ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Ben de 29-33 gun arasi regl oluyorum normalde ama gecen ay 43 günde oldum bu ay 46 ooluck ovulasyonu 30. Ve 31. Gün yakaladim oluyor öyle bazen geç. Yumurtlayorsun ama senin ki düzenli geçmişte olabilir gecmemiste bi kaç gündaha yap incir kurune gerek yok sen zzaten düzenli adet goruyosan düzenli tümü etmiyorsun dur bi Dr. Sana yumurtanın catlamiyo ya da yumurtlamiyosun derse yap kendine zarar vermezsin ama duzeninis değiştirir canim benim .

Arkadaşlar ben ovulasyon testini yeni kullanmaya başladım. Dün yaptığımda çok acık renkli bir çizgi belirdi.. Sizce yumurtalama dönemimde miyim?
Silik ve ikinci cizgu yok yumurtlama gunun değil demek oluyor iki çizgi koyu veya ikinci birinci çizgiden koyduysa o günü degerlendir hatta ertesi gunude degerlendir canim benim :)

Yaaaa şimdi incir kürü yapıyorum diye yumurtlama günü yada adet günüm değişmiş olabilir miiiiiiii hayirrrrrrr yaaaaaa.incir kürü de yumurtaların gelişmesi için ne bilim hamileliği faydası olur diye içiyordum korkuttun beni şimdi ya

Ben olsam yapmazdim hayatim o yumirta çatlatmak için eğer boyle bi sorunun varsa yap ama yksa gerek yok nazi iyi gelen şeyler test tepki yapabilir bi Dr. Deseydi sana yumurtanın catlamiyo yapardin ama saglikliysan gerek yok eşine yap keçi boynuzu kürü o kuvvetlensin arkadaşlar yapiyolar 6 keçi boynuzunun bi litre kaynayan suyami ne atiyolar bilmiyorum tam ona bak bi istersen ama yeni deniyosun sanirm gerek yok streste yapma olur inşallah :)

:)))) tamamdır teşekkür ederim yani denedik ama 2 ay yok yumurtalama günü yok gün aşırı ilişki fln şeklinde değil.öylesine kafamiza gore :))) bu ay daha bilincliyiz sanki.keciboynuzu yapıyorum eşime ama çok yapmadım 2 gündur fln yapıyorum. Bakalım nasip kısmet insllah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin canim saolasin:)))

Ne demek canim benim amin insallah :)

Kizlarrrr adetime 10 gün var dün bildiginiz iplik seklinde akintim oldu 2 kez yumurtlama günümüdür nedir bilen var mi

Canim ovu testi yaptin mi? Ben gecen iki ay adete 1 hafta kala yumurtladim. Ona bagli olarak ta adetin 1 hafta geç gelmisti
Ya yapamadım işte şehir dışındayım ama adetimin 12. Gününden itibaren test yaptım 16. Gününe kadar negatif çıktı. Sonrasında da yapamadım. Dun ve bugün bel ağrım var adet olcak gibi ama arada bir oluyor.üstümüs de olabilirim ya bilemiyorum valla ama akinti aynı ip gibi daha önce ya bakmadım yada farketmedim ilk kez görüyorum aynı iplik geliyor sanki beyaz bir ip gibi.yardım edin yaaaaa offff

Canim sen yinede degerlendir ne olur ne olmaz.

merhaba arkadaşlar,bu siteyi sürekli takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum,mayıs ayında 40 adet ovulasyon testi ve 20adet gebelik testi almıştım,ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim:),darısı isteyen tüm arkadaşların başına,eğer istiyorsanız bana mesaj atın,gg dan satma istiyorum,ancak daha önce hiç ürün satmadım,aldığımdan çok daha uygun bir fiyata satışa çıkaracağım,öncelikle size sormak istedim,hakkınızı ödeyemem sayenizde çok bilgiler edindim

Merhabalar arkadaşlar.. Benim sizlere bi sorum olucak yumurtlama olduktan sonra ovülasyon testi silik çıkarsa bu gene negatifmi oluyo yoksa gebelik olabilme ihtimali oluyomu? Çift çizgiyi yakaladım fakat 3 gün geçti silik çıkmaya devam ediyo.. Kafam çok karışık lütfen yardımcı olun

Valla bilmiyorum ki bugün benim de regl günüm diğer sayfalarda ovu testi yapanlar olmuş hamilelik icin ben de 5 dakika önce yaptım kopkoyu çıktı anlamadım valla nasıl oldu bu bole

Valla bilmiyorum ki bugün benim de regl günüm diğer sayfalarda ovu testi yapanlar olmuş hamilelik icin ben de 5 dakika önce yaptım kopkoyu çıktı anlamadım valla nasıl oldu bu bole
Bildiğim kadarıyla gebelik olunca adete yakın ovülasyon testide pozitif çıkıyo.. İnşallah bebiş geliyodur canım

Bende kullanmaya başladım bu ay ikinci denememiz ve ilk defa ovulasyin kullanicam adetten itibaren 11. Günüm yaptım silik çıktı bakalım ne olucak merakla bekliyorun

Merhaba kızlar :) oncelikle umarim en kisa zamanda meleklerinizin guzel haberini alirsiniz..ben korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kaldim suan hamileligimin 7.ayina girmek uzereyim ve sizi en iyi ben anlarim..ben hamile kaldigim ay hsg cektirmistim ve o ay bebek dusunmedim ama melegimiz o ay bize surpriz yapti yani kafaya takmadigim tek ay :)) nese cok uzattim sonuc olarak elimde bir cok ovulasyon testi kaldı ama ben hep icimden hamile kalirsam ihtiyaci olan birine vericem diyodum, aranizda gercekten ihtiyaci olan durumu olmayan arkadaslar varsa bana ozelden mesaj atsinlar kizimin hediyesi olsun onlarada ugur getirsin isterim bu testlerin :)) hepinize umutlu guzel haberli gunler dilerim

Kızlar sizce bu ovulasyon testi pozitivmiEki Görüntüle 1629692
Canım pembe kapağın olduğu taraf senin çizginin olduğu yer galiba. Ve öyleyse pozitif demek. Bu gece ve yarın gece ilişki olsun canım. Çünkü pozitiften sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor genelde. Testi yapmaya devam et yine de. Senin çizgin silikleşene kadar da günaşırı ilişkiye devam edin canım

Teşekkürler bilgi için.inşallah başarırım)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…