ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Eki Görüntüle 739781
kızlar buda 18.günümn testi anlam veremedim.14.gün koyu oldu çalışmaya yaptık 15 gün yapmayıp 16.gün tekrar yaptık.ama benim testlerim halen bu şekilde çıkıyor.normalde tek çizgi olması gerekmezmiydi. :KK43:((((

benimde aynı şekilde başka bir topikte yazmıştım bilgisi olan var mı diye :KK43: anlayamadığım gitti

Canım, sperm kalitesinin düşmemesi için doktorlar iki günde bir yapın diyorlar. Ama sen şimdi ara günde yapmazsın aklın falan kalır onu bilemem.. Sen iyi düşün ona göre karar ver arkadaşım.biz ilk koyu çizgi çıktığında yapmıştık.3gün boyunca koyu çizgiler devam etti. Bir de 3. Gün yapmıştık. Ama 2.günde yapsamıydık acaba diye ağde aklımda kalmıştı..

deneme yapabılrısın yarında yaprsın bugunlerı kacırmamak onemlı ama sperm kalıtrsı dersen 1 gun ara verebılrıısn tercıh senın

ovu gunlerının sonrasındada pozıtıf gosterıyor hamıle oldugunda bıldıgım kadarıyla..

çok teşekkürler arkadaşlar bu gün ara vermeye karar verdim çünkü eşimin hareket sorunuda var yarın çift çizgi koyu çıkar inşallah ondan sonra 3 gün üst üstemi ilişki olsun ne diyorsunuz?

$Ekran Alıntısı.jpg

kızlar merhaba ben ara ara burda ovü testlerimi paylaşıyorum.adetim düzensiz olması nedeni ile hergün yapaya özen gösteriyoru.daha önce yazılarımdada paylaşmıştım ovü testimin 14 günün oldukça koyu yakladım ve değerlendirdim.ancak 14.gunden sonra yapmış olduğum testlerde ne çok koyu çok silik olmasada 2 çizgi şeklinde olmaya devam etti.mesela bu 19.günümün testi ne çok silik ne çok koyu ortası testlerin bu şekilde çıkması sizce normalmidir.açıkçası bu ay ilkkez kullanmaya başlamıştım ovü testinin bebek sahibi olmayı tabiki herkes gibi eşimle bizde çok istiyoruz.2 yıllık evliyiz.Eeğer içimi rahatlatıcak birşeyler söylerseniz çok sevinirim.şimdiden sağlıcakla kalın görüşmek üzere :)

Kizlar slm.ilk kez ovu testi bugun kullandim ve adryimin 11.gunu ve iki cizgide koyu çıktı. Simdi ben yumurtluyormuyum yada bu ksdar erken degilmi anlamadim ya yadimci oljn:KK43:

Selam kızlar,
Ovülasyon testine göre yaptığımız çalışmaların karşılığını beklemek ne zormuş :KK43: Batım 24 haziran, kaldı iki gün ama sanki zaman geçmiyor.Göğüslerim çok şiş, zaman zaman kasığıma batarcasına ağrı giriyor. İdrarım çok koyu ve içinde beyaz tortucuklar var.Sizce hamile olabilirmiyim ki? İdrar testi henüz çıkmaz diye yapmak istemiyorum ama beklemekte çok zor :))Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Eki Görüntüle 739781
kızlar buda 18.günümn testi anlam veremedim.14.gün koyu oldu çalışmaya yaptık 15 gün yapmayıp 16.gün tekrar yaptık.ama benim testlerim halen bu şekilde çıkıyor.normalde tek çizgi olması gerekmezmiydi. :KK43:((((

cnm ben bu sekılde olanları negatıf olarak değerlendırıyorum.....

Eki Görüntüle 740968

kızlar merhaba ben ara ara burda ovü testlerimi paylaşıyorum.adetim düzensiz olması nedeni ile hergün yapaya özen gösteriyoru.daha önce yazılarımdada paylaşmıştım ovü testimin 14 günün oldukça koyu yakladım ve değerlendirdim.ancak 14.gunden sonra yapmış olduğum testlerde ne çok koyu çok silik olmasada 2 çizgi şeklinde olmaya devam etti.mesela bu 19.günümün testi ne çok silik ne çok koyu ortası testlerin bu şekilde çıkması sizce normalmidir.açıkçası bu ay ilkkez kullanmaya başlamıştım ovü testinin bebek sahibi olmayı tabiki herkes gibi eşimle bizde çok istiyoruz.2 yıllık evliyiz.Eeğer içimi rahatlatıcak birşeyler söylerseniz çok sevinirim.şimdiden sağlıcakla kalın görüşmek üzere :)

senınle benım testlerım hemen hemen aynı...ben de anlam veremıyorum:44::44::44:

Selam kızlar,
Ovülasyon testine göre yaptığımız çalışmaların karşılığını beklemek ne zormuş :KK43: Batım 24 haziran, kaldı iki gün ama sanki zaman geçmiyor.Göğüslerim çok şiş, zaman zaman kasığıma batarcasına ağrı giriyor. İdrarım çok koyu ve içinde beyaz tortucuklar var.Sizce hamile olabilirmiyim ki? İdrar testi henüz çıkmaz diye yapmak istemiyorum ama beklemekte çok zor :))Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

merhaba kızlar bgn benim regl günüm dün ben acaba gebeysem ovilasyon testi faklı çıkarmı die saçma bi düşünceyle test yaptım negatif çıktı silikti yani..gebelik testi için erken diye düşünüyorum yapmadım henüz... bazı gebe arkadaslarım ovilasyon testlerinde de silik çıktığını söylüyor siz ne düşünüyosunuz bu konuda??*

