- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.881
Etmez olurmuyum hiç canım hep aklımdasınız :) Rabbim tez vakitte sizlere de güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallaaaaahhhh :))ayyy gerçekten mi çook sevindim rabbim kucağına almayida nasip eylesin inşallah kuzum bizlerede dua et Tmm mı gebişlerin duası kabul olurmuş tatlım :)
arkadaşlar merhaba,bana bilgi verir misiniz tecrübeli bayanlar.
eşimle çocuk yapmaya karar verdik. benim yumurtalarım geççatlıyomuş dr öyle demişti.
şimdi ben 10 ocak da adet oldu. her ayın 10 u adet olurum. ama kısa sürer 3-4 gün. 31 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.
ben bu ovulasyon yumurta çatlayınca bişeyler yapacaksın falan yeni öğrendim sayılır. adetimin 4. günü, yani 13. de bitti. 14 ocak da korunmasız ilişkiye başladım. 2 günde 1 apıyoruz. 20 ocak da ovulasyon testi aptım. negatif. 21 de yaptım 2.çizgi çok silik. 22,23,24 negatif... silik bile değil hatta diğer çizgi bile tam net değildi ama biraz da kilo vermek için bu tarihlerde çok sıvı tükettim günde 2 lt su içtim. ondan olabilir.
fakat hani ben adet biter bitmez ilişkiye girmeye başladımya, ayın 20 sine kadar yumurtlamış ve ilişkiye girdiğim için hamile kalmışolabilirmiyim diye bir ümide kapıldım.
belki hamilelik sendromuna girdim bilmiyorum. amatuhaf hissediyorumkendimi. her iki kasığında ara ara ufak ağrı girip çıkmaları oluyor anlık. ve kasıklarımı gergin hissediyorum. yani bir de tuhaf bir his var. nasıldiyeyim,hani mekikçekersiniz de karnınız hamlar ya öyle bir ağrı gibi bişey var hiç olmazdı. içimden ağlamak geliyor mutsuz hissediyorum kendimi dokunsanız ağlarım yani.. bir de sabah uyanınca insan gerinir ya kasıklarımçok gergin. yürürken göğüslerimin ağrıdığını hissediyorum. 2 gündür demlediğim çay acı geliyor midemi bulandırıyor ki herzaman yaptığımçay.
amagebelik testi negatif. 10 şubatta adet olmam lazım. bu kadar erken belirtiler olur mu, yoksa hamilelik istediğim için kendimimi dinliyorum anlamadım..
off bi yardım edin bekleyemiyorum şubata kadar :
amin inşallah canım allah razı olsun şimdiden :):)Etmez olurmuyum hiç canım hep aklımdasınız :) Rabbim tez vakitte sizlere de güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallaaaaahhhh :))
Gebelik Testi yapsana hemen o zaman erken olduğu için cikmayabilir gebe olabilirsin bencemrb kızlar ovulasyon testlerim bu şekilde çıktı ama neler oluyo anlamadım fikri olan var mısayılar regl günlrmi belirtiyo bugün en son yaptıgım test yani reglimin 35. günü.. ayrıca ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat 10 gün önce yaptıgım kan testinde negatif idi sonucum..
inşallah öyledir canım yaa 3 gün önce yaptım idrarda fakat o da negatifti.. pazartesi gitcem kan testine tekrar ,regl olmaz isem tabi.Gebelik Testi yapsana hemen o zaman erken olduğu için cikmayabilir gebe olabilirsin bence
MRB CNM. NORMALDE BU OVU TESLERİNİN PRENSİBİ ŞÖYLE DİYE BİLİYORUM, YUMURTLAMA OLUNCA İKİ ÇİZGİ DE KOYU LAŞIYO YUMURTLAMA OLDUGU GÜN YANİ, SONRAKİ GÜN YAPTIGINDA 2. CİZGİ SİLİKLEŞMEYE BASLADIGINDA İSE ÇATLAMA OLUYOMUŞ VE ÖZELLİKLE KOYU ÇIKTIKTAN SONRAKİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRMEK LAZIMMIŞ..2 ÇİZGİ DE SENDE AYNI KOYULUKTA OLMADI İSE BELKİ SU TÜKETİMİN FAZLA OLMUŞTUR BU DA OLABİLİR.. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSINArkadaşlar merhaba 3 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz bu ay ilk defa testi kullandım ama 3 gün boyunca 2. Çizgi silik çıktı bugün ise tamamen yok oldu. Bunun yanı sıra regli bitiminden itibaren gün aşırı ilişki oluyor.çok umutluydum testten neden iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. Bişi söyleyin lütfen ikinci çizgi silik çıkıp hamile kalan var mı. Testi yapmaya devam edeyim mi?
MRB CNM. NORMALDE BU OVU TESLERİNİN PRENSİBİ ŞÖYLE DİYE BİLİYORUM, YUMURTLAMA OLUNCA İKİ ÇİZGİ DE KOYU LAŞIYO YUMURTLAMA OLDUGU GÜN YANİ, SONRAKİ GÜN YAPTIGINDA 2. CİZGİ SİLİKLEŞMEYE BASLADIGINDA İSE ÇATLAMA OLUYOMUŞ VE ÖZELLİKLE KOYU ÇIKTIKTAN SONRAKİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRMEK LAZIMMIŞ..2 ÇİZGİ DE SENDE AYNI KOYULUKTA OLMADI İSE BELKİ SU TÜKETİMİN FAZLA OLMUŞTUR BU DA OLABİLİR.. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN