- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.701
merhaba arkadaşlar ben yumurtlama günlerimi belirleyemiyorum 26 gün arayla düzenli olarak adet görüyorum kanamalarım 2 gün normal ne çok az ne çok yoğun fakat 3. gün adet kesiliyor 4. gün azar azar kahverengi olarak gelmeye devam ediyor bu normal midir.asıl sorum ise yumurtlama günlerimi belirleyemiyorum nedeni ise 26 günde bir adet oluyorsam 14 gün çıkardığımda yumurtlama günü 12. güne rastlıyor 18 haziranda adet oldum hesaplamalara göre 29 haziran yumurtlama oluyor ama benim dün ve bugün akıntılarım başladı 1-2 temmuz yumurta akı kıvamında sizce tarih mi baz alınmalı yoksa akıntımı hangisini önemsemeliyim.yardımcı olup beni aydınlatırsanız çok mutlu olucam.bat 13 temmuz şunu da düşünmeden edemiyorum acaba gebelik oluştuda bu akıntı ondan mıdır hehehhe psikopata bağladım galiba ama napimmm 1 sene oldu olacak daha tık yok hemde bugün evlilik yıl dönümüm 2 sene oldu.artık bebiş istiyorum (((
sen 26 günde bir regl oluyosan muhtemel yumurtlama tarihlerin 12 yada 13. günlerdir. eger ovülasyon testi de kullanmıyorsan sana tavsiyem bir ay 9-11-13-15. günlerde:, bir aysa 10-12-14-16. günlerde ilişkide bulunman.