dahlili vermedim 25.günüm persembe idi idrar testi yaptım pozitif silikti bugun 27.günüm idrara testi çok az daha koyulaşmış ama halen çok koyu değil pazartesin adet günüm olmazsam çarşamba kan vercem korkuyorum idrar testi yanıltıcı oluyormuş diyorlar oyüzden günümü beklicem...

merhaba kızlar ben halen hastaneye gidip kan dahlili vermedim 25.günüm persembe idi idrar testi yaptım pozitif silikti bugun 27.günüm idrara testi çok az daha koyulaşmış ama halen çok koyu değil pazartesin adet günüm olmazsam çarşamba kan vercem korkuyorum idrar testi yanıltıcı oluyormuş diyorlar oyüzden günümü beklicem...

canım eğer adetin 28 günse onu bekle, idrar testi çok da net değil çünkü, ben şuan 29. günümdeyim ve hamile olduğumu anladım idrar testiyle bu sabah:))

Gurbet güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canim merhaba

sana sorum olacak

ben 12. mart ta 22. günümde ovu test te pozitifi gördüm

dün ateste ölctüm 36,8 di

bugünde 36,9

ve normalde 28- 29 günde adet oluyorum,

yani gelmeli simdi 2-3 güne

dün adet gelir gibi belirtilerim oldu

ama suan yok

hem o kadar erken gelmez bu belirtilerim adetten önce

Sen ne diyorsun?????????????

cnm atesin yükselise gecmis görünüyor gününü bekle cnm ins mujdeli haberi verirsin bize valla gebeik ve adet belirtileri ayni olabiliyor en guzeli adetin gecmesini beklemek

bu arada kilolara veda ediyorum cok sukur
Başlangıç = 74.4
Geçen Hafta = 71.8
Bu Hafta = 70.2
Giden =1.600 gr
Toplamda Giden = 4.200
Hedef = 65

Başlangıç = 74.4
Geçen Hafta = 71.8
Bu Hafta = 70.2
Giden =1.600 gr
Toplamda Giden = 4.200
Hedef = 65

wawww canım süpersin bende bu ara 2 kilo almşm hemn fark ediyo bende spora başladım boy 1,73 kilo 63. normalde 60-61 arası benim ideal kilomdur:)hadi bakalım bende 1 haftada verirsem 1 kilo 2 haftaya düzelirm inşAllah.bu ay zaten hiç takmıyorum aman şu olur hareket etmiym aman bu olur diye.valla mekikte çekiyorum koşu bandına da çıkıyorum tüm aletleri çalışıyorum yemin edrim bu aldığım 2 kiloda geçen aylarda oldu aman şunu kaldırmıym aman canım çekiyo belki hamileymdr yiyim şunu :)diyerekten oldu:)iyice hantal ettim kendimi daha hamile kalmadan .bir sirkildim kendime geldim bu ay gerçketen:):nazar:

Başlangıç = 74.4
Geçen Hafta = 71.8
Bu Hafta = 70.2
Giden =1.600 gr
Toplamda Giden = 4.200
Hedef = 65

masallah kuzum devamini diliyrum sana insallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

wawww canım süpersin bende bu ara 2 kilo almşm hemn fark ediyo bende spora başladım boy 1,73 kilo 63. normalde 60-61 arası benim ideal kilomdur:)hadi bakalım bende 1 haftada verirsem 1 kilo 2 haftaya düzelirm inşAllah.bu ay zaten hiç takmıyorum aman şu olur hareket etmiym aman bu olur diye.valla mekikte çekiyorum koşu bandına da çıkıyorum tüm aletleri çalışıyorum yemin edrim bu aldığım 2 kiloda geçen aylarda oldu aman şunu kaldırmıym aman canım çekiyo belki hamileymdr yiyim şunu :)diyerekten oldu:)iyice hantal ettim kendimi daha hamile kalmadan .bir sirkildim kendime geldim bu ay gerçketen:):nazar:

oooo masallah canim yine de cok iyisin yaaa... ben 174üm ama kilom da 68-70 arasi oynuyor :KK50::KK50::KK50::KK50: en fazla 65 olmaliyim, bebek de gelirse olmaz yani bu kiloyla..

34. gün hala adet olmadım..İdrar testleri hala negatif..Artık hamile olmadığıma iyice inandım..Adet gecikmesinin 6. günü...Bir an evvel adet olsam da yolumu çizsem..Çok sıkıldım vallahi....Pazartesiye dek olurum umarım...Öfffffffffffffff öffffffffffffffffffff :KK43:(((

34. gün hala adet olmadım..İdrar testleri hala negatif..Artık hamile olmadığıma iyice inandım..Adet gecikmesinin 6. günü...Bir an evvel adet olsam da yolumu çizsem..Çok sıkıldım vallahi....Pazartesiye dek olurum umarım...Öfffffffffffffff öffffffffffffffffffff :KK43:(((

neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.en yakın zamanda feraha kavuşman dileğiylee..

arkadaşlar bir sorum varr şu çubuk şeklinde olan ovulasyon testleri

nasıl güvenilirmi?tavsiye edermisiniz
?bu ayda En Büyük TÜRKİYEonlardan kullanayım diyorum

oooo masallah canim yine de cok iyisin yaaa... ben 174üm ama kilom da 68-70 arasi oynuyor :KK50::KK50::KK50::KK50: en fazla 65 olmaliyim, bebek de gelirse olmaz yani bu kiloyla..

aynen canım bende sırf bebekte kilo alınır diye böyle kiloyu az tutmaya çalışıyorum inşAllah kilolu bi hamilelik geçirmeyiz sadece karnı çıkanlardan oluruz:):nazar:

Çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!

Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!

kızlar merhaba nasılsınız batıma 5 gün var inşAllah bebiş gelir bu ay göbüşşlerimizzeee:KK16:

canlar test sonuclarımı yukluyoorum sizde 14.gün yumurtlama olmus mu :26:

15.günden sonra hiç çift çizgi görmedim :44:

Eklentiler

• $DSC02240.jpg
    $DSC02240.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 73
X