ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

bende çift çizgiyi görduğum gun ve ertesi gün ilişkiye girdim .. seninki daha garanti olmuş,, hadi bakalım hayırlısı

arkadaşlar ovulasyon testimin sonuuçları.. bi göz atsanız yıldızlı günler ilişki günlerii ihtimal ver mı acaba

Eklentiler

• $20140322_074758[1].jpg
    32 KB · Görüntüleme: 449
arkadaşlar ovulasyon testimin sonuuçları.. bi göz atsanız yıldızlı günler ilişki günlerii ihtimal ver mı acaba

2 günde bir denemişsen ihtimal var tabiki :))) bende adetin 8.günüydü dün test yaptım yumurtlama kopkoyu çıktı iyimi :)))

kız adeti beklemek daha zor.adet olunca su gibi geçiyo zaman :)

Bilemedim duygularim karmakarışık :/ allahtan gelen herseye raziyim.. milletin 4 yıl boyunca deneyipte olmadgini okuyorum. . Biraz daha beklemem gerektiğini kendime kabul ettirdim bakalim ne zaman olacak allahim sanada banada isteyen herkese nasip etsin

Tam anlayamadim ama sanirim koyu cizginin belirgin oldugu 14.gun u degerlendirmemissiniz o gun de iliski olmasi gerekiyordu galiba:? Ben de yeni kullanmaya basladim bugun koyu cizgiyi gordum agrim da var..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adet aralıgım 35 gun suruyor ben 9. gün yapmaya basladım ovulasyon testını. kullanım klavuzunda 18. gun baslanmalı dıyor. benım 10. gun ve 12.gun sankı koyu gıbı anlamadım kafam karıstı. hala teste devam edıyorum . adet aralıgı uzun olupta testı yapan arkadslar kacıncı gun cıft cızgıyı yakalsdınız lutfenn yardım edın

merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.

canım bugun 11.gündeyim testim böyle çıktı acaba kesin ne zaman netleşicek yorumlarınızı bekliyorumm:26:

Arkadaşlar bende pko olma ihtimali var. Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik de olsa çıkıyordu ama son iki üç gündür sanırım çizgi belirginleşti. Ateşimi de ölçüyordum o da 36.1 çıkarken bugün 36.3 çıktı. Yumurtlama oldu mu yani ? Bilen birileri yorum yapabilir mi acaba???
Testteki son iki çubuk bugün yapıldı, ondan önceki iki çubuk da dün yapıldı.Bugün 21. gün.

Son düzenleme:
Hanımlar sizcede pozitif dimi dünde buna yakın koyuydu dahada koyulaşmaz sanırım sizce?

Eklentiler

• $1407516449473.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 1.184
Hanımlar sizcede pozitif dimi dünde buna yakın koyuydu dahada koyulaşmaz sanırım sizce?

Diğer resimleri de eklersen daha iyi yorum yapabiliriz sanırım Ben de daha koyu olmaz derken daha koyu oldu.Hatta ikinci çizgi daha koyu oldu birinciden.

Yorumunu bekliyorum

Eklentiler

• $1407524061796.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.294
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin birbirimize duamızı eksik etmeyelim üç senedir sabırla bekliyoruz morfoloji sorunumuz var kimyasal gebelik geçirdim
bende bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım adet döngüm 28 ilk testi 12.günümde yaptım direk koyu renk pozitifi gördüm tekrarlamam gerekirmi? birde baş dönmem ve kokuya karşı hassasiyetim var sol kasığımda inatçı bir ağrı var hamile olamam diye düşünüyorum 26 temmuz son adet tarihim ne yapsam bilemedim gebelik testimi alsam kan tahlilimi yaptırsam aklıma takılan hamile olan kadın yumurtlarmı?nette bir bilgiye ulaşamadım

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin bizde üç yıldır bekliyoruz her şey normal yalnız morfoloji sorunumuz var kimyasal gebelik geçirdim bu ay ovulasyon testi aldım adet döngüm 28 gün ilk testimi 12.gün yaptım koyu renk çizgiyi yakaladım sol kasığımda inatçı bir ağrı baş dönmem ve kokuya karşı iğrenme var hamile olamam diye düşünüyorum son adet tarihim 26 temmuz aklıma takılan hamile olan kadın yumurtlamaya devam edermi?nette bir bilgiye ulaşamadım idrarda gebelik testimi yapsam kan tahlilimi yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…