- 22 Ekim 2014
- 895
- 679
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.841
selam kızlar aranıza yeni katıldım belki cahil diyeceksiniz ama bu sat bat ne demek bende listeye girmek istiyorum 8 aydır yok bende bebek ovu testi son çare sonra doktor :-( rabbim hepimize nasip etsin inşallah
ay çok teşekkür ederim canım allah razı olsun :)ben de forunları incelerken öğrendim canım ne olduğunu :) sat: son adet tarihi, bat: bir sonraki adet tarihi :)
rica ederim canım benim ne demek :))ay çok teşekkür ederim canım allah razı olsun :)
canım biraz yazdıklarını inceledim durumumuz çok benzer seninle :) seni kader arkadaşım ilan ediyorumay çok teşekkür ederim canım allah razı olsun :)
Kızlar testim bu 8.9.12.14.16. Günler ilişki oldu yarın ve çarşambada beraber olalım diyorum sizce olmalı mı ilişkiEki Görüntüle 1354004
Tamam canım yarını da değerlendirelim o halde senin de gözünaydın hayırlı olsun bebeğinBence garantiye al yarinda sonraki gunde olsun iliski.
Tamam canım yarını da değerlendirelim o halde senin de gözünaydın hayırlı olsun bebeğin
canım kaçgünde bir adet oluyon 16.gün tam günü gibi oldukça koyuKızlar testim bu 8.9.12.14.16. Günler ilişki oldu yarın ve çarşambada beraber olalım diyorum sizce olmalı mı ilişkiEki Görüntüle 1354004
29-30günde canım evet en koyu bugün yarın 17. Gün muhtemelen silikleşicek yarıncanım kaçgünde bir adet oluyon 16.gün tam günü gibi oldukça koyu
öyle tabi be canım Rabbim ol desin yeterki kim engel olabilir o ol dedikten sonra.. hepimizin aslında ne zaman bebeği olacak ya da olacak mı Rabbim biliyor ama biz kullar sabırsızız işte hemen olsun istiyoruz medet umuyoruz her şeydenAdetim bittikten 10 gün sonra akıntı başlıyor, 4 gün devam ediyor. İlk gün test yapınca silik çizgi yakaladım ama sonraki 2 gün tamamen tek çizgi çıkıyor..test işinden pek umutlu değilim..doktoruma sordum çoğu yalnış sonuç veriyor güvenirliği yok dedi kafam karışık!! Dönüp dolaşıp Allaha sığınıyorum.O ol derse emrine kim karşı durabilir ki..!
valla aynı beni anlattın benim eşim sağlık memuru kanımı götürdü birkaç sefer ahh o prolaktin yokmu bendede o yüksek çıkıyor en son 53 deydi senin kaç bizde 15 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz ama biz henüz hiç doktora gitmedik bakalım 2 ay kadar daha bekleyelim diyoruz yaşım 27 benimde inşallah olur bizimle birlikte isteyen herkesin kaderdaşım :) gelişmeleri bana haber ver çok sıklıkla giremesemde nete takip edicem haberlerini alıntı yap bana haber verirken olurmu canımcanım biraz yazdıklarını inceledim durumumuz çok benzer seninle :) seni kader arkadaşım ilan ediyorumbiz de 9-10 aydır deniyoruz 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz ama tutturamadık hala bebişi doktora gittim ben birkaç kez. prolaktin değerim yükseliyormuş çok isteyip kafama taktığım için hani doğum yapan kadınların sütü korur ya emzirdikleri sürece hamile kalmazlar işte o süt hormonları artmış bende de ilaçla düşürdü doktor o değeri ama geçen ay yine kalamadım bu ay da olmazsa eşime test yaptırcaz artık bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah. biz de güzel güzel haberler verelim Allahım noluuuurr yaa
Ahhh ahh benim de 46 çıkmıştı bir iki ay önce sonra dostinex diye bir ilaç verdi doktor tam düştü sevindik hop yine yükseldivalla aynı beni anlattın benim eşim sağlık memuru kanımı götürdü birkaç sefer ahh o prolaktin yokmu bendede o yüksek çıkıyor en son 53 deydi senin kaç bizde 15 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz ama biz henüz hiç doktora gitmedik bakalım 2 ay kadar daha bekleyelim diyoruz yaşım 27 benimde inşallah olur bizimle birlikte isteyen herkesin kaderdaşım :) gelişmeleri bana haber ver çok sıklıkla giremesemde nete takip edicem haberlerini alıntı yap bana haber verirken olurmu canım
Bu ay Ovulasyon testi denedik ama yine boşa çabam biliyorum alıştım artık kırmızıların gelmesinevalla aynı beni anlattın benim eşim sağlık memuru kanımı götürdü birkaç sefer ahh o prolaktin yokmu bendede o yüksek çıkıyor en son 53 deydi senin kaç bizde 15 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz ama biz henüz hiç doktora gitmedik bakalım 2 ay kadar daha bekleyelim diyoruz yaşım 27 benimde inşallah olur bizimle birlikte isteyen herkesin kaderdaşım :) gelişmeleri bana haber ver çok sıklıkla giremesemde nete takip edicem haberlerini alıntı yap bana haber verirken olurmu canım
allahim bizlerede nasip etsin inşallah canım hemde çoook zormuşAhhh ahh benim de 46 çıkmıştı bir iki ay önce sonra dostinex diye bir ilaç verdi doktor tam düştü sevindik hop yine yükseldine zor işmiş bu bebek yapmak yahu
hadi bakalım inşaallah bende iki ay denedim ovulasyonu olmadı inşallah sende işe yararBu ay Ovulasyon testi denedik ama yine boşa çabam biliyorum alıştım artık kırmızıların gelmesine