ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Hadi inşallah:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ateşini ölçüyor musun hiç? Benim bi ara sabah ateşi 36.1 di şimdi 36.5 . Gebelik oluşursa yükselir ve öyle kalır demişler.Akşamları da ölçüyorum ateşim 36.9-37. Meraklandım iyice :))

ben de bugün test yaptım çift çizgi çıktı hemen çalışmaya koyulduk bakalım ne olacak.. prolaktinim de düşmüş bu ay bilmem tutar mı..

kızlar ben bir şey sormak istiyorum ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek yumurta var demek evet ama bu yumurtanın yeterince büyüyüp büyümediği ya da çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi vermiyor değil mi bize test?

Arkadaşlar merhaba bugün ilk defa bu testi denedim ayın 13 ünde adet olmuştum biraz pembe çıktı T ne olduğunu anlayamadım yumurtladım mı acaba yumurtlayacakmıyım yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    576,2 KB · Görüntüleme: 222
  • image.jpg
    image.jpg
    576,2 KB · Görüntüleme: 212
Arkadaşlar merhaba bugün ilk defa bu testi denedim ayın 13 ünde adet olmuştum biraz pembe çıktı T ne olduğunu anlayamadım yumurtladım mı acaba yumurtlayacakmıyım yardımcı olur musunuz lütfen

Canım şuan testin pozitif değil. Eğer son adetin bu ayın 13'ünde olduysa ve sen 28 günde adet oluyorsan 2 gün sonra pozitifi görebilirsin. T C'nin iki katı koyulukta olması lazım.

Ben adetin 10. gününden itibaren bu ay testi yaptım canım. 14. gün T çizgisi bordo C çizgisi kırmızıydı yani iki katı koyuluğa ulaştı. Bunu gördüğünde yumurtan 24 ile 36 saat arasında çatlayacak demek. Sen o koyuyu gördüğün ertesi gün ve sonraki günü mutlaka değerlendir canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. Bugün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim

ben de bugün test yaptım çift çizgi çıktı hemen çalışmaya koyulduk bakalım ne olacak.. prolaktinim de düşmüş bbeliryilm tutar mı..

kızlar ben bir şey sormak istiyorum ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek yumurta var demek evet ama bu yumurtanın yeterince büyüyüp büyümediği ya da çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi vermiyor değil mi bize test?
Merhaba cnm bebegin hayirli olsun.bende ovulasyon testine gore iliskiye girdim adetime 4 gun var ama meraktan duramiyorum.bu ikinci bebek denememiz ve hic boyle belirtiler olmamisti bende.alt karnimda surekli bir sislik var.tuvaletim var die lavaboya gidiyorum ama oyle aman aman tuvaletim olmadigini goruyorum 1 aydirda belim agriyor hic gwcmedi.son 3 gundur asiri kalp carpintim var.iki gundurde uyandigimda agzimda tatsizlik var.senin belirtilerin nasildi

ben de bugün test yaptım çift çizgi çıktı hemen çalışmaya koyulduk bakalım ne olacak.. prolaktinim de düşmüş bu ay bilmem tutar mı..

Canım sen hang OVU testi kullandın?

adet aralıgım 35 gun suruyor ben 9. gün yapmaya basladım ovulasyon testını. kullanım klavuzunda 18. gun baslanmalı dıyor. benım 10. gun ve 12.gun sankı koyu gıbı anlamadım kafam karıstı. hala teste devam edıyorum . adet aralıgı uzun olupta testı yapan arkadslar kacıncı gun cıft cızgıyı yakalsdınız lutfenn yardım edın

Canım sen hangi günleri değerlendirdim? Birde hangi marka OVU testi kullandın?

Canım sen hangi günleri değerlendirdim? Birde hangi marka OVU testi kullandın?
Canım ben hastalığım bittikten sonra 2 gun arayla calışma yaptık ovulasyon testi 18. Gun koyulasmata başladı. Ilk gun 2. Gun ve siliklesmeye başladığı 3. Gun calışma yaptık testin adı ilk aldığım surelab sonraki laquick diye bir markaydi galiba gittigidiyordan almıştım yanında da gebelik testi hediyeydi. Ins yardımcı olabilmisimdir eğer aklına takılan bisey olursa herzaman elimden geleni yaparım ins guzel haberler verirsin

Canım ben hastalığım bittikten sonra 2 gun arayla calışma yaptık ovulasyon testi 18. Gun koyulasmata başladı. Ilk gun 2. Gun ve siliklesmeye başladığı 3. Gun calışma yaptık testin adı ilk aldığım surelab sonraki laquick diye bir markaydi galiba gittigidiyordan almıştım yanında da gebelik testi hediyeydi. Ins yardımcı olabilmisimdir eğer aklına takılan bisey olursa herzaman elimden geleni yaparım ins guzel haberler verirsin

Canım teşekkür ederim cevabı için . Allah hayırla yavrunu nasip etsin insAllah:KK49:

Merhaba cnm bebegin hayirli olsun.bende ovulasyon testine gore iliskiye girdim adetime 4 gun var ama meraktan duramiyorum.bu ikinci bebek denememiz ve hic boyle belirtiler olmamisti bende.alt karnimda surekli bir sislik var.tuvaletim var die lavaboya gidiyorum ama oyle aman aman tuvaletim olmadigini goruyorum 1 aydirda belim agriyor hic gwcmedi.son 3 gundur asiri kalp carpintim var.iki gundurde uyandigimda agzimda tatsizlik var.senin belirtilerin nasildi

teşekkür ederim.

