- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.681
Ben temmuz da 2 yıllık evli olucam.. bu 3. denememiz... ilk denemem de idrar yolu enfeksiyonu oldumilaç kullandım allaha şükür geçti geçen ayda umutsuzdum bu ay ovülasyon testi ile takip ettim gününde çalıştım inşallah olmuştur... Doktor yumurtalıklarda bir sorun yok dedi smear dede birşey yok 1 sene içinde olur dedi ama :26::26::26:
Mrb idrar yolu enfeksiyonu neden oluyo ya biktim ben bundan.ilk denememde bendede oldu bi sürü igne felan gecti bir iki ay sonra tekrar oldu.simdi 3. Yine oluyor
Ben temmuz da 2 yıllık evli olucam.. bu 3. denememiz... ilk denemem de idrar yolu enfeksiyonu oldumilaç kullandım allaha şükür geçti geçen ayda umutsuzdum bu ay ovülasyon testi ile takip ettim gününde çalıştım inşallah olmuştur... Doktor yumurtalıklarda bir sorun yok dedi smear dede birşey yok 1 sene içinde olur dedi ama :26::26::26:
canım çalışma yaptıktan sonra uzun süre yatıyor musun? doktor bana 8 dk içinde küçük tuvaletini mutlaka yap dedi...
Evet canim istanbuldayim brnde... benimde alttan muayanede bir sorun yok dedi ama baxi arkadaslar hormon testlerinden falan bahsediyorlar... fazlada vakit kaybetmek istemiyorum
canim buyuk ihtimal yattigin icin dr bana 8 dk icin de kucuk tuvaletini mutlaka yap dedi. 10 dk mikroorganizmalar rahimden yukari cikip enfeksiyon yapabiliyormus.. o yuzden olmasa bile k.tuvaletini yap bol bol su ic... ilac kullandin mi?
o dedigin folikasit mi? Kullaniyorum brnde
o dedigin folikasit mi? Kullaniyorum brndeb.evler hizmet hastanesi mi?
Folik asit ama marka farkli :) yok
Canim medicalparka sen hizmete mi gidiosn orayida cok duydum ama bana en yakin
Medicalpark
Ben Beylikdüzünde oturduğum için bana maalesef çok uzak kalıyo ama arkadaşım Hizmet hastanesi Meltem hanıma gidiyordu çok memnun mu? Medicalpark nasıl bende söyle iyi bir muayane olmak istiyorum yeniden bütün testleri yaptırma istiyorum...
Kuzum medicalpark biraz pahali ben testlerimi orda yaptirmadim disarda yaptrdm doktora gosterdim bnm arkadasm ilgide dogum yapti gungorende okadar memnun kalmiski bende bu ay olmZsa oraya gitmeyi planliorm bakalm :)
çok ta pahalı olmasın neyse ben yine medilife gideyim bari Cennette doğan hastanesini de tavsiye ediyorlar özellikle erkek bi doktor varmış çok ilgiliymiş ama en erkek doktora gidemem sanırım
medilife ta arkadsım dogum yapmıştı beylikdüzü E5 tekini diyosun dimi çok memnun kalmıştı norml yapmıştı.ben kararsızım aslında şöle didik didik araştıracak bi doktor bulmamız lazım :)
iyiyim kuzum kontroller ıyı genetık sonuclarım cıktı bu c.tesi eşimle gideceğiz kromozom testti yaptırmıştık eşimle onlarda temız cıktı c.tesi genetık doktoruna gıdeceğiz sanırım bebekte sıkıntı var cinsiyetı erkekmış sağlıklı olsunda önemlı olan o benım icin bebeğinle sana guzel zamanlar dılerım kendıne dıkkat et bebeği emzirirken dızıne yastık koy dikişlerin acımaz bırde bol bol rezene iç hem sutun cogalır hem zayıflarsın
merhaba arkadaşlar ben yumurtlama günlerimi belirleyemiyorum 26 gün arayla düzenli olarak adet görüyorum kanamalarım 2 gün normal ne çok az ne çok yoğun fakat 3. gün adet kesiliyor 4. gün azar azar kahverengi olarak gelmeye devam ediyor bu normal midir.asıl sorum ise yumurtlama günlerimi belirleyemiyorum nedeni ise 26 günde bir adet oluyorsam 14 gün çıkardığımda yumurtlama günü 12. güne rastlıyor 18 haziranda adet oldum hesaplamalara göre 29 haziran yumurtlama oluyor ama benim dün ve bugün akıntılarım başladı 1-2 temmuz yumurta akı kıvamında sizce tarih mi baz alınmalı yoksa akıntımı hangisini önemsemeliyim.yardımcı olup beni aydınlatırsanız çok mutlu olucam.bat 13 temmuz şunu da düşünmeden edemiyorum acaba gebelik oluştuda bu akıntı ondan mıdır hehehhe psikopata bağladım galiba ama napimmm 1 sene oldu olacak daha tık yok hemde bugün evlilik yıl dönümüm 2 sene oldu.artık bebiş istiyorum(((
Canım haberdar et benı bebişten fırsat olmuyo İnternet'e girmek.dikişlerim iyileşti biraz bir ay oldu ama hala kendime gelemedim.bebişte çok gazlı bi çözüm bulamadık herseyi denedik