ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

:) OLABİLİR CNM TABİ Kİ KIRMIZILAR GELMEDİĞİ MÜDDETÇE HEP ÜMİT VAR OLMAK LAZIM AMA SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMANI DA İSTEMEM CANIM BU TESTLERE DE ÇOK GÜVENİLMİYO BAZEN..

:) OLABİLİR CNM TABİ Kİ KIRMIZILAR GELMEDİĞİ MÜDDETÇE HEP ÜMİT VAR OLMAK LAZIM AMA SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMANI DA İSTEMEM CANIM BU TESTLERE DE ÇOK GÜVENİLMİYO BAZEN..

bu ay ilk denememdi bu ay olmazsa sanırım hesap kitap işlerini bırakıp akışına bıraksam iyi olacak becerebilirsem tabi

Beylikdüzü Kolan hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum doktoru mehmet alicik var. Çok memnunum doğumumu Dr. Bey takip etmişti çok memnun kaldım. Çok ilgili bi doktor.şimdi kontrollere ona gidiyorum. Herkese öneririm:)))

Arkadaşlar merhaba benim ovülasyan testi hep resimdeki gibi çıkıyor 2,5 haftadır yapıyorum ne oluyor şimdi bu

Eklentiler

• image.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 309
Arkadaşlar merhaba benim ovülasyan testi hep resimdeki gibi çıkıyor 2,5 haftadır yapıyorum ne oluyor şimdi bu
cnm ya benm de genelde böyle cıkıyo regl olmam lazım bi iki güne hala bu resimdeki gibi cıkıyo .. sanırım lh hormonum yüksek benim normal değerden sende adet düzensizliği veya pko var mı

cnm ya benm de genelde böyle cıkıyo regl olmam lazım bi iki güne hala bu resimdeki gibi cıkıyo .. sanırım lh hormonum yüksek benim normal değerden sende adet düzensizliği veya pko var mı

Evet pko var bendede doktora gittim adet söktürücü verdi geçen ay hastalandım ama bu ay yine hastalanmadım bebek istiyoruz bide doktorda pko geçmeden bebek olmaz dedi ne kadar daha bekliceZ bilmiyorum

Evet pko var bendede doktora gittim adet söktürücü verdi geçen ay hastalandım ama bu ay yine hastalanmadım bebek istiyoruz bide doktorda pko geçmeden bebek olmaz dedi ne kadar daha bekliceZ bilmiyorum
canım doktorun öyle demesi çok saçma olmaz diye bir şey yok ya pko lu bir sürü kişi hamile olabildiğini okudum yani.. bence öyle düşünme ama tabi pko olunca biraz zamn gerekebiliyo..onun da tedavisi var tabi. benim doktorum pko dan dolayı yeterince yumurtaların gelişemediği için hamilelik gerçekleşmiyo dedi, yumurta gelişmesi için klomen verdi.. inşallah en hayırlı zamnda bebişlerimiz olur , moralini hiç bozma canım

Merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi kullandim aranizda tecrubeliler varsa yorumlayabilirmisiniz? Son adet tarihim 18 mayis yildizli gunler iliski oldu

Eklentiler

• image.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 517
Merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi kullandim aranizda tecrubeliler varsa yorumlayabilirmisiniz? Son adet tarihim 18 mayis yildizli gunler iliski oldu
Hayırlısı olsun hakkında canım. Gebe kalmana engel bi durumun yoksa bu ay bebiş gelir kısmetse bence :) 29-30 senin için önemli günlermiş ve değerlendirmişsin. Artık tek yapman gereken kafana takmadan beklemek :) hayırlı haberler ver inşallah beni de etiketleyerek canım :)

.

Tsk ederim bugun cok kasik agrim oldu sol tarafta acaba oldumu die dusunuyo insan

Adetim duzenli ve 28 gunde bir oluyorum.Ben geçen ay ovulasyon testi kullandım 13. Gün pozitif sonuç aldım ve sadece o gün ilişki oldu ama gebelik olmadı malesef.bu ay adetim 6 si da bitti 7 ,9 ,11,14 temmuzda ilişki oldu.ovulasyon testine adetin 12. Günü yani 11 temmuzda başladım ama hala pozitif sonuç alamadım. Ayrıca bu ay 5 temmuzdan itibaren incir kürü içmeye başladım. Ovulasyon testi yaparken de çok dikkat etmiyorum açıkçası 4 saat idrar tutmuyorum .bunların da etkisi olabilir mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…