Kizlar slm.ilk kez ovu testi bugun kullandim ve adryimin 11.gunu ve iki cizgide koyu çıktı. Simdi ben yumurtluyormuyum yada bu ksdar erken degilmi anlamadim ya yadimci oljn:KK43:

olabilir canım çünkü herkesin değişiyo 22. gün yumurtlayn var 27. gün yumurtlayan var seninde 11. gün olabilir değerlendirmekte fayda var :)

arkadaşlar mrb , bir sorum olacak. ovulasyon testinden 4 tane yaptım kimi çok silik kimi biraz daha koyu bir silik çıktı. 27 mayıs da adet olmuştum. bugün 29. gün ve son kalan testi de denemek istedim galiba bu ay hamile kalamadım öylesine yapayım dedim. ya geç yumurtam çatlıyor ya da bir anormallik var. test çok koyu değil ama bariz belli diğer yaptıklarımdan daha koyu bir renkte. ne diyorsunuz bu nedir? yumurtlama akıntım da yok bu arada.gebelik belirtisi de yok

$2013-06-19 15.45.26.jpg

kızlar merhaba bunlar benim dizi dizi ovü testlerim

$2013-06-20 15.01.24.jpg

Bu da son testim çizgi silikleşti... ama öncekiler aynı koyulukta olmadı normal mi?

Birde 11/06-13/06-15/06-17/06 ve 19/06 da çalışma oldu inşallah tutmuştur.... :KK51::KK51::KK51:

Eki Görüntüle 742196

kızlar merhaba bunlar benim dizi dizi ovü testlerim

Eki Görüntüle 742195

Bu da son testim çizgi silikleşti... ama öncekiler aynı koyulukta olmadı normal mi?

Birde 11/06-13/06-15/06-17/06 ve 19/06 da çalışma oldu inşallah tutmuştur.... :KK51::KK51::KK51:

Canim iliski tarihleri guzel yani birer gun arayla olmasi cunku doktorlarindan sperm
Kalitesi icin onerileri bu sekilde zaten spermler rahimde 48-72 saat arasi yasiyor normal
Zamanlama benim senden daha koyu cikmisti 14.gnm ama ben hala devam ediorm
İliskilere senin 19 undani koyu gibi hayirlisi hakkimizda

Canim iliski tarihleri guzel yani birer gun arayla olmasi cunku doktorlarindan sperm
Kalitesi icin onerileri bu sekilde zaten spermler rahimde 48-72 saat arasi yasiyor normal
Zamanlama benim senden daha koyu cikmisti 14.gnm ama ben hala devam ediorm
İliskilere senin 19 undani koyu gibi hayirlisi hakkimizda

Evet bana da doktor 2 günde bir dedi ama bazı arkadaşlar hergün çalıştığını ve hamile kaldıklarını söylüyorlar o zaman da içim huzursuz oluyo acaba öyle mi yapsam diye... en son 19/06 da koyulaştı (ikiside aynı olmadı ama diğer günlere göre koyuydu) 20/06 ve 21/06 da test yaptığımda görülmeyecek kadar silikti bende çalışmayı bıraktım :KK6::KK6::KK6: hayırlısı artık batı beklicez :KK36::KK36:

Evet bana da doktor 2 günde bir dedi ama bazı arkadaşlar hergün çalıştığını ve hamile kaldıklarını söylüyorlar o zaman da içim huzursuz oluyo acaba öyle mi yapsam diye... en son 19/06 da koyulaştı (ikiside aynı olmadı ama diğer günlere göre koyuydu) 20/06 ve 21/06 da test yaptığımda görülmeyecek kadar silikti bende çalışmayı bıraktım :KK6::KK6::KK6: hayırlısı artık batı beklicez :KK36::KK36:

Canim takma kafana benimde 2 nci denemem takmiyorum yani olacagi varsa olur adetini bekle benm 3 temmz az kaldi gibi gelio :) ama doktorun dedigi yapmakta fayda var gercekten zaten hergun olunca degisen birsey olmuo bana gore insallah Rabbim bizede gosterecek :) sen kac yillik evlisin

Canim takma kafana benimde 2 nci denemem takmiyorum yani olacagi varsa olur adetini bekle benm 3 temmz az kaldi gibi gelio :) ama doktorun dedigi yapmakta fayda var gercekten zaten hergun olunca degisen birsey olmuo bana gore insallah Rabbim bizede gosterecek :) sen kac yillik evlisin

Ben temmuz da 2 yıllık evli olucam.. bu 3. denememiz... ilk denemem de idrar yolu enfeksiyonu oldum :KK5: ilaç kullandım allaha şükür geçti geçen ayda umutsuzdum bu ay ovülasyon testi ile takip ettim gününde çalıştım inşallah olmuştur... Doktor yumurtalıklarda bir sorun yok dedi smear dede birşey yok 1 sene içinde olur dedi ama :26::26::26:

X