ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

arkadaşlar merhaba,bana bilgi verir misiniz tecrübeli bayanlar.

eşimle çocuk yapmaya karar verdik. benim yumurtalarım geççatlıyomuş dr öyle demişti.

şimdi ben 10 ocak da adet oldu. her ayın 10 u adet olurum. ama kısa sürer 3-4 gün. 31 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.

ben bu ovulasyon yumurta çatlayınca bişeyler yapacaksın falan yeni öğrendim sayılır. adetimin 4. günü, yani 13. de bitti. 14 ocak da korunmasız ilişkiye başladım. 2 günde 1 apıyoruz. 20 ocak da ovulasyon testi aptım. negatif. 21 de yaptım 2.çizgi çok silik. 22,23,24 negatif... silik bile değil hatta diğer çizgi bile tam net değildi ama biraz da kilo vermek için bu tarihlerde çok sıvı tükettim günde 2 lt su içtim. ondan olabilir.

fakat hani ben adet biter bitmez ilişkiye girmeye başladımya, ayın 20 sine kadar yumurtlamış ve ilişkiye girdiğim için hamile kalmışolabilirmiyim diye bir ümide kapıldım.

belki hamilelik sendromuna girdim bilmiyorum. amatuhaf hissediyorumkendimi. her iki kasığında ara ara ufak ağrı girip çıkmaları oluyor anlık. ve kasıklarımı gergin hissediyorum. yani bir de tuhaf bir his var. nasıldiyeyim,hani mekikçekersiniz de karnınız hamlar ya öyle bir ağrı gibi bişey var hiç olmazdı. içimden ağlamak geliyor mutsuz hissediyorum kendimi dokunsanız ağlarım yani.. bir de sabah uyanınca insan gerinir ya kasıklarımçok gergin. yürürken göğüslerimin ağrıdığını hissediyorum. 2 gündür demlediğim çay acı geliyor midemi bulandırıyor ki herzaman yaptığımçay.

amagebelik testi negatif. 10 şubatta adet olmam lazım. bu kadar erken belirtiler olur mu, yoksa hamilelik istediğim için kendimimi dinliyorum anlamadım..

off bi yardım edin bekleyemiyorum şubata kadar :

ayyy gerçekten mi çook sevindim rabbim kucağına almayida nasip eylesin inşallah kuzum bizlerede dua et Tmm mı gebişlerin duası kabul olurmuş tatlım :)
Etmez olurmuyum hiç canım hep aklımdasınız :) Rabbim tez vakitte sizlere de güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallaaaaahhhh :))

arkadaşlar merhaba,bana bilgi verir misiniz tecrübeli bayanlar.

eşimle çocuk yapmaya karar verdik. benim yumurtalarım geççatlıyomuş dr öyle demişti.

şimdi ben 10 ocak da adet oldu. her ayın 10 u adet olurum. ama kısa sürer 3-4 gün. 31 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.

ben bu ovulasyon yumurta çatlayınca bişeyler yapacaksın falan yeni öğrendim sayılır. adetimin 4. günü, yani 13. de bitti. 14 ocak da korunmasız ilişkiye başladım. 2 günde 1 apıyoruz. 20 ocak da ovulasyon testi aptım. negatif. 21 de yaptım 2.çizgi çok silik. 22,23,24 negatif... silik bile değil hatta diğer çizgi bile tam net değildi ama biraz da kilo vermek için bu tarihlerde çok sıvı tükettim günde 2 lt su içtim. ondan olabilir.

fakat hani ben adet biter bitmez ilişkiye girmeye başladımya, ayın 20 sine kadar yumurtlamış ve ilişkiye girdiğim için hamile kalmışolabilirmiyim diye bir ümide kapıldım.

belki hamilelik sendromuna girdim bilmiyorum. amatuhaf hissediyorumkendimi. her iki kasığında ara ara ufak ağrı girip çıkmaları oluyor anlık. ve kasıklarımı gergin hissediyorum. yani bir de tuhaf bir his var. nasıldiyeyim,hani mekikçekersiniz de karnınız hamlar ya öyle bir ağrı gibi bişey var hiç olmazdı. içimden ağlamak geliyor mutsuz hissediyorum kendimi dokunsanız ağlarım yani.. bir de sabah uyanınca insan gerinir ya kasıklarımçok gergin. yürürken göğüslerimin ağrıdığını hissediyorum. 2 gündür demlediğim çay acı geliyor midemi bulandırıyor ki herzaman yaptığımçay.

amagebelik testi negatif. 10 şubatta adet olmam lazım. bu kadar erken belirtiler olur mu, yoksa hamilelik istediğim için kendimimi dinliyorum anlamadım..

off bi yardım edin bekleyemiyorum şubata kadar :

tatlım bu belirtilerin sanırım ki yumurtlama dönemindesin ondan dolayıdır. çünkü adetine daha 15 gün var..

ya herkesde bu gergin bekleyiş bu ay tuttu mu tutmadı mı zor geçen günler bende 4 ay önce düşük yaptım tekrar gebelik için uğraşıyoruz ovulasyon testi yaptım çok net cıkan 2. çizgi yok sizde bakarsanız bat 4 şubat olacak cok umutlanmak istemiyorum malum olmayınca yıkılıyo insan

Eklentiler

• 23012015036[1].jpg
    23012015036[1].jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 562
Merhaba kızlar. Testime yorum yapar mısınız? Yumurtladım mı yoksa yumurtlayacak mıyım anlamadım. Dünü değerlendirdik. Bugün ne yapmalıyım sizce?

