- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.921
Ben de 29-33 gun arasi regl oluyorum normalde ama gecen ay 43 günde oldum bu ay 46 ooluck ovulasyonu 30. Ve 31. Gün yakaladim oluyor öyle bazen geç. Yumurtlayorsun ama senin ki düzenli geçmişte olabilir gecmemiste bi kaç gündaha yap incir kurune gerek yok sen zzaten düzenli adet goruyosan düzenli tümü etmiyorsun dur bi Dr. Sana yumurtanın catlamiyo ya da yumurtlamiyosun derse yap kendine zarar vermezsin ama duzeninis değiştirir canim benim .ozbalgün post: 41796214 .!.:Adetim duzenli ve 28 gunde bir oluyorum.Ben geçen ay ovulasyon testi kullandım 13. Gün pozitif sonuç aldım ve sadece o gün ilişki oldu ama gebelik olmadı malesef.bu ay adetim 6 si da bitti 7 ,9 ,11,14 temmuzda ilişki oldu.ovulasyon testine adetin 12. Günü yani 11 temmuzda başladım ama hala pozitif sonuç alamadım. Ayrıca bu ay 5 temmuzdan itibaren incir kürü içmeye başladım. Ovulasyon testi yaparken de çok dikkat etmiyorum açıkçası 4 saat idrar tutmuyorum .bunların da etkisi olabilir mi bilemedim.
Silik ve ikinci cizgu yok yumurtlama gunun değil demek oluyor iki çizgi koyu veya ikinci birinci çizgiden koyduysa o günü degerlendir hatta ertesi gunude degerlendir canim benim :)Arkadaşlar ben ovulasyon testini yeni kullanmaya başladım. Dün yaptığımda çok acık renkli bir çizgi belirdi.. Sizce yumurtalama dönemimde miyim?
Yaaaa şimdi incir kürü yapıyorum diye yumurtlama günü yada adet günüm değişmiş olabilir miiiiiiii hayirrrrrrr yaaaaaa.incir kürü de yumurtaların gelişmesi için ne bilim hamileliği faydası olur diye içiyordum korkuttun beni şimdi yaBen de 29-33 gun arasi regl oluyorum normalde ama gecen ay 43 günde oldum bu ay 46 ooluck ovulasyonu 30. Ve 31. Gün yakaladim oluyor öyle bazen geç. Yumurtlayorsun ama senin ki düzenli geçmişte olabilir gecmemiste bi kaç gündaha yap incir kurune gerek yok sen zzaten düzenli adet goruyosan düzenli tümü etmiyorsun dur bi Dr. Sana yumurtanın catlamiyo ya da yumurtlamiyosun derse yap kendine zarar vermezsin ama duzeninis değiştirir canim benim .
Ben olsam yapmazdim hayatim o yumirta çatlatmak için eğer boyle bi sorunun varsa yap ama yksa gerek yok nazi iyi gelen şeyler test tepki yapabilir bi Dr. Deseydi sana yumurtanın catlamiyo yapardin ama saglikliysan gerek yok eşine yap keçi boynuzu kürü o kuvvetlensin arkadaşlar yapiyolar 6 keçi boynuzunun bi litre kaynayan suyami ne atiyolar bilmiyorum tam ona bak bi istersen ama yeni deniyosun sanirm gerek yok streste yapma olur inşallah :)ozbalsa .!.:Yaaaa şimdi incir kürü yapıyorum diye yumurtlama günü yada adet günüm değişmiş olabilir miiiiiiii hayirrrrrrr yaaaaaa.incir kürü de yumurtaların gelişmesi için ne bilim hamileliği faydası olur diye içiyordum korkuttun beni şimdi ya
:)))) tamamdır teşekkür ederim yani denedik ama 2 ay yok yumurtalama günü yok gün aşırı ilişki fln şeklinde değil.öylesine kafamiza gore :))) bu ay daha bilincliyiz sanki.keciboynuzu yapıyorum eşime ama çok yapmadım 2 gündur fln yapıyorum. Bakalım nasip kısmet insllah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin canim saolasin:)))Ben olsam yapmazdim hayatim o yumirta çatlatmak için eğer boyle bi sorunun varsa yap ama yksa gerek yok nazi iyi gelen şeyler test tepki yapabilir bi Dr. Deseydi sana yumurtanın catlamiyo yapardin ama saglikliysan gerek yok eşine yap keçi boynuzu kürü o kuvvetlensin arkadaşlar yapiyolar 6 keçi boynuzunun bi litre kaynayan suyami ne atiyolar bilmiyorum tam ona bak bi istersen ama yeni deniyosun sanirm gerek yok streste yapma olur inşallah :)
