-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.801
burada pek kimse kalmamış ama inşallah birileri cevap verir:26: bu ay 15. gün çift çizgiyi gördüm. 15.gün akşam 16. gün akşam ve 17. gün sabah ilişki oldu. sonra bıraktım. acaba devam etmelimiydim yoksa yeterli mi arkadaşlar:44:
arkadaşlar ovulasyon testimin sonuuçları.. bi göz atsanız yıldızlı günler ilişki günleriiihtimal ver mı acaba
2 günde bir denemişsen ihtimal var tabiki :))) bende adetin 8.günüydü dün test yaptım yumurtlama kopkoyu çıktı iyimi :)))
Malesef adet oldumahh keske resmi yeni paylasmis olsam 2 hafta daha beklemek cok zor
kız adeti beklemek daha zor.adet olunca su gibi geçiyo zaman :)
Bilemedim duygularim karmakarışık :/allahtan gelen herseye raziyim.. milletin 4 yıl boyunca deneyipte olmadgini okuyorum. . Biraz daha beklemem gerektiğini kendime kabul ettirdim bakalim ne zaman olacak allahim sanada banada isteyen herkese nasip etsin
Hanımlar sizcede pozitif dimi dünde buna yakın koyuydu dahada koyulaşmaz sanırım sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Koyu çizgiyi 13.günde yakalamış gibisin.Çalışma da olmuş. Benim de yumurtlama o aralar oldu sanırım.Hadi hayırlısı bakalım :)))Yorumunu bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.