benim belirtilerim de benzerdi. adet olacağım güne kadar adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. karın ağrısı halsizlik vs. reglim gecikince hemen o gün test yaptım çift çizgiyi gördüm. fakat sonraki bir hafta boyunca sürekli regl olmak üzere gibiydim. doktora sordum normalmiş. maalesef regl gecikene kadarki süreçte hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı.

idrara sık sık çıkma benim de başıma geldi mesela reglden farklı yaşadığım tek belirti oydu.

allah bir an önce bebeğinin müjdesini almayı sana nasip etsin canım. sormak istediğin başka bir şey olursa cevaplarım.

Canım sen hang OVU testi kullandın?

laboquick markaydı canım

teşekkür ederim.

benim belirtilerim de benzerdi. adet olacağım güne kadar adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. karın ağrısı halsizlik vs. reglim gecikince hemen o gün test yaptım çift çizgiyi gyari. fakat sonraki bir hafta boyunca sürekli regl olmak üzere gibiydim. doktora sordum normalmiş. maalesef regl gecikene kadarki süreçte hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı.

idrara sık sık çıkma benim de başıma geldi mesela reglden farklı yaşadığım tek belirti oydu.

allah bir an önce bebeğinin müjdesini almayı sana nasip etsin canım. sormak istediğin başka bir şey olursa cevaplarım.

laboquick markaydı canım
Amin canim insallah ama korkularimla bas edemez oldum artik.ya belirtilerim bossa diye korkuyorum...son 5 gundur kabizlik sorunum da var sende de olmusmuydu.ayrica bel agrim dayanilmaz bir hal aldi oturup agliyorum arada o derece.cesaretimi toplasam yarin kan testi yaptirmaya gidicem ama dedigim gibi korkuyorum.birde herkes goguslerde hassasiyet olur demis benim suan da yok yumurtlamadan 3,4 gun sonra 3 gun felan suren agrim vardi gecti sonradan...cevapladigin icin tesekkurler

Amin canim insallah ama korkularimla bas edemez oldum artik.ya belirtilerim bossa diye korkuyorum...son 5 gundur kabizlik sorunum da var sende de olmusmuydu.ayrica bel agrim dayanilmaz bir hal aldi oturup agliyorum arada o derece.cesaretimi toplasam yarin kan testi yaptirmaya gidicem ama dedigim gibi korkuyorum.birde herkes goguslerde hassasiyet olur demis benim suan da yok yumurtlamadan 3,4 gun sonra 3 gun felan suren agrim vardi gecti sonradan...cevapladigin icin tesekkurler

yok kabızlık olmadı ama oluyormuş diğer arkdaşlarda kabızlık yaşayanlar var.

senin reglinin ne zaman olması gerekiyor peki?

yok kabızlık olmadı ama oluyormuş diğer arkdaşlarda kabızlık yaşayanlar var.

senin reglinin ne zaman olması gerekiyor peki?
2,5 gun kaldi benim...birde 3 gundur agzimin tadi yok bademcigim sismis dun ondan biraz halsizligim birazda atesim var.ben bu agiz tatsizigini bademcige yoruyorum...beklemek cok zor gercekten

kızlar merhaba ben de ovulasyon testini ilk defa kullanıcam. 3 aylık evliyim 16 eylül de 6 haftalık düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Dr um bir ay korun dedi ama ben korunmadım. Adetimi 30 gün sonra beklerken düşük sonrası 22. günü geldi. Şimdi adet düzenim ne olur bilip takip edemediğim için bu testi kullanıcam. Bana kısaca bilgi verir misiniz ? Çok teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar testine yorum yapar misiniz. Sunu belirtiyim yaklaşık 8 gündür yapıyorum adet bitiminden itibaren ilk defa bu kadar koyulasti dun 8 de yaptım bugün 2 de sizce durum nasil
IMAG1930.jpg

kızlar bende 26 ekimde oldum şuan 12,gün adetimin bitti gün yani 6,günden beri ypıyorum testi ama hala silik bu ne zaman koyulasmaya başlarki sanki hiç koyulaşmayacak gibi geliyo ya bana

selam kızlar aranıza yeni katıldım belki cahil diyeceksiniz ama bu sat bat ne demek bende listeye girmek istiyorum 8 aydır yok bende bebek ovu testi son çare sonra doktor :-( rabbim hepimize nasip etsin inşallah

güzel haberler veren hanımlar bebişleriniz hayırlı olsun Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :) ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi uygulayacağım yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama maalesef kavuşamadım henüz bebeğime :KK43: çok fazla kafama takıyorum bu yüzden psikolojimle alakalı prolaktin değerim yükseliyor ve hamile kalmama engel oluyor :KK43: şimdi sorum şu : ben yine kafama takmaya devam edicem büyük ihtimalle ama tam testin çift çizgi çıktığı zamanlarda denemelere devam edersek hamile kalmam mümkün mü sizce? çok karışık bir cümle oldu ama kısaca kafasına taktığı halde ovulasyon testi sayesinde hamile kalmayı başaran var mı?? :KK43:

X