ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlar aranıza yeni katıldım belki cahil diyeceksiniz ama bu sat bat ne demek bende listeye girmek istiyorum 8 aydır yok bende bebek ovu testi son çare sonra doktor :-( rabbim hepimize nasip etsin inşallah

ben de forunları incelerken öğrendim canım ne olduğunu :) sat: son adet tarihi, bat: bir sonraki adet tarihi :)

huhuhuuuu kimse yok mu hanımlaaaarrr?? bu ovulasyon testleri herkeste kesin sonuç veriyordur dimi yaa bugün 10.günüydü adetimin silik çıktı yine ama ilk yaptıklarıma göre daha koyu. birkaç gün içinde iki çizgim de koyulaşır inşallah ödüm kopuyo kaçırıcam diye :)

ay çok teşekkür ederim canım allah razı olsun :)
canım biraz yazdıklarını inceledim durumumuz çok benzer seninle :) seni kader arkadaşım ilan ediyorum biz de 9-10 aydır deniyoruz 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz ama tutturamadık hala bebişi doktora gittim ben birkaç kez. prolaktin değerim yükseliyormuş çok isteyip kafama taktığım için hani doğum yapan kadınların sütü korur ya emzirdikleri sürece hamile kalmazlar işte o süt hormonları artmış bende de ilaçla düşürdü doktor o değeri ama geçen ay yine kalamadım bu ay da olmazsa eşime test yaptırcaz artık bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah. biz de güzel güzel haberler verelim Allahım noluuuurr yaa

Ben de 28 günde bir adet oluyorum ve çift çizgiyi 11. Gün gördüm. Bu kadar erken olabileceğini hiç tahmin etmezdim hep 14. Günü söylüyor otomatik hesaplayıcılar inşallah iyi değerlendirmişizdir bu ayı yaa

Adetim bittikten 10 gün sonra akıntı başlıyor, 4 gün devam ediyor. İlk gün test yapınca silik çizgi yakaladım ama sonraki 2 gün tamamen tek çizgi çıkıyor..test işinden pek umutlu değilim..doktoruma sordum çoğu yalnış sonuç veriyor güvenirliği yok dedi kafam karışık!! Dönüp dolaşıp Allaha sığınıyorum.O ol derse emrine kim karşı durabilir ki..!

öyle tabi be canım Rabbim ol desin yeterki kim engel olabilir o ol dedikten sonra.. hepimizin aslında ne zaman bebeği olacak ya da olacak mı Rabbim biliyor ama biz kullar sabırsızız işte hemen olsun istiyoruz medet umuyoruz her şeyden Allah aratmasın kimseye gerçekten her ay sonunu beklemek içini tüketiyor insanın

valla aynı beni anlattın benim eşim sağlık memuru kanımı götürdü birkaç sefer ahh o prolaktin yokmu bendede o yüksek çıkıyor en son 53 deydi senin kaç bizde 15 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz ama biz henüz hiç doktora gitmedik bakalım 2 ay kadar daha bekleyelim diyoruz yaşım 27 benimde inşallah olur bizimle birlikte isteyen herkesin kaderdaşım :) gelişmeleri bana haber ver çok sıklıkla giremesemde nete takip edicem haberlerini alıntı yap bana haber verirken olurmu canım

Ahhh ahh benim de 46 çıkmıştı bir iki ay önce sonra dostinex diye bir ilaç verdi doktor tam düştü sevindik hop yine yükseldi ne zor işmiş bu bebek yapmak yahu

Bu ay Ovulasyon testi denedik ama yine boşa çabam biliyorum alıştım artık kırmızıların gelmesine

Kizlar ben de gecen ay teste basladim olmadi.. Testte pozitif ciktigi gunu degerlendiremedik sanirim ondan.. İns Allahim hayirlisiyla bu ay nasip eder... Reglim bitince testlere baslicam tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…