- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.861
bu benim elimde kalan son 2 ovulasyon testimden birisabah dayanamayıp yaptım çünkü akıntım çok artmıştı.. adetimin 11. günü.. dün geceyi değerlendirdik.. bu akşamı da mı değerlendirsem kalan testimi de yarın yapmayı düşünüyorum.. bi yardımcı olsanız
Bakar misiniz ya ben bu testi beceremedim herhalde bir koyulaşıyor bir silikleşiyor ben anlamadım ya sat 15 aralık ortalama 31 gunde oluyor hesaplayicilara göre 17. Günde olması gerekiyor
bu arada bende aynı markayı kulanıyorun emin olamayınca başka markada aldım şüpelendiğim gün ikisini yapacamcanım15.gün pozitif gibi 16.yumurtlamışsın görünüyor.
20. Gün hala aynı olunca doktora gittim Daha önce yumurtladıysan belli olmaz dedi ama su anda bir tane yumurtan 14 mm dedi bir kaç gün sonra çatlar dedi 18-25 mm arasında çatlıyormuş günde 1-2 mm büyüyormuş Bugün 21. Günüm hala negatif bir iki gün içinde olur inşallahcanım15.gün pozitif gibi 16.yumurtlamışsın görünüyor.
Bence iki gün daha değerlendir inşallah olurbu benim elimde kalan son 2 ovulasyon testimden birisabah dayanamayıp yaptım çünkü akıntım çok artmıştı.. adetimin 11. günü.. dün geceyi değerlendirdik.. bu akşamı da mı değerlendirsem kalan testimi de yarın yapmayı düşünüyorum.. bi yardımcı olsanız
Bence iki kez yumurtluyosunda olabilir.tek sefer yumurtluyorsan gec yumurtladiginida ogrenmis olursun.20. Gün hala aynı olunca doktora gittim Daha önce yumurtladıysan belli olmaz dedi ama su anda bir tane yumurtan 14 mm dedi bir kaç gün sonra çatlar dedi 18-25 mm arasında çatlıyormuş günde 1-2 mm büyüyormuş Bugün 21. Günüm hala negatif bir iki gün içinde olur inşallah
çok teşekkür ederim cevapladığınız ve duanız içinBence iki gün daha değerlendir inşallah olur
günün çabuk çabuk gelsin ve geçsin çift çizgiyle müjdelensin :) teşekkür ederim cevabınız içincanım benim de 11.gün olmuştu çift çizgim ertesi gün daha açık renkti. ve 11. gün ile 12. günleri değerlendirdik biz de sadece.. denemende fayda var tabiki zararın olmaz karlı çıkarsın bu geceyi de değerlendirirsen.. benim sonucum henüz belli değil ayrıca günümün gelmezsini bekliyorum
ağzından bal damlıyor valla yaa amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz için inşallah canım Allah razı olsun :) rica ederim ayrıca ne demek :)günün çabuk çabuk gelsin ve geçsin çift çizgiyle müjdelensin :) teşekkür ederim cevabınız için
kızlar yaa konuyu değiştireyim azcık bu akşam bir dizi izlerken dikkatimi çeken birşey oldu kuyruk acım var ya ondan olsa gerek :) bu dizilerde nasıl şıp diye tek seferde hamile kalıyorlar yaa hiç mi bilmiyor bu senaristler tek seferde kolay kolay hamile kalınamadığını :))))))) bir yasak aşk hoop bir sonraki bölümde hamileyimmm müjdesini veriyorlar.. bendeki tepki şu yalnız: '' ulen ne yumurta ne sperm var millette.bir ben mi kalamıyorum zırt diye hamile yaa:)'' eşim gülmekten ölüyor bana :) artık dizi kahramanlarıyla kavga etmeye başladım hanımlaarrr gidişatım hiç iyi değil :)))))
sor canım buyur??Arkadaşlar merhaba sizlere bişi sormak istiorum diğer formlarada yazdım ama bi türlü cvp alamiorum
kızlaaarrrrrrrr galiba sanırım inşalllaaahhh bebek geliyoooo :) ellerim titriyo sevinçten yaa Rabbim herkese nasip etsin tez vakitte inşallahhhh :) ovulasyon testi uğur getirdi bu ay bana galiba :) herkese tavsiye ediyorum artık meğer 10 aydır yumurtlama tarihimi tutturamıyormuşuz yavalla aynı beni anlattın benim eşim sağlık memuru kanımı götürdü birkaç sefer ahh o prolaktin yokmu bendede o yüksek çıkıyor en son 53 deydi senin kaç bizde 15 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz ama biz henüz hiç doktora gitmedik bakalım 2 ay kadar daha bekleyelim diyoruz yaşım 27 benimde inşallah olur bizimle birlikte isteyen herkesin kaderdaşım :) gelişmeleri bana haber ver çok sıklıkla giremesemde nete takip edicem haberlerini alıntı yap bana haber verirken olurmu canım
ayyy gerçekten mi çook sevindim rabbim kucağına almayida nasip eylesin inşallah kuzum bizlerede dua et Tmm mı gebişlerin duası kabul olurmuş tatlım :)kızlaaarrrrrrrr galiba sanırım inşalllaaahhh bebek geliyoooo :) ellerim titriyo sevinçten yaa Rabbim herkese nasip etsin tez vakitte inşallahhhh :) ovulasyon testi uğur getirdi bu ay bana galiba :) herkese tavsiye ediyorum artık meğer 10 aydır yumurtlama tarihimi tutturamıyormuşuz ya