ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

14422543570341259064122.jpg

Arkadaşlar merhaba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. 3 gün üst üste t ç den koyu renk çıktı bu ne demek şimdi? Lütfen bunu yaşayan ve hamile olan biri yardımcı olsun.

Semackgz 25 Ağustos adet tarihim ama bu ay biraz karışık bir süreç yaşadım adetten bir hafta sonra 3 gün yoğun bi kanama yaşadım bittiğinde doktor baktı hala yumurtan var dedi. O yüzden ovulasyon testi yaptım oda aklımı karistirdi

kizlaaaarrr acillllll yardimmm .....
bugun saat 11:30 da yaptigim test bu.hergun 2defa yapiyorum.bugun cift cizgi cikti ama bugune kadar birlesme olmadi rahatsiz oldugum icin.bgn ve yarin iliski olsa sizce ne kadar sansim olur.lutfen yardim edin :KK43:(((((

Eklentiler

• 20150916_115152.jpg
    20150916_115152.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 386
kizlaaaarrr acillllll yardimmm .....
bugun saat 11:30 da yaptigim test bu.hergun 2defa yapiyorum.bugun cift cizgi cikti ama bugune kadar birlesme olmadi rahatsiz oldugum icin.bgn ve yarin iliski olsa sizce ne kadar sansim olur.lutfen yardim edin :KK43:(((((
bugünü ve yarını değerlendir canımm, hadi rastgele...

arkadaşlar ben daha önceki mesajımda ovülasyon testi ile ilgili ne olabileceğini sormuştum. benimle aynı durumu yaşayan ve aklı karışan varsa dün doktora sordum lh hormonunun 3 gün çıkması normaldir dedi. sorun olan bir durum değil merak etme dedi. bilginiz olsun.

arkadaşlar ben daha önceki mesajımda ovülasyon testi ile ilgili ne olabileceğini sormuştum. benimle aynı durumu yaşayan ve aklı karışan varsa dün doktora sordum lh hormonunun 3 gün çıkması normaldir dedi. sorun olan bir durum değil merak etme dedi. bilginiz olsun.

peki 3gun boyunca iliski olmasi yonunde birsey soyledi mi? bilgilendirmen icin tesekkur ederim canim..

Sinek06 doktorum erkek o yüzden bazı şeyleri rahat konuşamıyorum. Önceki doktorum boyandı o kendi söylerdi şu gün yap yapma diye. O yüzden sana bu konuda yardımcı olamayacağım. Ama köyü çizgiyi gördüğüm hergün ve silik leşti gibi gün birlikte olduk.

Sinek06 doktorum erkek o yüzden bazı şeyleri rahat konuşamıyorum. Önceki doktorum boyandı o kendi söylerdi şu gün yap yapma diye. O yüzden sana bu konuda yardımcı olamayacağım. Ama köyü çizgiyi gördüğüm hergün ve silik leşti gibi gün birlikte olduk.
eğer eşinde sperm sorunu yoksa bence doğru olanı yapmışsın

kizlar bi sorum war sizlere.ovulasyon testinde pozitif gunleri yakaladim o gun ve sonraki 3gunu degerlendirdim.simdi test cok cok silik cikiyor.sizce hala test yapmama gerek war mi adetime 11gun war daha.sizce teste dewam etmeli miyim?fikirlerinizi deneyimlerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum..

kizlar bi sorum war sizlere.ovulasyon testinde pozitif gunleri yakaladim o gun ve sonraki 3gunu degerlendirdim.simdi test cok cok silik cikiyor.sizce hala test yapmama gerek war mi adetime 11gun war daha.sizce teste dewam etmeli miyim?fikirlerinizi deneyimlerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum..

Canım testin artık iyice silikleştiyse yapmana gerek yok, günlerinide iyi değerlendirmişsin. artık bekeleme vakti :KK39:

kızlar benımkınede bakarmısınız. adetim bitti 4. basladım doktorum hemen basla dedı pkoluyum cunku 8. guın yanı bugun ınanılmaz silik mumkunmu hemen adet bitiminde olması

Eklentiler

• 12075045_886428248079736_4484454598503542198_n.jpg
    12075045_886428248079736_4484454598503542198_n.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 175
X