Ne demek canim benim amin insallah :):)))) tamamdır teşekkür ederim yani denedik ama 2 ay yok yumurtalama günü yok gün aşırı ilişki fln şeklinde değil.öylesine kafamiza gore :))) bu ay daha bilincliyiz sanki.keciboynuzu yapıyorum eşime ama çok yapmadım 2 gündur fln yapıyorum. Bakalım nasip kısmet insllah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin canim saolasin:)))
Canim ovu testi yaptin mi? Ben gecen iki ay adete 1 hafta kala yumurtladim. Ona bagli olarak ta adetin 1 hafta geç gelmistiKizlarrrr adetime 10 gün var dün bildiginiz iplik seklinde akintim oldu 2 kez yumurtlama günümüdür nedir bilen var mi
Ya yapamadım işte şehir dışındayım ama adetimin 12. Gününden itibaren test yaptım 16. Gününe kadar negatif çıktı. Sonrasında da yapamadım. Dun ve bugün bel ağrım var adet olcak gibi ama arada bir oluyor.üstümüs de olabilirim ya bilemiyorum valla ama akinti aynı ip gibi daha önce ya bakmadım yada farketmedim ilk kez görüyorum aynı iplik geliyor sanki beyaz bir ip gibi.yardım edin yaaaaa offffCanim ovu testi yaptin mi? Ben gecen iki ay adete 1 hafta kala yumurtladim. Ona bagli olarak ta adetin 1 hafta geç gelmisti
Canim sen yinede degerlendir ne olur ne olmaz.ozbalsa .!.:Ya yapamadım işte şehir dışındayım ama adetimin 12. Gününden itibaren test yaptım 16. Gününe kadar negatif çıktı. Sonrasında da yapamadım. Dun ve bugün bel ağrım var adet olcak gibi ama arada bir oluyor.üstümüs de olabilirim ya bilemiyorum valla ama akinti aynı ip gibi daha önce ya bakmadım yada farketmedim ilk kez görüyorum aynı iplik geliyor sanki beyaz bir ip gibi.yardım edin yaaaaa offff
Bildiğim kadarıyla gebelik olunca adete yakın ovülasyon testide pozitif çıkıyo.. İnşallah bebiş geliyodur canımValla bilmiyorum ki bugün benim de regl günüm diğer sayfalarda ovu testi yapanlar olmuş hamilelik icin ben de 5 dakika önce yaptım kopkoyu çıktı anlamadım valla nasıl oldu bu bole
canım var mı bi gelişme bebiş mi geliyor??????Valla bilmiyorum ki bugün benim de regl günüm diğer sayfalarda ovu testi yapanlar olmuş hamilelik icin ben de 5 dakika önce yaptım kopkoyu çıktı anlamadım valla nasıl oldu bu bole
Canım pembe kapağın olduğu taraf senin çizginin olduğu yer galiba. Ve öyleyse pozitif demek. Bu gece ve yarın gece ilişki olsun canım. Çünkü pozitiften sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor genelde. Testi yapmaya devam et yine de. Senin çizgin silikleşene kadar da günaşırı ilişkiye devam edin canımKızlar sizce bu ovulasyon testi pozitivmiEki Görüntüle 1629692
Teşekkürler bilgi için.inşallah başarırım)))Canım pembe kapağın olduğu taraf senin çizginin olduğu yer galiba. Ve öyleyse pozitif demek. Bu gece ve yarın gece ilişki olsun canım. Çünkü pozitiften sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor genelde. Testi yapmaya devam et yine de. Senin çizgin silikleşene kadar da günaşırı ilişkiye devam edin canım