-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.961
Ya sorun orda işte 2 aydır düzensiz ilk ay iki adet arasi 47 gün ikinci ay 41 gün yalnız bu adetim 3 gun sürdü ve bitti biteli inanılmaz belim ağrıyor ve sağ kasigimda ağrı var niye olurkiCanim daha coookkk var. Adetin düzenli mi? Kaçggünde bir oluyorsunuz?
Arkadşlar ben ovülasyın testlrtine yeni başladım sizde yumurtlama olmşmudur yoksa devam mı resmi paylaştımEki Görüntüle 1649336
35 günde bir normalde tam net olmadığından emin olamadım bi türlü
Sıvı alımına çok dikkat edemedim oyüzden şüphede kaldım
Canım bence sen 19. Gün yumurta üretmişsin o günlerde ilişki de oldursa ay bu ay gebe olabilirsinKizlar merhaba ben buradaki paylasimlari okuyorum fakat daha yebi uye oldum. Sorum şudur: ben de 2 yillik evliyim ve 3 aydir cocuk dusunuyoruz. Bu ay ovulasyon testi aldim adet duzenim 35-40 gun arasinda degisiyor. 14.gunden bu yana test yapiyorum hep silik cizgi diger testleri atmistim ama son 4 testin resmini yukluyorum. Bu aralarda da gun asiri birlikte olmam gerekiyor degil mi ?
Ayy insallah canim ama 18. Gun oldu birliktelik :) ins bakalim gun asiri yapalim diye19. Gun yapmamistikCanım bence sen 19. Gün yumurta üretmişsin o günlerde ilişki de oldursa ay bu ay gebe olabilirsin
Zaten rahimde 2-3 gün yaşayabiliyor spermler hadi inşallah güzel haberler verirsin yakın Zamanda :)Ayy insallah canim ama 18. Gun oldu birliktelik :) ins bakalim gun asiri yapalim diye19. Gun yapmamistik
İnsallah canim benim yazarim buraya mutlaka :)Zaten rahimde 2-3 gün yaşayabiliyor spermler hadi inşallah güzel haberler verirsin yakın Zamanda :)
Allah hepimize yasatsin en kisa zamanda bu mutlulugu canimSizlrden duydukça sanki bnm ihtimal,m artacakmış psikolojisine bürünüyorum, hadi inşallah :)
aminn canım inşallah :)Allah hepimize yasatsin en kisa zamanda bu mutlulugu canim
Canım ben de daha dün aldım ama araştırırken dediğin markaları hiç duymadım medismartla laboquick arasında kaldım ben laboquik aldım dün ç. Dediğin markalar daha mı iyiovulasyon testi önerirmisiniz hangisiiyi lady q mu clearblue mu?