Eklentiler

• PicsArt_27_2_2015 18_33_27.jpg
    PicsArt_27_2_2015 18_33_27.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 317
kızlar bizde 2 aydır deniyoruz telefonuma bi uygulama indirdim ondan yumrutlama günümü takip ediyorum ama sanırım geçiriorum . bu neden le bu ay ovulasyon testi kullancam . yarın hasta olmam lazım egere olmazsam gerek kalmayacak ama olursam ovulasayon testi umarım işe yarar :KK43:

arkadaşlar merhaba bende ovulasyon testi kullanmaya başladım..adet tarihlerim düzensiz...o yüzden denedim ancak sanırım olmadı buay:KK43:

merhabalar bayanlar,benim çitf çizgi dün çıktı ,bugünde çatlamış oluyor ama iş yoğunluğumuz yüzünden cuma akşamını değerlendirebildik zor demi tutması ya

Kızlar ovuladyon testim 20. Gun koyulasmata başladı. 35 gun adet aralığım sadece yıldızlı gunleri değerlendirebildik ins tutmusmudur ki birde bugun ki 26. Gunde biraz belli sanki bugun calışma olsamiki

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 3.919
  • image.jpg
    image.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 796
mrb kızlar ovulasyon testlerim bu şekilde çıktı ama neler oluyo anlamadım fikri olan var mı :KK43: sayılar regl günlrmi belirtiyo bugün en son yaptıgım test yani reglimin 35. günü.. ayrıca ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat 10 gün önce yaptıgım kan testinde negatif idi sonucum..

mrb kızlar ovulasyon testlerim bu şekilde çıktı ama neler oluyo anlamadım fikri olan var mı :KK43: sayılar regl günlrmi belirtiyo bugün en son yaptıgım test yani reglimin 35. günü.. ayrıca ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat 10 gün önce yaptıgım kan testinde negatif idi sonucum..
Gebelik Testi yapsana hemen o zaman erken olduğu için cikmayabilir gebe olabilirsin bence

Arkadaslar son 3 aydir adet döngüm 26 gunde bir oluyor bu ay ovulasyon testne basladim.13.gün yani bugün sabah işe gitmeden once testi yaptim belirgin cift çizgiyi gördüm. Aksam calistik fakat kafama takilan bi kac sorum var acemiyim.cift cizgiyi gördükten ne kadar surede iliskiye girilebiliniyor.bu cift cizgi yumurtanin catliycagina mi haber veriyor?aksam isten gelene kadar geç mi kaldim yoksa ? Kafamda deli sorular

Arkadaşlar merhaba 3 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz bu ay ilk defa testi kullandım ama 3 gün boyunca 2. Çizgi silik çıktı bugün ise tamamen yok oldu. Bunun yanı sıra regli bitiminden itibaren gün aşırı ilişki oluyor.çok umutluydum testten neden iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. Bişi söyleyin lütfen ikinci çizgi silik çıkıp hamile kalan var mı. Testi yapmaya devam edeyim mi?

Arkadaşlar merhaba 3 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz bu ay ilk defa testi kullandım ama 3 gün boyunca 2. Çizgi silik çıktı bugün ise tamamen yok oldu. Bunun yanı sıra regli bitiminden itibaren gün aşırı ilişki oluyor.çok umutluydum testten neden iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. Bişi söyleyin lütfen ikinci çizgi silik çıkıp hamile kalan var mı. Testi yapmaya devam edeyim mi?
MRB CNM. NORMALDE BU OVU TESLERİNİN PRENSİBİ ŞÖYLE DİYE BİLİYORUM, YUMURTLAMA OLUNCA İKİ ÇİZGİ DE KOYU LAŞIYO YUMURTLAMA OLDUGU GÜN YANİ, SONRAKİ GÜN YAPTIGINDA 2. CİZGİ SİLİKLEŞMEYE BASLADIGINDA İSE ÇATLAMA OLUYOMUŞ VE ÖZELLİKLE KOYU ÇIKTIKTAN SONRAKİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRMEK LAZIMMIŞ..2 ÇİZGİ DE SENDE AYNI KOYULUKTA OLMADI İSE BELKİ SU TÜKETİMİN FAZLA OLMUŞTUR BU DA OLABİLİR.. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN :KK66:

MRB CNM. NORMALDE BU OVU TESLERİNİN PRENSİBİ ŞÖYLE DİYE BİLİYORUM, YUMURTLAMA OLUNCA İKİ ÇİZGİ DE KOYU LAŞIYO YUMURTLAMA OLDUGU GÜN YANİ, SONRAKİ GÜN YAPTIGINDA 2. CİZGİ SİLİKLEŞMEYE BASLADIGINDA İSE ÇATLAMA OLUYOMUŞ VE ÖZELLİKLE KOYU ÇIKTIKTAN SONRAKİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRMEK LAZIMMIŞ..2 ÇİZGİ DE SENDE AYNI KOYULUKTA OLMADI İSE BELKİ SU TÜKETİMİN FAZLA OLMUŞTUR BU DA OLABİLİR.. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN :KK66:

inşallah canım su tüketimine dikkat ettim alsında son 4 saat kala hiç içmedim neredeyse. bu topikte sanki silik çıkıpta hamile kalan birisini okumuştum diye hatırlıyorum şimdi deli gibi onu arıyorum sanırım 790 sayfayı okumaya razıyım :)

X